σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες τραπεζαρία καθιστικό με κήπο

Τι είναι οι παλέτες; 19 σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες

Τι είναι οι παλέτες; Και γιατί να νοιάζεται κανείς; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, έτσι δεν είναι; Οι παλέτες χρησιμοποιούνται και κακώς χρησιμοποιούνται ξύλινες πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων σε αποθήκες και καταστήματα με μηχανές. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση να το φτιάχνεις μόνος σου είναι να απομακρύνεις αυτά τα μέρη του συστήματος και να τα φέρνεις στα σπίτια ως κλινοσκεπάσματα DIY.

Ένα κομψό ξύλινο τραπέζι προσθέτει μια απλή, ρουστίκ εμφάνιση στη διακόσμηση. Μια διακόσμηση πουλιών στο βάθος τονίζει μόνο τη διάθεση. Όλοι αγαπούν το νησί της κουζίνας και τους τεράστιους (ΑΚΡΙΒΟΥΣ) πάγκους από γρανίτη. Γιατί να μην φτιάξετε ένα νησί με παλέτες, παραλείποντας τον γρανίτη και να έχετε ένα εντυπωσιακό θέμα συνομιλίας που δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Οι παλέτες είναι ανθεκτικές. Έτσι, μπορούν εύκολα να διατηρηθούν έξω στο αίθριο ή στην αυλή χωρίς να ανησυχούν ότι θα καταρρεύσουν.

Καθιστικό με έπιπλα παλετών σε εξωτερικούς χώρους

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες μπλε καρέκλες τραπέζι λευκό

Μαζικό τραπέζι παλετών στο σαλόνι

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες μασίφ τραπεζάκι σαλονιού

Τώρα αυτά είναι τραπεζάκια! Δεν χρειάζεται να είστε προικισμένοι για να συναρμολογήσετε ένα όμορφο τραπέζι παλετών, επειδή οι ίδιες οι παλέτες είναι ήδη στημένες. Και τότε θα μπορούσες πάντα να κάνεις κάτι εύκολο … πιο δύσκολο. Ένα συρτάρι για αυτό κάνει το τραπέζι πιο περίεργο και περίπλοκο με επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Αν θέλετε να πάρετε την ελαφρύτερη έκδοση, απλώς στοιβάζετε δύο παλέτες και τοποθετείτε έτοιμους τροχούς.

Το βικτοριανό στυλ με τοίχους βιβλιοθήκης από πλούσιο, αρχαίο ξύλο, γυαλισμένο σε γυαλάδα και χαραγμένο με περίπλοκα μοτίβα δεν είναι πλέον τόσο πρακτικό. Κοιτάξτε τους τοίχους των παλετών στην παραπάνω εικόνα, εκεί έχουμε δύο τοίχους με φυσικά ξεπερασμένες ξύλινες λωρίδες με τη δική τους ατομικότητα, σκισμένες από παλιές ξύλινες παλέτες.

Ξύλινα ράφια και πολυθρόνα από παλέτες

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από πολυθρόνα βιβλιοθήκης παλετών

Λευκό ράφι τραπεζιού στον κήπο

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες λευκό τραπέζι με γλάστρα

Λίγη δημιουργικότητα μπορεί να κάνει μια παλέτα την τέλεια προσθήκη σε μια κουζίνα. Η γοητεία του φυσικού ξύλου είναι καθολική. Με ξύλινες λωρίδες μπορείτε όμορφα ράφια συγκεντρωμένα για κάθε λογής πράγματα – περιοδικά, φυτά, ακόμη και εκλεκτές συλλογές κρασιού. Αν νομίζετε ότι σας λείπει ο χώρος, γίνετε δημιουργικοί. Με μικρές μόνο προσαρμογές, οι παλιές παλέτες μπορούν να γίνουν το τέλειο κάθετο θερμοκήπιο, καθώς οι προεξοχές τους είναι κλιμακωτά ράφια, ιδανικά για αναρρίχηση φυτών ή λαχανικών.

Πολύχρωμη, χαρούμενη ατμόσφαιρα – καναπές παλέτας

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες διακόσμηση καναπέ πολύχρωμο

Λειτουργικός μαύρος καναπές από παλέτες

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες καναπέ στηρίγματος μαύρο

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για τα έπιπλα παλετών. Η έμφαση σε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα θα μπορούσε να είναι προσεκτικά φροντισμένη Καναπές παλέτας ένας απλός εξωτερικός χώρος μπορεί να γίνει πιο περίεργος με μια απλή καρέκλα. Η κατασκευή σκαμπό παλετών είναι απροσδόκητα εύκολη (και πολύχρωμη), μια βάση τηλεόρασης είναι σίγουρα επίσης ένα πιθανό είδος για τους ανεμιστήρες παλετών. Ακόμα και μια κομψή συρταριέρα μπορεί να συναρμολογηθεί από τα πιο κοσμικά προϊόντα της κουλτούρας μας «καλύτερης χονδρικής». Η επαναχρησιμοποίηση παλετών είναι σίγουρα εξαιρετική για το περιβάλλον και εξαιρετική για το σχεδιασμό του σπιτιού.

   Χαμηλό τραπεζάκι από παλέτεςΣπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες δίπλα στο ρολό του τραπεζιού με έναν πρωτότυπο τρόπο

Μαζικό τραπεζάκι σαλονιού

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες τραπεζάκι τραπεζιού χαλί καναπέΚαθιστικό από έπιπλα παλέτας – λευκό τραπέζι με γυάλινη κορυφή και μπλε καρέκλες τριγύρω  σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες τραπέζι φαγητού γυάλινο πιάτο

Το χαμηλό τραπέζι στους τροχούς έχει ράφια

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες κινητά ράφια ρολού

Συμπαγές ανοιχτό υπόστεγο κήπου από παλέτες

σπιτικά ξύλινα έπιπλα από παλέτες σπιτικό κήπο