Οι λάτρεις του στυλ της δεκαετίας του ’70 μπορούν να το ανυπομονούν! Το χαλασμένο κόψιμο επιστρέφει επίσημα. Το καλύτερο από όλα, το ευέλικτο κούρεμα ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων μαλλιών – από ίσια και λεπτά έως χοντρά και σγουρά – και διαφόρων μηκών επίσης. Όταν χορταίνετε με το κούρεμά σας, ένα χαλαρό χτένισμα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αλλάξετε την εμφάνισή σας και να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο χτένισμα για τον εαυτό σας.

Το μοντέρνο σκασμένο κόψιμο από τη δεκαετία του ’70 επιστρέφει στο προσκήνιο

Shag Cut Shag Hairstyle Μοντέρνα χτενίσματα 2021 Bangs Hairstyles

Τι είναι ένα σκασμένο κόψιμο?

Το λεγόμενο shag cut είναι ένα από τα πιο εμβληματικά χτενίσματα εκεί έξω. Επινοήθηκε από τον κομμωτή Paul McGregor για την καλλονή του Χόλιγουντ Jane Fonda τη δεκαετία του 1970. Το shag χτένισμα έχει γίνει συνώνυμο αυτής της δεκαετίας του rock’n’roll λόγω της νευρικής και σκόπιμα βρώμικης εμφάνισής του.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του shag χτενίσματος, όλες διαθέτουν το ίδιο φινίρισμα σε πολλές στρώσεις. Το σημερινό μοντέρνο κουρεμένο κούρεμα έχει να κάνει με μια αβίαστη, δροσερή και κοριτσίστικη εμφάνιση.

Ένα κομψό casual χτένισμα

Shag Cut Shag Hairstyle Μοντέρνα χτενίσματα 2021 Πλάγια όψη

  1. Κοντό ξυρισμένο κόψιμο

Ένα χαλαρό κόψιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε όγκο και υφή στα κοντά μαλλιά σας. Το χτένισμα είναι επίσης γνωστό ως shaggy bob και έχει μια διαχρονικά κομψή εμφάνιση. Ένα κοντό χτενισμένο χτένισμα μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Πώς να διαμορφώσετε μια σύντομη περικοπή?

Το κοντό ξυρισμένο χτένισμα, γνωστό και ως το δασύτριχο μπομπ, είναι η μόδα αυτή τη στιγμή – και ευτυχώς, είναι εύκολο να στιλ. Δημιουργήστε πολύ όγκο εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα μους στη χωρίστρα ενώ εστιάζετε στις ρίζες. Στη συνέχεια, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα ή στεγνώστε τα ελαφρά σε δροσερό περιβάλλον με διαχύτη. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα ακατάστατο αλλά και υφή χτένισμα που αναδεικνύει τη φυσική κίνηση των μαλλιών σας.

Στυλ κοντά μαλλιά με ακατάστατο τρόπο

Shag Cut Shag Hairstyle Μοντέρνα χτενίσματα 2021 Κοντά κουρέματα

  1. Μακρύ ξύλινο κόψιμο

Ενώ το κλασικό κουρεμένο κούρεμα φαίνεται κυρίως σε μεσαίου μήκους μαλλιά, οι μακρυμάλλες γυναίκες μπορούν επίσης να κουνήσουν τη μοντέρνα εμφάνιση. Το στρώσιμο χτένισμα παρέχει κίνηση και διάσταση και ταυτόχρονα πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπο έτσι ώστε να έρχεται στο δικό του.

Ένα μακρύ σκασμένο χτένισμα είναι επίσης πολύ μοντέρνο

Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Long Shag Haircut

  1. Κούρεμα μεσαίου μήκους

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι ιδανικά για ένα κλασικό shag χτένισμα καθώς τα μαλλιά πλαισιώνουν και κολακεύουν το πρόσωπο. Έτσι, το μεσαίου μήκους ξύλινο χτένισμα δεν είναι μόνο εύκολο στη φροντίδα, αβίαστο και δροσερό, ταιριάζει επίσης σχεδόν σε κάθε σχήμα προσώπου. Είναι επίσης πολύ ευέλικτο καθώς είναι κατάλληλο για διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Ιδιαίτερα τα ίσια και λεπτά μαλλιά επωφελούνται από την επιπλέον υφή, τον όγκο και την κίνηση ενός χαλασμένου χτενίσματος.

