Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να φανταστούν ένα ψυγείο χωρίς φωτομαγνήτες; Τότε έχουμε μια ιδέα για ένα υπέροχο χόμπι για εσάς! Μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας μαγνήτες φωτογραφιών και γίνεται ένα πολύ μεμονωμένο έργο. Εσείς αποφασίζετε ποια μοτίβα θα επιλέξετε. Υπάρχουν διάφορα θέματα για να διαλέξετε και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εξατομικεύσετε το δωμάτιό σας. Η δημιουργία μαγνητών φωτογραφιών μόνος σας είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείτε να φανταστείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα υλικά και, εάν είναι απαραίτητο, κάποια πρακτική για να περάσετε μερικές από τις λεπτομέρειες. Από τις παρακάτω γραμμές θα μάθετε τι σημαίνουν όλα αυτά λεπτομερώς.

Υλικά για ένα έργο μαγνήτη DIY με μια ματιά

οδηγίες DIY - ξεκινώντας με μαγνήτες φωτογραφιών

Τα υλικά που απαιτούνται για έναν μαγνήτη φωτογραφιών

Υπάρχουν στην πραγματικότητα μερικοί διαφορετικοί τύποι μαγνητών φωτογραφιών. Για το λόγο αυτό, τα υλικά επίσης διαφέρουν λίγο μεταξύ τους. Αυτό που σίγουρα χρειάζεστε είναι το εξής:

  • Κόλλα από χαρτί,
  • Υπερκόλλα,
  • Μαγνήτες,
  • μολύβι,
  • Βούρτσα για την εφαρμογή της κόλλας,
  • Μαχαίρι κοπής χαρτιού.

Ανάλογα με το έργο, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη μαγνητών. Μπορείτε φυσικά επίσης να επιλέξετε ελεύθερα τις εικόνες και τα χειμερινά μοτίβα. Τέλος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γυάλινες χάντρες και φύλλα για κάποια έργα. Εάν επισυνάψετε τα μοτίβα εικόνων σε αυτό από πίσω, θα επιτευχθεί ένα ιδιαίτερα γοητευτικό τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, ας δούμε πώς θέτουμε όλα αυτά σε λειτουργία!

Χρειάζεστε superglue για αυτό!

φτιάξτε μαγνήτες φωτογραφιών μόνοι σας βήμα 2

Προσαρμογή του μεγέθους των μοτίβων φωτογραφιών και των μαγνητών φωτογραφιών

Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση για τις διαστάσεις ενός μαγνήτη φωτογραφιών. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο μαγνήτης – το μέγεθος και το σχήμα του θα μπορούσαν επίσης να καθορίσουν το πλαίσιο του μοτίβου της εικόνας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σχεδιάσετε το σχήμα του μαγνήτη στην εικόνα από την οποία θέλετε να κόψετε το θέμα φωτογραφίας με ένα μολύβι. Στη συνέχεια θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το superglue ο μαγνήτης επισυνάψτε το επιλεγμένο μοτίβο. Να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε αυτή η διαδικασία να μην δημιουργεί φυσαλίδες αέρα στην εικόνα. Εάν θέλετε να επιτύχετε ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα και πρέπει να προστατέψετε μόνοι σας την εικόνα, μπορείτε στη συνέχεια να κολλήσετε το μπροστινό μέρος της εικόνας σε μια ταινία με τη βοήθεια κόλλας χαρτιού. Ειδικά στην κουζίνα, μπορεί να εμφανιστεί γρήγορα ρύπανση και μια τέτοια ταινία θα προστατεύσει την εικόνα.

Οι οικογενειακές εικόνες και οι αναμνήσεις με φίλους είναι από τα πιο δημοφιλή μοτίβα

μαγνήτες φωτογραφιών - υπέροχη ιδέα να μπερδέψετε τον εαυτό σας

Έργα DIY φωτογραφικών μαγνητών με γυάλινες χάντρες

Υπάρχουν μεγαλύτερες ή μικρότερες γυάλινες χάντρες στην αγορά και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και για ένα σχέδιο μαγνητικού μαγνήτη. Σε αυτή την περίπτωση, οι χάντρες και τα πλαίσια τους θα καθορίσουν τις μάζες του μαγνήτη. Τοποθετήστε τις γυάλινες χάντρες στο θέμα της φωτογραφίας και σχεδιάστε την τομή με τη βοήθεια ενός μολυβιού. Στη συνέχεια κόψτε προσεκτικά με τον κόφτη χαρτιού. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα και την κόλλα χαρτιού για να στερεώσετε αυτό το σχέδιο στη χάντρα. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φυσαλίδες αέρα και χαλάστε το έργο σας. Τέλος, θα πρέπει να στερεώσετε έναν μικρό μαγνήτη στο πίσω μέρος της χάντρας με την εικόνα με τη βοήθεια της υπερκόλλας. Ο μαγνήτης είναι έτοιμος!

