ιδέες διακόσμησης αποκριών πρόσωπο κολοκύθας

Δροσερές ιδέες διακόσμησης αποκριών φτιαγμένες από κολοκύθες

Ακόμα κι αν το Halloween ως παραδοσιακό φεστιβάλ μόλις αρχίζει να εδραιώνεται στη φθινοπωρινή Γερμανία, οι πωλήσεις κολοκύθων σε αυτήν τη χώρα αυξάνονται επίσης πολλές φορές, ειδικά τον Οκτώβριο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι έτοιμες προς κατανάλωση ποικιλίες όπως το Hokkaido ή το Butternut που ενδιαφέρουν τους περισσότερους αγοραστές, αλλά και οι μεγάλες, χοντρές κολοκύθες, στις οποίες τα ανατριχιαστικά πρόσωπα μπορούν να χαραχτούν τόσο υπέροχα.

Μια κολοκύθα αποκριών μπροστά από τη δική σας εξώπορτα όχι μόνο δημιουργεί μια φρικιαστική, ανατριχιαστική αίσθηση και δείχνει στα παιδιά που μοιάζουν με καραμέλες όπου θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένα, αλλά είναι επίσης μια ποικίλη ιδέα διακόσμησης που μπορεί να διακοσμήσει κάθε μπροστινή αυλή με λίγη εξάσκηση και λίγη ικανότητα μπορεί.

Με την αύξηση του γενικού ενθουσιασμού για το φεστιβάλ Halloween, το πλήθος των διαφορετικών προτύπων και οδηγιών που μπορούν πλέον να βρεθούν σχεδόν σε κάθε γωνιά αυξάνεται επίσης. Ενώ οι κολοκύθες του Halloween συνήθιζαν να σκαλίζονται στο χέρι, διάφορες οδηγίες, όπως αυτές που διατίθενται στο kuerbis-schnitzvorlagen.de, όχι μόνο διασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα πληροί τις δικές σας απαιτήσεις, αλλά και ότι υπάρχει αρκετή δημιουργικότητα και προκαλεί απόλαυση.

Ιδέες για διακόσμηση αποκριών Κάντο μόνος σου

ιδέες διακόσμησης αποκριών σκαλίζοντας κολοκύθα

Ιδέες για διακόσμηση αποκριών – Πώς να χαράξετε μια κολοκύθα αποκριών?

Με τη βοήθεια ενός προτύπου σκάλισμα κολοκύθας, τα μεμονωμένα μέρη μιας κολοκύθας μπορούν να χαραχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρώτον, όμως, η κολοκύθα πρέπει να κοπεί. Οι σπόροι κολοκύθας καθώς και ο πολτός πρέπει να αφαιρεθούν σε μεγάλο βαθμό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε, μεταξύ άλλων, ότι η κολοκύθα αρχίζει να μουχλιάζει πολύ γρήγορα ή ότι τα πουλιά επιτίθενται στα διακοσμητικά του φθινοπώρου.

Για να το κουβαλήσετε, το πάνω μέρος της κολοκύθας, γύρω από το κοτσάνι, ανοίγεται έτσι ώστε να μπορεί αργότερα να επαναχρησιμοποιηθεί σαν ένα είδος καπακιού. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να βάλετε ένα κερί στην κοίλη κολοκύθα, το καπάκι διασφαλίζει ότι το κερί παραμένει προστατευμένο από τον άνεμο.

Ιδέες για διακόσμηση αποκριών – WiΤο πρότυπο σκάλισμα λειτουργεί

Το μοτίβο σκάλισμα αποτελείται συνήθως από μάτια, στόμα και μύτη, τα οποία κόβονται διαφορετικά ανάλογα με το επιλεγμένο μοντέλο. Αυτό το πρότυπο θα πρέπει πρώτα να εκτυπωθεί και στη συνέχεια να κοπεί κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών. Στη συνέχεια, τα περιγράμματα μπορούν να κοπούν στην κολοκύθα που είχε προηγουμένως κοπεί, οπότε η απόσταση μπορεί να καθοριστεί μόνος σας. Ανάλογα με το μέγεθος της κολοκύθας, το στόμα, η μύτη και τα μάτια θα πρέπει είτε να είναι λίγο πιο φαρδιά είτε λίγο πιο κοντά μεταξύ τους.

Ιδέες διακόσμησης αποκριών – πρότυπο σκάλισμα κολοκύθας

ιδέες διακόσμησης αποκριών πρότυπα σκάλισμα

Μόλις σχεδιάσετε το πρότυπο στην κολοκύθα, μπορεί να ξεκινήσει το ίδιο το σκάλισμα. Απαιτείται ένα κοφτερό μαχαίρι για αυτό. Αυτό κόβεται τώρα μέσα από την κολοκύθα κατά μήκος των βαμμένων γραμμών μέχρι το περιθωριακό τμήμα να αποκολληθεί από τον τοίχο της κολοκύθας. Δεν είναι σημαντικό μόνο να δείξετε τακτ, αλλά και υπομονή και επιδεξιότητα. Δεδομένου ότι τα εξωτερικά τοιχώματα μιας κολοκύθας αποδεικνύονται εξαιρετικά στιβαρά και η κοπή τους συνήθως απαιτεί πολλή προσπάθεια, τα παιδιά συγκεκριμένα δεν πρέπει ποτέ να χαράζουν κολοκύθες χωρίς επίβλεψη.

Ιδέες για διακόσμηση αποκριών – Ατομικές διακοσμήσεις

Μόλις σκαλιστεί η όψη κολοκύθας, υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για περαιτέρω επιλογές διακόσμησης. Για παράδειγμα, οι κολοκύθες μπορούν να έχουν μουστάκι ή περούκα, τα οποία μπορούν να είναι κατασκευασμένα από παλιά υφάσματα ή υπολείμματα μαλλιού. Διαφορετικά χρώματα ή ψεύτικο αίμα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και κάνουν το ήδη τρομακτικό πρόσωπο κολοκύθας να είναι πιο τρομακτικό.

Ωστόσο, εάν θέλετε να τοποθετήσετε ένα κερί στην κολοκύθα, θα πρέπει να προσέξετε ώστε κανένα καύσιμο υλικό να μην μπει στη φλόγα. Διαφορετικά, ειδικά όσοι δουλεύουν με τρίχες ή υπολείμματα υφάσματος κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά. Διαφορετικά, ωστόσο, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία και αυτό που είναι διασκεδαστικό όταν πρόκειται για γλυπτική κολοκύθας επιτρέπεται. Παρεμπιπτόντως, τα εμβληματικά πορτοκαλί κεφάλια δεν είναι καλά μόνο στην μπροστινή αυλή αλλά και στο περβάζι. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο εφόσον η κολοκύθα δεν μυρίζει.