31 Χοντρό και σκούρο ή μάλλον έντονο κόκκινο και πικάντικο – το αίμα είναι απλά μέρος κάθε ανατριχιαστικής διακόσμησης αποκριών. Επειδή είναι εξαιρετικά εκφραστικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει σχεδόν τα πάντα εξαιρετικά φρικιαστικά και απόκοσμα – είσοδο, μπάνιο, τοίχους, πρόσωπα και ρούχα, τραπέζι φαγητού, ακόμη και φαγητό και ποτά στον αποκριάτικο μπουφέ. Παρόλο που μπορείτε να αγοράσετε ψεύτικο αίμα σε πολλά καταστήματα χειροτεχνίας και άλλα εξειδικευμένα καταστήματα τοπικά ή διαδικτυακά, θα ήταν εξαιρετικά εύκολο και πραγματικά γρήγορο αν φτιάχνετε μόνοι σας ψεύτικο αίμα. Σε αντίθεση με ό, τι περιμένατε, χρειάζεστε μόνο μερικά συστατικά και καθόλου προηγούμενες γνώσεις ή δεξιότητες.

Φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα: η βασική αρχή

Το μυστικό της σωστής συνοχής του τεχνητού αίματος βρίσκεται συχνά στο αλεύρι ή το άμυλο καλαμποκιού. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι τροφές πυκνώνουν το υγρό και του δίνουν μια πολύ πιο αυθεντική εμφάνιση. Σε αυτό, προστίθεται νερό και χρωματισμός τροφίμων και αναδεύεται ολόκληρο με το σύρμα. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες μπλε και ακόμη και λίγο κίτρινο στον κόκκινο χρωματισμό τροφίμων. Αυτό σας δίνει μια συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου που μοιάζει πολύ με το πραγματικό αίμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε τέτοιο τεχνητό αίμα για περίπου τρεις ημέρες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματισμό σε σκόνη καθώς και υγρό

Φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα άμυλο ιδέα χρωματισμού τροφίμων

Εκτός από αυτή τη βασική συνταγή, υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μόνοι σας ψεύτικο αίμα. Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας δύο από τα αγαπημένα μας. Υπάρχουν δύο βρώσιμες ψεύτικες παραλλαγές αίματος. Το πρώτο είναι νόστιμο να ετοιμαστεί με μέλι και το δεύτερο δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και vegan. Το ψεύτικο αίμα που παράγεται με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως εκεί που παίζουν φαγητό και ποτό – σε πιάτα και ποτήρια ή κοντά στο στόμα.

Μπορείτε ακόμη να το ρίξετε πάνω σε πίτες, κέικ ή cupcakes και πολλές άλλες λιχουδιές και να δημιουργήσετε μια ακόμα πιο ασυνήθιστη ατμόσφαιρα αποκριών.

Τι θα λέγατε για αιματηρά δάκρυα ως ανατριχιαστικό μακιγιάζ αποκριών?

Make up tips αποκριές ψεύτικο αίμα μόνοι σας

Φτιάξτε ψεύτικο αίμα μόνοι σας με μέλι

Για αυτό χρειάζεστε:

  • ελαφρύ μέλι
  • κόκκινο χρωματισμό τροφίμων
  • πολύ λίγο μπλε χρώμα τροφίμων
  • Σιρόπι σφενδάμου ή νερό
  • λίγο αλεύρι

Και κάπως έτσι προχωράτε:

 

Φτιάξτε μόνοι σας vegan ψεύτικο αίμα

Vegan Frieks, προσέξτε! Με αυτήν την απλή παραλλαγή για να φτιάξετε μόνοι σας ψεύτικο αίμα, μπορείτε να κανονίσετε εύκολα τις διακοσμήσεις του Halloween. Γιατί δεν είναι μόνο ψεύτικο, αλλά και εντελώς απαλλαγμένο από ταλαιπωρία των ζώων. Λοιπόν προχώρα!

Για αυτό χρειάζεστε:

  • 2 κουταλιές της σούπας άμυλο καλαμποκιού
  • λίγο νερό
  • κόκκινο χρωματισμό τροφίμων
  • Κακάο σε σκόνη

Μπορείτε να δείτε πώς λειτουργούν όλα στο παρακάτω βίντεο!

 

Πώς να εφαρμόσετε καλύτερα το ψεύτικο αίμα?