Οι μαγνήτες φωτογραφιών είναι υπέροχες ιδέες δώρων 

τρίτη φάση δημιουργίας φωτογραφικού μαγνήτη

Γενικές συμβουλές για την κατασκευή μαγνητών φωτογραφιών

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πρωτότυπες εικόνες για το έργο. Ανεξάρτητα από το πόσο ειδικευμένοι και έμπειροι είστε, μπορεί πάντα να υπάρχουν μικρά προβλήματα που θα χαλάσουν την ουσία. Για παράδειγμα, αν σκίσετε ή λερώσετε κατά λάθος τη φωτογραφία, θα τη χάσετε οριστικά. Επομένως, ειδικά όταν πρόκειται για οικογενειακές φωτογραφίες και άλλες πολύτιμες εικόνες, δημιουργήστε πρώτα αρκετά αντίγραφα. Μπορείτε να πειραματιστείτε αρκετές φορές με βάση αυτά τα αντίγραφα. Μπορείτε με ασφάλεια να επιτρέψετε στον εαυτό σας τη μία ή την άλλη ατέλεια. Το μόνο πράγμα που θα χάσετε σε αυτή την περίπτωση είναι λίγος χρόνος.

Τα μοτίβα είναι ποικίλα, όπως και οι επιφάνειες στις οποίες θα τα εφαρμόσετε

diy deco φωτογραφία μαγνήτες diy

Διάφορες άλλες παραλλαγές για μαγνήτες φωτογραφιών

Δείξαμε μόνο δύο από τις πολλές διαφορετικές παραλλαγές για μαγνήτες φωτογραφιών που κατασκευάζονται από τον εαυτό σας. Η ποικιλία υλικών προσφέρει επίσης ποικιλία άλλων επιλογών. Υπάρχουν μαγνήτες σε διαφορετικά σχήματα, συμπεριλαμβανομένων καρδιών, αστεριών και κύκλων. Αυτό σας επιτρέπει να εμφανίσετε τις οικογενειακές εικόνες με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Φυσικά, οι μαγνήτες φωτογραφιών δεν πρέπει απαραίτητα να περιέχουν μια οικογενειακή εικόνα. Μπορείτε απλώς να βάλετε χρωματιστό χαρτί πάνω του και να κολλήσετε διάφορα ρητά πάνω του. Τα μοτίβα της φύσης και άλλα θέματα είναι φυσικά επίσης δυνατά.

Οι μαγνήτες φωτογραφιών μπορούν να μεταλλωθούν σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων 

μαγνήτες φωτογραφιών diy - εικόνες από διακόσμηση

Μαγνήτες φωτογραφιών από διακοσμητική άποψη

Οι μαγνήτες φωτογραφιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπέροχα για διακόσμηση. Μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε ψυγείο ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Αυτό επιτρέπει σε αυτό το αντικείμενο να εγγράφεται καλύτερα στη διακόσμηση του δωματίου. Με ουδέτερους εσωτερικούς χώρους, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε μαγνήτες φωτογραφιών για να μετατρέψετε ένα αντικείμενο σε σημείο στήριξης σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Στα παραδείγματα των εικόνων μας, μπορείτε να δείτε πολλές τέτοιες ιδέες.

Η φύση και οι διακοπές είναι εξίσου δημοφιλή με τα θέματα για τους μαγνήτες φωτογραφιών

μαγνήτες φωτογραφιών diy - υπέροχο ψυγείο

Μαγνήτες φωτογραφιών ως ιδέες δώρων

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι μαγνήτες φωτογραφιών είναι υπέροχες ιδέες δώρων. Ειδικά με τα παιδιά, μπορείτε να φτιάξετε αρκετά από αυτά! Μικρές γυάλινες χάντρες με τις δικές τους εικόνες θα έφερναν απίστευτη χαρά στις γιαγιάδες και τους παππούδες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε περίσταση – γενέθλια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και πολλές άλλες περιπτώσεις.

Οι μαγνήτες φωτογραφιών είναι υπέροχα δώρα από τους οικοδεσπότες στους επισκέπτες που μπορούν να μεταφερθούν πίσω στο σπίτι. Σε γάμους, για παράδειγμα, θα μπορούσε πάντα να υπάρχει ένας μαγνήτης στο τραπέζι!

Εδώ είναι ένα υπέροχο σεμινάριο βίντεο για το πώς να φτιάξετε μαγνήτες φωτογραφιών με γυάλινες χάντρες!

Maybeσως ένα τέτοιο θέμα να είναι τέλειο για εσάς?

φτιάξτε μαγνήτες φωτογραφιών diy διακόσμηση μόνοι σας

Φέρτε φωτογραφίες μωρών και ζώα με καλή διάθεση?

μαγνήτες φωτογραφιών diy μαγνήτες από φωτογραφία ιδέα

Μια άλλη υπέροχη ιδέα από τις διακοπές!

μαγνήτες φωτογραφιών diy ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας

Μερικές φορές η οικογένεια συγκρατείται από μικρά πράγματα σε δύσκολες στιγμές

φωτογραφίες παιδικές ιδέες φωτογραφία μαγνήτες diy

Maybeσως μπορείτε να φτιάξετε μαγνήτες φωτογραφιών στην αγαπημένη σας ξένη γλώσσα?

σπιτικές ιδέες διακόσμησης φωτογραφία μαγνήτες diy