Η τεχνική κόμβων από την Ανατολή γιορτάζει μια τεράστια επιτυχία αυτές τις μέρες. Ειδικά στις εναλλακτικές πολιτιστικές σκηνές, σε φεστιβάλ ή σε χειροποίητες ιστοσελίδες, μπορείτε να βρείτε όλο και πιο όμορφα προϊόντα macrame σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών. Η λέξη από μόνη της σημαίνει κάτι σαν “υφαντό” και συνδέεται με ένα πέπλο γοσάμερ από την ανατολίτικη ιστορία.

Στο σημερινό άρθρο θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε αυτήν την παλιά, παραδοσιακή και πολύ πρωτότυπη τεχνική και να την παρουσιάσετε με ένα εμπνευσμένο και πολύ μοντέρνο φως.

βραχιόλια φιλίας macrame δένουν κελτικούς κόμβους

Έχουμε επισυνάψει υπέροχα παραδείγματα βραχιόλια και διάφορες οδηγίες για το πώς να φτιάξετε μόνοι σας βραχιόλια φιλίας. Και επειδή ονομάστηκαν βραχιόλια φιλίας για κάποιο λόγο, κάνουν φανταστικές ιδέες δώρων για έναν καλό φίλο ή για τον καλύτερο φίλο.

Η κατασκευή του macrame είναι εύκολη, αλλά δεν χρειάζεται πολύ χρόνο.

Επομένως, θα πρέπει να οπλιστείτε με αρκετό χρόνο και υπομονή για το DIY έργο σας, το οποίο αποδίδει επίσης στο τέλος της εργασίας.

Φτιάξτε ή αγοράστε βραχιόλια φιλίας macrame

Από τι μπορούμε να φτιάξουμε το macrame;?

Κορδέλες μακραμέ, αλλά και κολιέ, κουρτίνες ή ακόμα και ρούχα μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε ύφασμα. Συνιστάται να επιλέξετε ένα συμπαγές ύφασμα για το έργο σας, γιατί μόνο έτσι θα διαρκέσει η τέχνη σας. Θα ήταν καλύτερο και επίσης πολύ αυθεντικό αν χρησιμοποιείτε νήματα, σπάγκο ή σχοινί κάνναβης.

βραχιόλια macrame φιλίας κάνουν ρολόι χειρός

Πώς μπορώ να σχεδιάσω καλύτερα το βραχιόλι φιλίας μου?

Εξάλλου, ένα βραχιόλι φιλίας είναι η προσωρινή έκφραση μιας καλής φιλίας. Επομένως, η σωστή απάντηση μπορεί να προέλθει από τον ίδιο τον σχεδιαστή. Στα συνημμένα παραδείγματα θα αναγνωρίσετε ένα μοτίβο μακραμέ από σχοινί αναρρίχησης, το οποίο μπορεί να σημαίνει μόνο ότι η τεχνολογία δεν έχει καμία σχέση με το υλικό. Εάν αυτό σας διευκολύνει, προχωρήστε και βρείτε τη σωστή έκφραση για τον σπορ, κομψό ή πολύ απαιτητικό φίλο σας.

βραχιόλια macrame φιλίας δένουν πολύχρωμες πέτρες

Βραχιόλια Macrame με πολύτιμους λίθους και μαργαριτάρια

Το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται μόλις σκεφτείτε ένα δεμένο βραχιόλι με πολύτιμους λίθους ή μαργαριτάρια. Αλλά υπάρχει επίσης μια λύση για αυτό και μπορείτε να τη βρείτε στο συνημμένο σεμινάριο βίντεο.

Τα βραχιόλια φιλίας macrame δημιουργούν μυστικές ιδέες

βραχιόλια φιλίας macrame κάνουν κάνναβη

Φτιάξτε μακιγιάζ βραχιόλια φιλίας bunti tutorial

βραχιόλια φιλίας macrame κάνουν το σεμινάριο σπορ

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με αυτήν την όμορφη τεχνική;?

Με την τεχνική του μακραμέ μπορείτε να δώσετε ελεύθερο έλεγχο στη φαντασία σας. Εκτός από την κατασκευή βραχιόλια φιλίας, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας αξιόπιστα κρεμαστά καλάθια. Διαφορετικά οι κουρτίνες θα μπορούσαν να γίνουν αντιληπτές, ακριβώς όπως μια χαριτωμένη διακόσμηση τοίχων. Μια ταπισερί ή μια καλοκαιρινή κουβέρτα στον καναπέ θα λειτουργούσε επίσης πολύ καλά με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας.

Έχοντας αυτό κατά νου, αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από το υλικό της εικόνας μας και μάθετε τη μαγευτική τεχνική του ανατολίτικου κόμπουμ!

Φτιάξτε βραχιόλια φιλίας macrame με πέτρες

βραχιόλια macrame φιλίας δένουν πράσινο

Τα βραχιόλια φιλίας Macrame δένουν πράσινο-μοβ

Φτιάξτε μαθήματα macrame βραχιόλια φιλίας 2

βραχιόλια φιλίας macrame κάνουν κουκουβάγια

μακραμέ βραχιόλια φιλίας φροντιστήριο φόρεμα

βραχιόλια macrame φιλίας γραβάτα κρεμαστό καλάθι

φροντιστήριο μακραμέ βραχιόλια φιλίας

βραχιόλια macrame φιλίας δένουν πολύχρωμες πέτρες

βραχιόλια φιλίας macrame δένουν ρόδι

βραχιόλια macrame φιλίας γραβάτα ναυτικό

βραχιόλια macrame φιλία γραβάτα πρότυπο μοτίβο

βραχιόλια φιλίας macrame κάνουν χάντρες

βραχιόλια macrame φιλίας δένουν πέτρες εγκλωβισμένες

Φτιάξτε βραχιόλια φιλίας macrame

μακραμέ