Για ένα βέλτιστα αυθεντικό αποτέλεσμα, θα πρέπει επίσης να εφαρμόσετε το τεχνητό αίμα ανάλογα. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τα κατάλληλα εργαλεία. Βούρτσες, σφουγγάρια, μπουκάλια ψεκασμού και ακόμη και ποτιστήρια ή κουβάδες είναι διαθέσιμα για να διαλέξετε, ανάλογα με το διακοσμημένο αντικείμενο και το συγκεκριμένο έργο. Βασικά, ισχύει ο κανόνας: για πιο ακριβή στοιχεία, όπως αιματηρά δάκρυα, μύτη, στόμα ή φρικιαστική τομή στον λάρυγγα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε παχύ ψεύτικο αίμα. Και αντίστροφα για μεγαλύτερες περιοχές, όπως τραπεζομάντηλα ή χαλιά, που θέλετε να κάνετε τρομακτικά. Μια λεπτή συνοχή είναι πιο κατάλληλη.

Φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα και δώστε περισσότερη φρίκη για τις Απόκριες

Αφού έχετε προετοιμάσει μια ικανοποιητική ποσότητα ψεύτικου αίματος μόνοι σας, μπορείτε να πάτε στην πραγματική δουλειά. Τώρα όλα είναι για εφευρετικότητα και φαντασία. Στις επόμενες γραμμές θα βρείτε επίσης μερικές πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και συμβουλές για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε την πολύ τρομακτική αποκριάτικη ατμόσφαιρά σας στο σπίτι.

Υπόδειξη: Επίδεσμοι γάζας ή άλλο υλικό λεπτόκοκκο εμποτισμένο με ψεύτικο αίμα είναι κατάλληλο, για παράδειγμα, ως το τέλειο τραπεζομάντιλο για τον αποκριάτικο μπουφέ ή για να διακοσμήσετε τις σκάλες, την είσοδο και τους τοίχους. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τους καλεσμένους σας να τρέμουν εξαρχής με πολύ λίγο κόπο και να δώσετε στο εορταστικό περιβάλλον μια αδιαμφισβήτητη γκρίζα νότα.

Φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα και χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε τα πάντα για το Halloween

φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα αποκριάτικες διακοσμήσεις ιδέες

Τρομακτική ιδέα διακόσμησης: Μπορείτε να αλείψετε το ένα σας χέρι και το ένα σας πόδι με ψεύτικο αίμα, αφήνοντας αιματηρά σημάδια εδώ και εκεί. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε παλιά σεντόνια, τραπεζομάντηλα, χάρτινα φωτιστικά ή κουρτίνες ντους και πετσέτες, τα οποία μπορείτε να κλείσετε στο μπάνιο ακριβώς όπως πριν από το αποκριάτικο πάρτι σας. Μια παλιά παλέτα ευρώ στον κήπο μπροστά από την είσοδο, διαρρυθμισμένη με ψεύτικο αίμα, προσθέτει ακόμα περισσότερο δράμα και βάζει τους πάντες στο κλίμα για το φεστιβάλ τρόμου.

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ανατριχιαστικά γράμματα με ψεύτικο αίμα στις λαμπτήρες χαρτιού

χάρτινα φώτα Απόκριες διακόσμηση φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα

Όχι … αυτό που μοιάζει με ψεύτικο αίμα εδώ είναι απλά κόκκινο κερί κεριού!

DIY ιδέες διακόσμησης αποκριών κάνουν ψεύτικο αίμα μόνοι σας

Πολλά τρομακτικά πράγματα μπορούν να γίνουν με ψεύτικο αίμα! Μπορείτε και πρέπει ακόμη και να διακοσμήσετε τον αποκριάτικο μπουφέ με ψεύτικο αίμα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Το παχύ ψεύτικο αίμα είναι ιδανικό για τη διακόσμηση των άκρων του γυαλιού

ψεύτικο αίμα φτιάξτε τις δικές σας ιδέες διακόσμησης αποκριών

Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις φοβερές ιδέες διακόσμησης από τη συλλογή εικόνων μας και πάρτε άφθονη αιματηρή έμπνευση για τις Απόκριες!

Ανατριχιάστε μαζί μας και γιορτάστε όμορφα!

Οι συντάκτες σας εύχονται Καλές Απόκριες!

Πολλές μαρμελάδες γλυκών φρούτων είναι επίσης τέλειες ως ψεύτικο αίμα

Φτιάξτε μόνοι σας κέικ αποκριών

Ανατριχιαστικά επιδόρπια για τις Απόκριες φτιαγμένα με ψεύτικο αίμα

Συνταγή επιδόρπιο αποκριών φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα

φτιάξτε τη δική σας ψεύτικη σούπα αποκριών με αίμα

Φτιάξτε τα δικά σας ψεύτικα cupcakes αποκριών αίματος

Φτιάξτε μόνοι σας ψεύτικο αίμα ιδέα κοκτέιλ βαμπίρ

Καλές Απόκριες!

Φτιάξτε μόνοι σας vapir make up fake blood