Στα παρακάτω παρουσιάζουμε μια κάπως περίεργη, αλλά πολύ κομψή ιδέα. Πρόκειται για ένα μπρελόκ DIY που φτιάχνεται σχετικά εύκολα και φαίνεται πολύ σικ ταυτόχρονα. Μοιάζει με ένα κομψό αξεσουάρ που θα ταίριαζε ιδιαίτερα με μια εκλεπτυσμένη ανδρική εμφάνιση. Ταυτόχρονα είναι πρακτικό και φθηνό. Μπορούν να επισυναφθούν πολλά ή μεμονωμένα κλειδιά και μπορείτε επίσης να γράψετε κάτι εκεί κάτω. Ας δούμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα μπρελόκ DIY.

Υλικά για το μπρελόκ DIY

Μπρελόκ DIY

Απαραίτητα υλικά για το μπρελόκ DIY

Υπάρχουν διάφοροι τύποι καταστημάτων όπου μπορείτε να βρείτε δέρμα κατάλληλο για αυτό το έργο. Πρώτον, φυσικά, μπορείτε να πάτε σε μέρη που ειδικεύονται στην πώληση τέτοιων προϊόντων. Μπορείτε επίσης να βρείτε αντίστοιχα δερμάτινα υλικά σε καταστήματα αξεσουάρ αλόγων.

Άλλωστε, υπάρχουν αρκετές κατάλληλες προσφορές στο Amazon.

Λάβετε λοιπόν τα ακόλουθα υλικά:

  • Δερμάτινο κορδόνι πλάτους 7 έως 9 cm,
  • Μια πένσα διάτρησης κατάλληλη για δέρμα,
  • Βίδες που ταιριάζουν,
  • Βιδωτό κατσαβίδι.

Η καλή ποιότητα των υλικών εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα

Μπρελόκ DIY

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το έργο είναι απλό, αλλά υπάρχουν μερικά σημαντικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε ένα ευγενές αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο δέρματος, αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν όταν έχει βαφτεί. Συχνά μπορείτε να κόψετε το απαιτούμενο κομμάτι δέρματος από παλιά αξεσουάρ. Οι ζώνες που δεν χρησιμοποιούνται πλέον, για παράδειγμα, είναι κατάλληλες. Μια άλλη σημαντική στιγμή είναι η επιλογή της βίδας. Ο ορείχαλκος ή υλικά με παρόμοιες ιδιότητες είναι ιδανικά για αυτό το έργο. Το μέγεθος της βίδας πρέπει να προσαρμόζεται στην ποσότητα και το μέγεθος των κλειδιών.

Αυτή η ιδέα DIY είναι κατάλληλη για διαφορετικούς τύπους και αριθμούς κλειδιών

Μπρελόκ DIY

Οδηγίες βήμα προς βήμα

Κόψτε μια δερμάτινη λωρίδα μήκους περίπου 8-9 εκατοστών. Διπλώστε στη μέση και κάντε μια τρύπα δίπλα στα εξωτερικά άκρα της λωρίδας. Τώρα συνδέστε τη βίδα με το κατάλληλο εργαλείο. Σε αυτό το σημείο, ελέγξτε ξανά αν ταιριάζει στο μέγεθος του δέρματος και του κλειδιού. Τώρα στερεώστε προσεκτικά το κλειδί στη βίδα και ασφαλίστε το με το κατσαβίδι.

Ένας τέτοιος κάτοχος κλειδιού DIY θεωρείται ένα ευγενές αξεσουάρ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας οπουδήποτε

Μπρελόκ DIY

Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε αυτήν την ιδέα DIY αρκετές φορές

Μπρελόκ DIY

Ένα όνομα μπορεί εύκολα να εμποτιστεί πάνω του

Μπρελόκ DIY

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή βίδα μεγέθους

Μπρελόκ DIY

Με αυτό το κλείδωμα κλειδιών μπορείτε να χειριστείτε τα κλειδιά σας πολύ εύκολα

Μπρελόκ DIY