Τα εξαιρετικά λαμπερά στριφτά κεριά μπορούν να φανούν σε όλα τα κοινωνικά μέσα, ειδικά στο Instagram και το Tik-Tok. Και γι ‘αυτό έχουν γίνει μια πραγματική τάση ζωής. Πολύχρωμα, σε σχήμα S, μακριά ή κοντά, δημιουργούν ένα δροσερό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα καθώς και μια σπιτική ατμόσφαιρα. Είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα δώρου που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας. Στα παρακάτω θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα δημοφιλή στριφτά κεριά. Αυτό το έργο DIY είναι αρκετά εύκολο και γεμάτο διασκέδαση. Κολλήστε με αυτό και ενωθείτε με όμορφα στριφτά κεριά!

Φτιάξτε μόνοι σας στριφτά κεριά

στριφτά κεριά μόνοι σας κάντε DIY στριφτά κεριά ιδέες

DIY στριφτά κεριά

αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Φτιάξτε μόνοι σας στριφτά κεριά DIY στριφτά κεριά

Φτιάξτε μόνοι σας στριφτά κεριά

Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε εύκολα στριφτά κεριά στο κατάστημα ή να τα παραγγείλετε διαδικτυακά, αλλά μην χάσετε την ευκαιρία να τα φτιάξετε μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μακριά κεριά και λίγο ζεστό νερό. Μάλλον χρειάζεστε ακόμα κάποια σκεύη, αλλά τα έχετε ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σας ή μπορείτε να τα προμηθευτείτε για λίγα χρήματα.

Δημιουργικές ιδέες με κεριά

DIY Twisted Candles Πώς να φτιάξετε μόνοι σας υπέροχα στριφτά κεριά

Κεριά απομίμησης και κηροπήγια

DIY στριφτά κεριά υπέροχα στριφτά κεριά μόνοι σας

Εδώ είναι μια λίστα:

  • Πρώτον, θα χρειαστείτε κεριά στεαρίνης ή παραφίνης – εν συντομία συνθετικό κερί. Καλύτερα να αποφεύγετε το φυσικό κερί, καθώς λιώνει πολύ γρήγορα και είναι δύσκολο να το χειριστείτε.
  • Στη συνέχεια, χρειάζεστε ένα δοχείο ανθεκτικό στη θερμότητα που είναι ψηλότερο από τα κεριά σας.
  • Τέλος, θα χρειαστείτε ένα πλαστικό σουπλά. Μπορείτε εύκολα να το κολλήσετε και στη συνέχεια να το καθαρίσετε γρήγορα.
  • Και φυσικά χρειάζεστε ζεστό, αλλά όχι βραστό νερό.

Πρωτότυπα κεριά σε χαριτωμένους παστέλ τόνους

στριφτά κεριά υπέροχα DIY στριφτά κεριά ιδέες διακόσμησης

Έτσι δημιουργείτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα

Τα στριφτά κεριά DIY δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα με στριμμένα κεριά

Δώστε στο περιβάλλον μια δημιουργική πινελιά

Φτιάξτε μόνοι σας στριφτά κεριά DIY στριφτά κεριά

Οδηγίες για DIY στριφτά κεριά

Τα παρακάτω βήματα πρέπει να τηρηθούν εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας στριφτά κεριά.

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το νερό χωρίς να το βράσουμε. 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων είναι αρκετά για αυτό. Στη συνέχεια, ρίξτε το στο ανθεκτικό στη θερμότητα δοχείο που έχετε ήδη προετοιμάσει, όπως ένα βαθύ γυάλινο μπολ.

βήμα 2

Τοποθετήστε τα κεριά κάθετα στο δοχείο με ζεστό νερό. Βεβαιωθείτε ότι το φυτίλι δεν βρέχεται και ότι τα κεριά δεν κολλάνε το ένα στο άλλο (εάν επεξεργάζεστε πολλά κεριά ταυτόχρονα). Περιμένετε περίπου 10 λεπτά για να μαλακώσουν και να αφήσετε να δουλέψουν και να διαμορφωθούν. Μην ανησυχείτε αν τα κεριά χάσουν το χρώμα τους. Έτσι μπορείτε να επιτύχετε ένα καλλιτεχνικό εφέ κλίσης.

Τολμήστε να κυλήσετε μόνοι σας κεριά

Φτιάξτε εσείς στριφτά κεριά DIY στριφτά κεριά οδηγίες ιδέες διακόσμησης τραπεζιού

βήμα 3

Αφού περάσει ο χρόνος, ο οποίος ποικίλλει ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού, αλλά συνήθως είναι περίπου 10 λεπτά, βγάλτε το κερί από το νερό. Αφήστε τα να στραγγίξουν για μερικά δευτερόλεπτα και τοποθετήστε τα στο σουπλά.