Ο χρυσός μέσος όρος είναι επίσης πολύ απαιτητικός σε αυτή την περίπτωση

Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Medium Shag Haircut

  1. Shag κομμένο με κύματα

Ένα από τα πιο cool χτενίσματα για γυναίκες είναι το κυματιστό κούρεμα. Αν το στυλ σας είναι πιο ρετρό και ροκ εν ρολ, ή αν ψάχνετε απλά την τέλεια περικοπή για το καλοκαίρι, αυτό το χτένισμα θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Είναι ιδανικό για εκείνους με φυσικά κυματιστά μαλλιά που θέλουν μια εύκολη και απλή εμφάνιση, κομψή και σέξι. Είτε τα μαλλιά σας είναι κοντά, μεσαία ή μακριά, αυτό το στρώμα κοπής σίγουρα θα κολακεύει τα χαρακτηριστικά σας.

Τα κύματα δημιουργούν μια ρομαντική εμφάνιση

Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Wavy Shag Haircut

  1. Shag κομμένο με κτυπήματα

Τα κτυπήματα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε πολλά κουρέματα, συμπεριλαμβανομένου αυτού. Τα κτυπήματα πλαισιώνουν το πρόσωπο και κολακεύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Για παράδειγμα, ένα χαλασμένο χτένισμα με κτυπήματα μπορεί να αντισταθμίσει ένα μυτερό πηγούνι ή να ελαχιστοποιήσει ένα φαρδύ μέτωπο. Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς και τετράγωνα μπορούν να επωφεληθούν από ένα πόνι κουρτίνας και ένα χαλαρό λοβό ή μπομπ, ενώ τα στρογγυλά πρόσωπα μπορούν να δοκιμάσουν ένα κομμάτι πόνι με μεσαίου μήκους ή μακρύ τρίχωμα.

Τα κτυπήματα είναι μοντέρνα και σε αυτό

Shag Cut Shag Hairstyle with Bangs Trendy Hairstyles 2021

  1. 70s shag cut

Κάντε ένα βήμα πίσω στο χρόνο με ένα χτενισμένο χτένισμα 70s! Αυτό το κούρεμα φαίνεται λίγο πιο αρρενωπό από το μοντέρνο κουρεμένο κούρεμα και έχει περισσότερο όγκο στο στέμμα και λιγότερο στις άκρες. Αυτή η παραλλαγή είναι ιδανική για γυναίκες που αγαπούν μια δροσερή, ανδρόγυνη εμφάνιση. Ένα χαλασμένο κόψιμο της δεκαετίας του ’70 έχει χαλαρή εμφάνιση και ρετρό γοητεία.

Έμπνευση από την άγρια ​​δεκαετία του ’70

Shag Cut 70s Shag Κούρεμα

7. Μοντέρνο shag cut

Ένα μοντέρνο shag cut είναι μια ενημέρωση της αρχικής έκδοσης των 70s. Σκεφτείτε λιγότερο για το glam rock και περισσότερο για το Parisian chic. Διατηρώντας την εικονική χαοτική υφή του κουρελιασμένου κοψίματος, φαίνεται πιο κομψό αλλά ανέμελο. Έτσι το βλέμμα είναι πιο απαλό και πιο θηλυκό, αντί για νευρικό και ανδρόγυνο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα φρέσκο, νεανικό και αβίαστα κομψό κούρεμα που μπορεί να πάει μαζί σας από το πρωί έως το βράδυ χωρίς να χρειάζεται να ξαναχρωματίσετε τα μαλλιά σας.

Συνεχίστε με τη μόδα με ένα σκασμένο χτένισμα

Shag Cut Shag Hairstyle Μοντέρνα χτενίσματα 2021 Μοντέρνο Shag κούρεμα

Για περισσότερη έμπνευση, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω …

Shag Cut Shag Hairstyle Current Trend Hairstyles 2021 Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 70s Style Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Black-Hair-Shag-Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Blonde-Shag-Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Brown Shag Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Σγουρό Shag κούρεμα Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Hair Trends Shag Cut Shag Hairstyle Μοντέρνα χτενίσματα 2021 Ιδέες Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 σγουρά μαλλιά Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Κόκκινα μαλλιά Shag Cut Shag Hairstyle Μοντέρνα χτενίσματα 2021 Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021-Messy-Shag Burberry Φεβρουάριος 2017 Show - Αφίξεις