Τα κέικ πάνας είναι μια στοίβα τυλιγμένες ή διπλωμένες πάνες που μοιάζουν με ένα παραδοσιακό κλιμακωτό κέικ. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα για πάρτι ντους μωρών γιατί είναι πρακτικά και χρησιμεύουν επίσης ως διακόσμηση. Τα κέικ πάνας ή τα δώρα για την πάνα είναι αστεία που τραβούν τα βλέμματα σε κάθε ντους μωρών και ως εκ τούτου πάντα μια καλή ιδέα δώρου. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε δώρα από πάνα ή να παραγγείλετε online, αλλά μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας ένα κέικ πάνας. Γιατί όχι? Είναι σχετικά εύκολο και αρκετά διασκεδαστικό. Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να το κάνετε σε χρόνο μηδέν. Απλά διαβάστε …

Πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα κέικ πάνας?

Κάντε μόνα σας δώρα για πάνα ιδέες για κέικ πάνας

Το μωρό κέικ από πάνες είναι μια πρακτική ιδέα δώρου

Κάντε μόνα σας δώρα για πάνα ουδέτερη διακόσμηση κέικ πάνας

Επιλέγοντας τις καλύτερες πάνες για κέικ πάνας

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ πάνας, τότε πρέπει πρώτα να κάνετε πολλή έρευνα. Εάν δεν έχετε παιδιά, μπορεί να μην γνωρίζετε πολλά για τις πάνες. Δεν είναι μεγάλη φιλοσοφία, αλλά οι πάνες έρχονται σε διάφορα μεγέθη και μπορούν να είναι όλες λευκές ή με μοτίβο. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών σημάτων στην αγορά. Ither πυροβολήστε τον εαυτό σας στα μαύρα ή ρωτήστε τη μέλλουσα μαμά ποια μάρκα θα χαρεί να χρησιμοποιήσει.

Παρασκευή κέικ πάνας – δημιουργικές ιδέες

Τα δώρα από την πάνα κάνουν φωτογραφίες από κέικ πάνας μόνοι σας

Μόλις αποφασίσετε για μια μάρκα πάνας, επιλέξτε το σωστό μέγεθος. Τα νεογέννητα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, οπότε είναι λογικό να χρησιμοποιείτε πάνες μεγέθους 2 ή 3 για το κέικ πάνας σας.

Όσο για το χρώμα, οι λευκές πάνες λειτουργούν καλά για αυτό, αλλά οι πάνες με έγχρωμο μοτίβο μπορούν να προσθέσουν μια υπέροχη πινελιά στο κέικ της πάνας σας.

Έχετε ήδη επιλέξει το πιο κατάλληλο μέγεθος και χρώμα πάνας και τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε το χαριτωμένο δώρο της πάνας σας. Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες παρακάτω …

Κέικ πάνας με διακόσμηση χρωματιστών λουλουδιών χαρτιού

Φτιάξτε μόνοι σας δώρα για πάνα κέικ με μπότες και ροζ και μπλε χάρτινα λουλούδια

Χαριτωμένο κέικ πάνας για κορίτσια

Δώρα πάνες Τα κορίτσια φτιάχνουν μόνα τους κέικ πάνας, ροζ διακόσμηση

Κάλτσες μωρών και άλλα αξεσουάρ ταιριάζουν τέλεια με ένα δώρο πάνας

Κάντε μόνα σας δώρα για πάνα κέικ μωρού ντους

Κάντε μόνοι σας δώρα από πάνα – οδηγίες και δημιουργικές ιδέες

Τα δώρα από την πάνα κάνουν κορώνα από πάνα κέικ

Υλικά για ένα σπιτικό κέικ πάνας:

  • 60-65 πάνες μεγέθους 2 (Δεν βλάπτει να έχετε μερικές στο χέρι. Η τελική ποσότητα που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος και τη μάρκα της πάνας.)
  • Ποικιλία από λαστιχάκια
  • Ένα μανίκι από χαρτί περιτυλίγματος ή ένα άδειο ρολό χαρτοπετσέτας (περίπου 40 – 50 cm)
  • Ένα τακάκι, 25 εκ
  • ψαλίδι
  • Κορδέλα (πλάτος 4 έως 6 cm)
  • Κανονική διαφανής ή διπλής όψης ταινία
  • Πυροβόλο και κόλλα θερμής κόλλας
  • Πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τόξα ή άλλα παιδικά προϊόντα (προαιρετικά)
  • Σταντ κέικ (προαιρετικά)

Πάρτε πολλά λαστιχάκια

Κάντε μόνοι σας δώρα από πάνα ρολό πάνες κέικ

Οδηγίες:

Βήμα 1: Συναρμολογήστε τη βάση για το κέικ πάνας σας

– Συνδέστε το χαρτί περιτυλίγματος ή τον σωλήνα χαρτοπετσέτας στο τακάκι του κέικ με ζεστή κόλλα.