Βήμα 4

Τέλος, ήρθε η ώρα να διαμορφωθούμε. Γυρίστε το κερί από μόνο του σαν πλάστη για να ελέγξετε την ελατότητά του. Στη συνέχεια, πλάστε τα περαιτέρω σύμφωνα με το σχήμα που θέλετε.

Βήμα 5

Απλό στριφτό κερί: Όταν το κερί είναι αρκετά μαλακό, ισιώστε το κερί σε 3 ή πιο συγκεκριμένα σημεία και διαμορφώστε τα κεριά με τα δάχτυλά σας. Εάν το κερί δεν είναι αρκετά μαλακό, το κερί πρέπει να τοποθετηθεί ξανά σε (πιο ζεστό) νερό. Γυρίστε το κερί γύρω σας στις επίπεδες περιοχές. Εργαστείτε με τα δύο χέρια και ασκήστε μικρή πίεση. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε από το κάτω μέρος και στη συνέχεια να στρίψετε τα επιλεγμένα σημεία πιο πάνω.

Προσπαθήστε να φτιάξετε μόνοι σας στριφτά κεριά

Τα στριφτά κεριά DIY δημιουργούν υπέροχα στριμμένα κεριά με χρώμαΤα στριφτά κεριά DIY φτιάχνετε μόνοι σας στριφτά κεριά

Στριφτό κερί “σε σχήμα S”: Όταν το κερί έχει μαλακώσει αρκετά, πάρτε εκεί που θέλετε να εμφανιστεί η καμπύλη και διαμορφώστε το απαλά προς την κατεύθυνση που θέλετε χωρίς να το στρίψετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία σε ένα δεύτερο κερί και συνδέστε τα δύο άκρα με μια φλόγα για να δημιουργήσετε ένα εφέ “φιδιού”.

Τα στριφτά κεριά σε σχήμα S είναι μια ακόμη ιδέα DIY που πρέπει να μιμηθείτε

Τα στριφτά κεριά DIY φτιάχνετε μόνοι σας υπέροχα στριμμένα κεριά

Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται

Τα στριφτά κεριά DIY φτιάχνετε μόνοι σας υπέροχα στριμμένα κεριά

Κάντε αρκετές προσπάθειες

Τα στριφτά κεριά DIY φτιάχνετε μόνοι σας στριμμένα κεριά σε σχήμα s

Το “Η πρακτική κάνει τέλειο” ισχύει επίσης εδώ

DIY στριφτά κεριά στριφτά κεριά

Βήμα 6

Αφήστε τα κεριά να στεγνώσουν στο πλαστικό μαξιλάρι. Σε περίπου 10 λεπτά, θα στεγνώσουν και θα είναι έτοιμοι να είναι οι πρωταγωνιστές οποιουδήποτε χειμερινού καθιστικού. Ωστόσο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάπως ατελές, οπότε τυχόν ατέλειες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως δημιουργικό χαρακτηριστικό.

Βήμα 7 (προαιρετικό)

Για να δώσετε στα κεριά ένα πιο επαγγελματικό φινίρισμα, πιάστε λίγο λαμπερό χρώμα. Αραιώστε το σε νερό και εφαρμόστε το στο κερί τοποθετημένο κάθετα.

Και για όσους δεν τους αρέσει να κάνουν χειροτεχνίες οι ίδιοι και προτιμούν να αγοράσουν ένα στριφτό κερί, μπορείτε απλά Κάντε κλικ ΕΔΩ και κάνε ένα ρομαντικό δώρο στο μηδέν. Καλα να περνατε!

Διασκεδάστε με αυτό το έργο DIY …

Τα στριφτά κεριά DIY διαμορφώνουν μόνοι σας υπέροχα στριμμένα κεριά

… και στολίστε το σπίτι σας με τα δικά σας στριφτά κεριά!

στριφτά κεριά υπέροχα DIY στριφτά κεριά ροζ s σχήμα

στριφτά κεριά υπέροχα DIY στριφτά κεριά τα στριμμένα κεριά σχηματίζουν υπέροχα στριφτά κεριά DIY στριφτά κεριά υπέροχη DIY στριφτά κεριά διακόσμηση τραπεζιού στριφτά κεριά υπέροχα DIY στριφτά κεριά

στριφτά κεριά φτιάξτε υπέροχα στριφτά κεριά μόνοι σας

στριφτά κεριά υπέροχα μοβ DIY στριφτά κεριά στριφτά κεριά σπιτικά στριφτά κεριά ροζ στριφτά κεριά υπέροχα DIY στριφτά κεριά