Θα θέλατε να φτιάξετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες ευρώ μόνοι σας στον κήπο σας για το ερχόμενο καλοκαίρι; Έχουμε βήμα προς βήμα οδηγίες για να μπορέσετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα απλό υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες σε καμία περίπτωση. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, ένα υπερυψωμένο κρεβάτι έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα κανονικό έμπλαστρο λαχανικών. Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε μόνοι σας το υπερυψωμένο κρεβάτι και τα πλεονεκτήματα των επίπλων από παλέτες. Δεν είστε εξοικειωμένοι με τα διαφορετικά στρώματα χώματος σε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι; Εδώ έρχεστε στις οδηγίες DIY για να φτιάξετε τον εαυτό σας – Ανασηκωμένο κρεβάτι από παλέτες Euro

Ανυψωμένο κρεβάτι από παλέτες – τι πλεονεκτήματα προσφέρει?

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν προ των πυλών και το σχέδιό σας να δημιουργήσετε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι φέτος αναβάλλεται ξανά και ξανά, έτσι ώστε να χρειάζεστε μια γρήγορη λύση της τελευταίας στιγμής για το έργο σας; Κανένα πρόβλημα. Το υπερυψωμένο κρεβάτι μας από παλέτες μπορεί να τοποθετηθεί πολύ γρήγορα και είναι πολύ εύκολο να μετακινηθεί. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα ενός υπερυψωμένου κρεβατιού από παλέτες ευρώ σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο έμπλαστρο λαχανικών?

Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες Euro (2)

Στην πραγματικότητα, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Όποιος έχει υποφέρει από προβλήματα στην πλάτη ή ήταν έγκυος, ξέρει πόσο πολύ η κηπουρική το βράδυ μπορεί να κάνει τη ζωή πιο δύσκολη μετά τη δουλειά. Με το κρεβάτι από παλέτες, δεν χρειάζεται να λυγίζετε τα γόνατά σας και μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα φυτά σας σε μια υγιή στάση.

Οι παλέτες Euro είναι ιδανικές για να φτιάξετε μόνοι σας ένα υπερυψωμένο κρεβάτι. Δεν μπορούν να μουχλιάσουν, είναι εξαιρετικά στιβαρές, μπορούν να πριονιστούν και δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, τουλάχιστον όχι οι παλέτες που κατασκευάστηκαν από το 2010 και φέρουν τη σφραγίδα HT.

Επιπλέον, το ανοιχτόχρωμο ξύλο των επίπλων παλετών φαίνεται φυσικό στον κήπο σας. Και τώρα έρχεται! Εκτός από την πραγματική επιφάνεια του υπερυψωμένου κρεβατιού σας, έχετε επίσης 24 άλλα διαμερίσματα στα οποία μπορείτε να καλλιεργήσετε βότανα κήπου, λαχανικά και φυτά.

Φτιάξτε τα δικά σας υψωμένα κρεβάτια και οδηγίες

Και έτσι λειτουργεί! Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε το υπερυψωμένο κρεβάτι σας από παλέτες είναι τέσσερις παλέτες ευρώ, -έχουμε επιλέξει νέες παλέτες ευρώ για να βεβαιωθείτε ότι δεν εισέρχονται τοξίνες στο φυτεμένο φαγητό μας. Πλαίσιο στοίβαξης, μοριοσανίδες, fleece fleece, συρραπτικό πιστόλι, βίδες, ασύρματο τρυπάνι, διαφορετικοί τύποι χώματος και τα φυτά της επιλογής σας. Αυτό το υπερυψωμένο κρεβάτι δεν χτίστηκε στο έδαφος – χρησιμοποιήσαμε ένα πλαίσιο στοίβαξης αντ ‘αυτού, το οποίο χρησιμεύει επίσης ως κομμάτι σύνδεσης για όλες τις παλέτες ευρώ. Να είστε προσεκτικοί όταν παραγγέλνετε το πλαίσιο συνημμένου σας, καθώς τα πλαίσια διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη.

Χρησιμοποιήσαμε τις διαστάσεις των τυπικών παλετών (120 x 80). Στις ίδιες διαστάσεις, πήραμε μια μεγάλη μοριοσανίδα που χρησιμεύει ως βάση του πλαισίου στοίβαξης για το υπερυψωμένο κρεβάτι και στερεώθηκε γύρω γύρω με βίδες. Εάν θέλετε να γεμίσετε το υπερυψωμένο κρεβάτι σας στο πάτωμα, μπορείτε απλά να αφήσετε το πάτωμα έξω και να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο στοίβαξης ως συνδετικό κομμάτι για όλες τις παλέτες Euro.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες Euro (4)

Εάν το πάτωμα έχει κολλήσει, μπορείτε να ανοίξετε τρύπες στο πάτωμα με ένα ασύρματο τρυπάνι, ώστε το νερό να αποστραγγιστεί αργότερα. Τοποθετήστε δύο παλέτες σε ευθεία μεταξύ τους υπό γωνία 90 ° και συνδέστε το πλαίσιο στοίβαξης, επίσης, στο ίδιο επίπεδο με τις παλέτες ευρώ. Κάντε το ίδιο με την τρίτη παλέτα στην άλλη πλευρά. Συνδέσαμε ξανά μια δοκό κάτω από το επάνω πλαίσιο για να στηρίξουμε την πλάκα βάσης για να της δώσουμε επιπλέον στήριξη. Εάν όλα είναι στη θέση τους, μπορείτε ήδη να επισυνάψετε την τέταρτη παλέτα. Φυσικά, τα πλαϊνά διαμερίσματα έχουν επίσης στενές πλάκες βάσης, τις οποίες είδατε σε μέγεθος με ένα παζλ και στη συνέχεια επανατοποθετήστε τις με βίδες.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες Euro (3)

Στη συνέχεια, συνδέετε το fleece fleece με συρραπτικό. Στη συνέχεια, μπορείτε να γεμίσετε το υπερυψωμένο κρεβάτι σας με τα κατάλληλα στρώματα. Χρησιμοποιήσαμε συνολικά τέσσερα στρώματα για το κρεβάτι από παλέτες Euro. Για το πρώτο στρώμα χρειάζεστε κλαδιά, κλαδιά και μοσχεύματα θάμνων, το δεύτερο στρώμα ήταν η μητέρα γη, το τρίτο στρώμα κομπόστ και γλάστρες αναμεμειγμένα και για το πάνω και έτσι το τελευταίο στρώμα χρησιμοποιήσαμε υπερυψωμένο χώμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα ίδια επίπεδα σύμφωνα με την ίδια αρχή, ανάλογα με το τι θέλετε να βάλετε στα πλαϊνά σας διαμερίσματα. Μόλις τελειώσετε με αυτό, μπορείτε να φυτέψετε το υπερυψωμένο κρεβάτι σας σύμφωνα με το γούστο σας. πλήρης!

Ενδιαφέρεστε για περαιτέρω έργα επίπλων από παλέτες; Τότε ρίξτε μια ματιά εδώ https://www.palettenmoebel-kaufen.com

Φτιάξτε το δικό σας υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες Euro (5)

Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπερυψωμένο κρεβάτι από παλέτες Euro (1)