πισίνα κήπο βεράντα βεράντα

Καθισμένος δίπλα στην πισίνα

Ο χειμώνας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια από τις πιο κρύες φάσεις του και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χοντρά μπουφάν και παλτό, κασκόλ και ό, τι άλλο συνοδεύει. Λίγοι σκέφτονται τώρα το κολύμπι.

Αλλά το καλοκαίρι θα έρθει πιο γρήγορα από όσο νομίζετε και αν έχετε μια βίλα ή ένα μεγαλύτερο σπίτι, σίγουρα θα θελήσετε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί, επίσης χάρη στην πισίνα.

Είναι μια μεγάλη επένδυση που θα πρέπει να φαίνεται καλή στο τέλος. Επομένως, δεν είναι καθόλου νωρίς για να το σκεφτούμε.

Θέλετε κάποιες νέες ιδέες; Σας έχουμε 10 από αυτά και όλα προέρχονται από το C.O.S. Σχεδιασμός από τη Μεβούρνη. Θα συναντήσετε τόσο ένα έξυπνο μείγμα υλικών όσο και μια πολύ έξυπνη λύση στο ζήτημα του χώρου. Έτσι σχεδίασαν αυτές τις αξιολάτρευτες ιδέες για εξωτερικούς χώρους με πισίνες. Ας κάνουμε μια εικονική περιήγηση και φανταστείτε τον εαυτό σας να κολυμπά ξέγνοιαστα.

Ιδέες για την πισίνα σας

καθιστικό πισίνας σχεδιασμός ηλιόλουστου κήπου

Οι χώροι εισόδου και εξόδου μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για έξυπνα στοιχεία σχεδιασμού. Παρατηρείτε τα βήματα στο νερό εδώ; Στα αριστερά υπάρχουν δύο από αυτά κάτω από ένα ευρύτερο επίπεδο που φαίνεται μέσα. Αυτή η περιοχή είναι μεγαλύτερη και εκτείνεται στην πιο μακρινή γωνία της πισίνας. Αυτό δημιουργεί μια σειρά από υποβρύχια παγκάκια που είναι υπέροχα να ξεκουραστείτε. Κάνουν πιο εύκολη την ανάβαση από και προς την πισίνα.

Περιορισμένη περιοχή

ιδέες πισίνας ξύλινο δάπεδο κήπου

Υπάρχει μια οικεία ατμόσφαιρα σε αυτήν την πισίνα. Αυτό το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο εάν υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι που οδηγεί στο νερό. Οι πυκνοί θάμνοι αντιπροσωπεύουν ένα είδος περιγράμματος και ορίζουν το χώρο ως ένα είδος εξωτερικής περιοχής.

Μπορείτε επίσης να δείτε ένα ντους εδώ, το οποίο προεξέχει έντονα μπροστά από τον αντίθετο βαμμένο πίσω τοίχο. Οι αποχρώσεις τους αποτυπώνονται στο σιντριβάνι στη μέση της πισίνας.

Τα υπόλοιπα πλακάκια της πισίνας επιτρέπουν στο νερό να απορροφήσει το γύρω χρώμα του νερού, με το οποίο συνδέονται οι πισίνες.

αξεσουάρ

Πισίνα κήπος φυτά γρασίδι χωρίσματα φωτισμός

Πολλά έξυπνα τοποθετημένα στοιχεία σε αυτό το τοπίο συμπληρώνουν την απλότητα της μεγάλης και στενής πισίνας. Στο τέλος μπορείτε να δείτε έναν πάγκο που φαίνεται να είναι γλυπτό. Βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την πισίνα και χρησιμεύει ως το επίκεντρο. Σπάει τη μονότονη εμφάνιση του τοίχου.

Υπάρχει επίσης ένα περίπτερο που δεν καλύπτεται και χρησιμεύει ως προετοιμασία για τον καυτό ήλιο δίπλα στον σχεδόν αόρατο φράκτη ασφαλείας.

Ένα μπροστινό δοχείο έχει τοποθετηθεί στην μπροστινή περιοχή. Αυτό υψώνεται πάνω από το νερό και κρατά ένα μακρόστενο κρεβάτι για φύκια, που κοσμούν τη γωνία της πισίνας.

Το ένα έχει ένα σιντριβάνι, το οποίο βρίσκεται στον κεντρικό άξονα του σπιτιού και της πισίνας.

Μπορείτε να δείτε ένα άλλο κλιμακωτό γλυπτό στην αριστερή πλευρά της εικόνας. Είναι σύμφωνο με το σιντριβάνι και δίνει έμφαση στο θέμα.

Οι σκηνές

Πισίνα πισίνα ιδέες φυτά κήπου έπιπλα μπαστούνι

Το νερό είναι αυτό που ενδιαφέρει τον θεατή, αλλά τα σχήματα μπλοκ προφοράς στο παρασκήνιο συμβάλλουν ακριβώς σε αυτό. Αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη φωτεινότητα της πισίνας. Αυτά τα σχήματα δημιουργούν επίσης έναν ακόμα πιο ενδιαφέρον χώρο. Παρατηρήστε την υπέροχη οπτική ισορροπία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των διαφόρων χαρακτήρων. Η ίδια η πισίνα έχει πολύ απλό σχήμα.

