Ένα μπαρ φτιαγμένο από παλέτες για τον δικό σας κήπο είναι το τέλειο σημείο πρόσβασης για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Το ωραίο είναι ότι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας τον μοντέρνο πάγκο από παλέτες. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε τη ράβδο ξεχωριστά από τις παλέτες Euro στο επιθυμητό μέγεθος. Εάν δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε μόνοι σας το μπαρ παλετών Euro, θα σας πούμε στο τέλος από πού μπορείτε να αγοράσετε ένα γκριλ από παλέτες.

Μπορείτε να βρείτε τις δωρεάν οδηγίες βίντεο DIY εδώ. Διασκεδάστε παρακολουθώντας!

Ο Σάρι και ο Κρίστιαν, από το DIY blog Saris Garage, εργάζονται πάντα σε νέες ιδέες επίπλων παλετών και προσφέρουν τα έπιπλά τους από παλέτες Euro με τη μορφή αναλυτικών οδηγιών βίντεο στο ιστολόγιό τους και στο YouTube στους αναγνώστες τους & Οι θεατές δωρεάν. Και εδώ μπορείτε Αγοράστε έπιπλα από παλέτες

Ένα δροσερό μπαρ φτιαγμένο από παλέτες για όλο το καλοκαίρι

Μπαρ φτιαγμένο από έπιπλα παλετών τραπεζιού γκριλ παλέτας (2)

Σύμφωνα με το καλοκαίρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι δυο τους σχεδίασαν τον δικό τους πάγκο από παλέτες φέτος, τον οποίο ο Σάρι και ο Κρίστιαν χώρισαν σε δύο περιοχές. Η περιοχή ψησίματος προσφέρει αρκετό χώρο για να συγκαλύψετε μια μεγάλη σχάρα αερίου. Ταυτόχρονα, υπάρχει ένα μεγάλο ράφι βοτάνων από παλέτες στη δεξιά πλευρά. Αυτό προσφέρει αρκετό χώρο στα διαμερίσματα των φυτών για να το γεμίσετε με χώμα και να φυτέψετε τα προσωπικά σας αγαπημένα βότανα.

Και έτσι τίποτα δεν εμποδίζει το πάρτι μπάρμπεκιου σας

Μπαρ από έπιπλα παλέτας τραπεζιού γκριλ παλέτας (5)

Μπαρ από έπιπλα παλέτας τραπεζιού γκριλ παλέτας (6)

Η δεύτερη περιοχή της μπάρας παλετών είναι η περιοχή των μπάρμαν. Σε αυτό έχετε αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε σνακ και ποτά και να ετοιμάσετε τις λιχουδιές για τους καλεσμένους σας.

Συνολικά, η μπάρα από παλέτες προσφέρει πολύ χώρο αποθήκευσης λόγω του συνεχούς πάγκου και μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα ως μπουφές.

Νόστιμα κοκτέιλ ετοιμάζονται σε χρόνο μηδέν

Μπαρ από έπιπλα παλέτας τραπεζιού γκριλ παλέτας (1)

Ο πάγκος παλετών εξασφαλίζει μια αρμονική αλληλεπίδραση μεταξύ των ζεστών παλετών και των κεραμιδιών από πορσελάνη από πέτρα με συγκεκριμένη εμφάνιση. Ταυτόχρονα, η επιφάνεια μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ένα υγρό πανί και έτσι παραμένει πάντα χωρίς μικρόβια.

Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας σε μια δροσιστική σπιτική λεμονάδα!

Μπαρ από έπιπλα παλέτας τραπεζιού γκριλ παλέτας (4)

Θα θέλατε να δείτε πολλά ακόμη έργα επίπλων από παλέτες; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα ιστολόγια τους:

www.sarisgarage.de

www.palettenmoebel-kaufen.com

Σάρι & Ο Κρίστιαν παρείχε την παλέτα Euro με κυλίνδρους. Οι μισοί κύλινδροι έχουν χειρόφρενο για να εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα στον άνεμο και τον καιρό.

Εάν δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε μόνοι σας αυτό το μπαρ από παλέτες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σάρι & Η Κρίστιαν ρίξτε μια ματιά στο νέο της μαγαζί. Εκεί, οι δύο τους προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επίπλων από παλέτες Euro. Στο Saris Garage Shop θα βρείτε τρεις υπέροχες παραλλαγές τραπεζιού γκριλ παλετών. Αυτά μπορούν να ενσωματωθούν τέλεια στον μικρότερο κήπο και να εξασφαλίσουν μέγιστη διασκέδαση στο μπάρμπεκιου.

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι στον κήπο!

Μπαρ από έπιπλα παλέτας τραπεζιού γκριλ παλέτας (7)