Η τήρηση της τάξης είναι συχνά πρόβλημα όταν λείπουν τα κατάλληλα μέσα οργάνωσης και απλά δεν μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο μέρος για ρούχα, βιβλία και άλλα παρόμοια. Τα κουτιά και άλλα σκεύη διαλογής συνήθως κοστίζουν επίσης πολλά χρήματα. Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να διευκολύνουμε λίγο την τακτοποίηση.

Τα κλιπ μαλλιών και οι γραβάτες μαλλιών μπορούν να έχουν τη θέση τους στην πόρτα στο μέλλον. Είναι ευδιάκριτα τοποθετημένα στο φύλλο της πόρτας και θα βρεθούν εκεί ξανά και ξανά αργότερα. Απλώς τραβήξτε τους δεσμούς μαλλιών σε πεταμένα δαχτυλίδια κουρτινών ντους – αυτά μπορούν να ανοίξουν σε ένα σημείο – στη συνέχεια κρεμάστε τα πάντα σε ένα προηγουμένως κολλημένο άγκιστρο. Για κλιπ μαλλιών, απλά συνδέστε χρωματιστές κορδέλες στην πόρτα (κολλήστε το πάνω άκρο με ταινία) και κολλήστε τα κλιπ μαλλιών πάνω τους.

Εξοικονομήστε χώρο κρεμώντας καπέλα στον τοίχο

Οι κρεμάστρες ρούχων μπορούν να μετατραπούν τέλεια ως βάσεις για γραβάτες. Προσθέστε επίσης πεταμένα δαχτυλίδια κουρτινών ντους στην κρεμάστρα ρούχων. Μια γραβάτα μπορεί τώρα να κρεμαστεί ανά δαχτυλίδι. Το στήριγμα μπορεί στη συνέχεια να εξαφανιστεί εύκολα στο ντουλάπι τοίχου. Αυτό είναι ιδανικό για τακτοποιημένους άνδρες χωρίς νόημα όπως τραπεζίτες ή επαγγελματίες χρηματιστηρίου. (Όσοι θέλουν να γίνουν, μπορούν να βρουν περαιτέρω συγκρίσεις μεσιτών από κάτω onlinebroker.net.)

Με την κρεμάστρα ρούχων που μόλις αναφέρθηκε, τα πουκάμισα ή τα πουκάμισα μπορούν επίσης να ταξινομηθούν και να αποθηκευτούν πολύ εύκολα. Η ίδια αρχή μπορεί να επιτευχθεί με κουρτινόξυλα. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρεμάσετε τακτοποιημένα ολόκληρη τη συλλογή κοσμημάτων, ζώνες και τσάντες ή κασκόλ.

diy ιδέα με κρεμάστρα

Τα κουρτινόξυλα είναι επίσης ένας τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε υφαντές κορδέλες, κασέτες washi, κορδέλες δώρων κλπ. Στο χειροποίητο ή στο ραπτικό δωμάτιο. Η μπάρα πρέπει απλώς να είναι αρκετά λεπτή για να τραβάει τις κορδέλες. Το πλεονέκτημα είναι: δεν χρειάζεται καν να αφαιρέσετε τα ρολά για να τραβήξετε την ταινία.

Τα τενεκεδάκια ή τα ποτήρια είναι πάντα πολύ δημοφιλή για την αποθήκευση ή τη συλλογή κάτι. Βαμμένα και επισημασμένα σε σανίδες ή προσαρτημένα σε μια λωρίδα στον τοίχο, αποθηκεύουν μπαχαρικά, στυλό, υλικά χειροτεχνίας, παιδικά παιχνίδια, μακιγιάζ και τα κοσμήματα Co. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε ανάλογα με το θέμα ή το χρώμα. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να βρείτε το σωστό αξεσουάρ το πρωί.

βαμμένα γυαλιά diy ιδέες χειροτεχνίας το μπάνιο

Τα αρχεία περιοδικών με συρματόπλεγμα είναι μια πραγματική εναλλακτική λύση στην κουζίνα όταν πρόκειται να αποθηκεύσετε κρεμμύδια και πατάτες. Το πλεονέκτημα είναι: μέσω του συρματοπλέγματος μπορείτε να δείτε με μια ματιά πότε η παροχή τελειώνει και πρέπει να αγοραστεί περισσότερο.

Τα πολύχρωμα αρχεία περιοδικών είναι επίσης μια διασκεδαστική λύση για να αποθηκεύσετε τακτοποιημένα επίπεδα παπούτσια, παντόφλες, φλίπερ ή παντόφλες. Μπορείτε να σταθείτε στη σχάρα παπουτσιών, ώστε να έχετε τα παπούτσια έτοιμα να τα παραδώσετε ανά πάσα στιγμή και να τα αποφύγετε να «σκορπιστούν» στην περιοχή.

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να δημιουργήσετε τα δικά σας βοηθήματα ταξινόμησης και συστήματα αποθήκευσης με λίγα χρήματα. Το διαδίκτυο προσφέρει μια σχεδόν άπειρη πηγή ιδεών. Ο επόμενος ανοιξιάτικος καθαρισμός το αργότερο προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας χώρου.

DIY ιδέες με βαμμένα τενεκεδάκια και ύφασμα