Κολλήστε μαζί

Δώρα για πάνα Οδηγίες για κέικ πάνας Βρεφικό κέικ κατασκευασμένο από υλικά πάνας

Βήμα 2: Τυλίξτε τις πάνες

– Ξεκινήστε με το πάνω μέρος κάθε πάνας και τυλίξτε την πάνα. Ασφαλίστε κάθε πάνα με μια μικρή ελαστική ταινία.

Τυλίξτε και ετοιμάστε τις πάνες

Κάντε μόνοι σας δώρα για πάνα

Έτσι πρέπει να μοιάζουν οι πάνες για το κέικ πάνας σας

Δώρα για πάνα Πιάτα κέικ Οδηγίες για πτυσσόμενες πάνες

Στη συνέχεια, τακτοποιήστε τις πάνες γύρω από το ρολό χαρτοπετσέτας

Δώρα πάνας Οδηγίες κέικ πάνας πρώτη στρώση κέικ

Βήμα 3: χτίστε τα στρώματα κέικ

– Ξεκινήστε να φτιάχνετε το κέικ πάνας περικλείοντας τον σωλήνα από χαρτόνι με 6 πάνες. Τυλίξτε μια ελαστική ταινία γύρω από την πάνα για να τη στερεώσετε. Τακτοποιήστε τις πάνες έτσι ώστε το άκρο κάθε τυλιγμένης πάνας να βλέπει προς το κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο, το πιο στρογγυλό, απρόσκοπτο μέρος της πάνας κοιτάζει προς τα έξω.

– Στη συνέχεια, κυκλώστε το πρώτο στρώμα κέικ με 12 ακόμη πάνες και στερεώστε τα με μια μεγάλη ελαστική ταινία.

– Ολοκληρώστε το κάτω στρώμα στερεώνοντας 18 ακόμη πάνες με μια άλλη ελαστική ταινία. Οι πάνες μπορεί να προεξέχουν ελαφρώς πάνω από το ταψί – αυτό είναι εντάξει.

Κάντε μια δεύτερη στρώση κέικ

Οδηγίες για πάνα δώρο πάνα οδηγίες κέικ βήμα προς βήμα

Κέικ πάνας στη διαδικασία

Κάντε μόνοι σας δώρα για πάνα Κέικ πάνας Τακτοποιήστε τις πάνες

– Για τη δεύτερη στρώση κέικ, προσθέστε 6 πάνες πάνω από το κάτω στρώμα γύρω από το σωλήνα από χαρτόνι. Ασφαλίστε τα με ένα λαστιχάκι.

– Στη συνέχεια, προσθέστε 12 ακόμη πάνες γύρω στις πρώτες 6. Κρατήστε τα στη θέση τους με ένα λαστιχάκι.

– Για το επάνω στρώμα του κέικ, περιβάλλετε τον σωλήνα από χαρτόνι με 7 πάνες. Στη συνέχεια, ασφαλίστε τα με ένα λαστιχάκι.

Και η τρίτη στρώση κέικ είναι ήδη έτοιμη

Δώρα πάνας Πάντα κέικ Οδηγίες Μωρό κέικ φτιαγμένο από πάνες

Βήμα 4: Κόψτε το ρολό χαρτοπετσέτας όπως απαιτείται

– Εάν ο σωλήνας από χαρτόνι είναι ορατός πάνω από το τρίτο στρώμα πάνες, κόψτε τον με ψαλίδι. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από το μέγεθος και τη μάρκα της πάνας.

Βήμα 5: Διακοσμήστε το DIY κέικ πάνας σας

– Κολλήστε το ένα άκρο της ταινίας σε μια πάνα, τυλίξτε την ταινία σφιχτά γύρω από ολόκληρο το στρώμα και κολλήστε το δεύτερο άκρο της ταινίας στο σημείο εκκίνησης με ζεστή κόλλα. Για πιο καθαρή εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταινία διπλής όψης. Or μπορείτε να καλύψετε το τελικό σημείο της κορδέλας με ένα τόξο ή άλλο στολίδι.

Τώρα ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε το κέικ πάνας

Δώρα για πάνα Πιάτα κέικ Φτιάξτε μόνοι σας κέικ μωρού από πάνες

– Δημιουργήστε ένα άλλο στρώμα κέικ πάνας χρησιμοποιώντας μεγάλα τόξα ή ακόμα και ένα μικρό γεμιστό ζώο. Στερεώστε το γύρω από το χάρτινο σωλήνα με μια ταινία. Οπότε δεν χρειάζεται ούτε να τα κόψετε.

– Σκεφτείτε αν θέλετε να βάλετε περισσότερα παιδικά αντικείμενα πάνω ή ανάμεσα στις πάνες. Ορισμένα προϊόντα, όπως σαλιάρες και ρομπότ, μπορούν να τυλιχτούν όπως οι πάνες. Άλλα αντικείμενα όπως πιπίλες και μπιμπερό μπορούν επίσης να βρουν τη θέση τους στο κέικ πάνας. Ακολουθήστε το θέμα και το συνδυασμό χρωμάτων για να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση.

– Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: αναδείξτε το αριστούργημά σας! Παρουσιάστε το αυτοσχέδιο κέικ πάνας σας ως διακοσμητικό που τραβάει τα βλέμματα στο τραπέζι των δώρων. Μια βάση για κέικ θα προσθέσει την τελευταία πινελιά στη δημιουργία σας.

Απολαύστε το τελικό αποτέλεσμα!

Δώρα για πάνα Πιάτα κέικ Μωρό κέικ από πάνες

Ένα κομψό ροζ κέικ πάνας για κορίτσια

Δώρα για πάνα Πιάτα κέικ Μωρό κέικ από πάνες

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να φτιάξετε ένα κέικ πάνας επίσης

Τα δώρα για την πάνα καθιστούν το κέικ μωρών από πάνα ουδέτερο

Κάντε μόνοι σας δώρα από πάνα: Αφήστε τις παρακάτω εικόνες να σας εμπνεύσουν …

Φτιάξτε μόνοι σας δώρα για πάνα οδηγίες για το μπέρδεμα του κέικ πάνας Φτιάξτε μόνοι σας πάνα για πάνα κέικ tinker baby shower partyΔώρα πάνες αγόρι φτιάξτε το δικό σας καλάθι Δώρα με πάνα αγόρι φτιάξτε το δικό σας στεφάνι, μαστίγιο χαριτωμένο παιχνίδι Δώρα από πάνες αγόρι κάντε στον εαυτό σας ένα στεφάνι Δώρα με πάνα αγόρι φτιάξτε μόνοι σας κέικ πάνας Δώρα πάνας αγόρι πάνα κέικ πάνας Μωρό κέικ φτιαγμένο από πάνες Πάνες δώρα κορίτσια ροζ πάνα κέικ tinker χαριτωμένο παιχνίδι Δώρα πάνας Τα κορίτσια από μόνα τους κάνουν κουκουβάγιες από πάνες Τα κορίτσια δώρα πάνες κάνουν τον εαυτό τους μπάσκετ Δώρα από πάνες Τα κορίτσια φτιάχνουν μόνα τους κέικ πάνας, ροζ μπιμπερό ροζ Τα κορίτσια με τα δώρα πάνες φτιάχνουν μόνα τους κέικ πάνας Πάνες δώρο κορίτσι πάνα κέικ Παιδικό κέικ από πάνες Κάντε μόνοι σας δώρα για την πάνα Φτιάξτε τα μωρά σας από τις πάνες Τα δώρα της πάνας φτιάχνετε μόνοι σας κέικ μωρών από πάνες Κάντε μόνοι σας δώρα από πάνα, φτιάξτε χαριτωμένα παιχνίδια από σκύλους με πάνες Κάντε μόνα σας δώρα από πάνα στεφάνι από πάνα Φτιάξτε μόνοι σας δώρα για πάνα πάνα κέικ μπιχλιμπίδι Φτιάξτε μόνα σας δώρα πάνας κέικ πάνας Μωρό κέικ από πάνες Κάντε μόνοι σας δώρα από πάνα, φτιάξτε τούρτα από πάναΦτιάξτε μόνα σας δώρα για πάνα κοριτσάκια κέικ πάνας Φτιάξτε μόνοι σας δώρα για πάνα Πολυτελή διακοσμητικά κέικ πάνας