Επικαλυμμένα στοιχεία

Πισίνα πισίνες ιδέες κήπος ακρυλικές καρέκλες κόκκινο

Τα επικαλυπτόμενα σχέδια και η αρχιτεκτονική συνδυάζουν τα τρία βασικά στοιχεία του δωματίου – το σπίτι, το νερό και την πισίνα. Η ιδέα μεταφέρθηκε μέσα από την ξύλινη πλατφόρμα. Έχετε την αίσθηση ότι επιπλέει πάνω από το νερό στην πιο μακρινή άκρη της πισίνας.

Η προεξοχή του σπιτιού της πισίνας δημιουργεί μια οπτική σύνδεση με τον χώρο του σπα στην άλλη πλευρά.

Ταυτόχρονα, παρέχει σκιά σε όλη τη βεράντα.

Γραμμές στο σχεδιασμό πισινών

Ιδέες πισίνας πισίνας γυάλινοι τοίχοι κήπου συρόμενες πόρτες

Τα στοιχεία της πισίνας εδώ αντανακλούν τα σύγχρονα στοιχεία της μοντέρνας αρχιτεκτονικής του σπιτιού. Οι λεπτομέρειες αναδεικνύουν τις οριζόντιες γραμμές της οροφής. Φαίνεται να επιπλέει πάνω από την πισίνα. Οι γραμμές δημιουργούν μια οπτική υπερχείλιση από τη μία επιφάνεια στην άλλη και συμβάλλουν στο να φαίνεται η ίδια η πισίνα μεγαλύτερη.

φωτισμός

Ιδέες για πισίνα πισίνας μαξιλάρια μπαστούνι κήπου

Ο φωτισμός φέρνει μια άλλη ουσιαστική διάσταση στο δωμάτιο. Οι πισίνες αποκτούν μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση, επειδή το νερό είναι τόσο όμορφο όταν εκτίθεται. Γιατί στην πραγματικότητα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας την πισίνα παρά κολυμπώντας σε αυτήν. Θα εκτιμήσετε πραγματικά αυτό το αποτέλεσμα στα όμορφα καλοκαιρινά βράδια.

Δεν υπάρχει μόνο άφθονο φως στην πισίνα, αλλά και το περιβάλλον φωτίζεται γενναιόδωρα. Ορισμένα φυτά και χρώματα έχουν αποδειχθεί προς όφελός τους.

άξονες

Ιδέες για πισίνα δέντρα κήπου διακοσμητικά φοίνικες

Συνήθως υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους ένας άξονας πρέπει να συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό της πισίνας. Από τη μία πλευρά, μπορεί να είναι μια δομή που βρέθηκε και μερικές φορές αυτή είναι μια καλά λειτουργική μέθοδος με την οποία μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια σύνδεση με το περιβάλλον τοπίο.

Λίγα βήματα οδηγούν από τη βεράντα στην πισίνα. Αυτό δημιουργεί έναν υπέροχο άξονα περιστροφής για το σπίτι. Το σχήμα της βεράντας έχει αναπαραχθεί στην άλλη πλευρά της πισίνας.

Αυτή η προσέγγιση έδωσε έμφαση στη σύνδεση με τη φύση.

Μικτά υλικά

Ιδέες πισίνας πισίνας πέτρα κήπου παφλασμός νερού

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας αυτής της πισίνας καθορίζεται από ένα μείγμα υλικών που μπλοκάρονται στις γωνιακές περιοχές. Αυτό είναι ένα παράδειγμα επιτυχίας που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Το μείγμα είναι επιτυχές μόνο εάν η θέση και το σχήμα του έχουν νόημα ως προς τη γενική δομή.

Οι λευκοί ντυμένοι τοίχοι χρησιμεύουν ως προέκταση και φόντο στο νερό. Οι άκρες της πισίνας τονίστηκαν επίσης από πέτρινα κρεβάτια. Τα δοχεία των φυτών στα δεξιά μεγαλώνουν από το νερό. Δημιουργήθηκαν από το ίδιο υλικό με την πισίνα. Περισσότερα φυτά έχουν στεγαστεί εκεί.

Τρεις διαστάσεις

Ιδέες πισίνας πισίνας σχεδιασμός πέτρα κήπου άλμα νερού

Συχνά κάποιος σκέφτεται τις πισίνες ως μια δισδιάστατη κατασκευή. Κάνετε λάθος. Αυτή η λανθασμένη εντύπωση προέρχεται από το γεγονός ότι κάποιος εννοεί κυρίως την επιφάνεια και το σχήμα. Οι πισίνες έχουν επίσης βάθος, όπως πάει λέγοντας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λογικό να μεταφέρουμε στοιχεία από την αρχιτεκτονική στο σχεδιασμό των κολυμβητικών συγκροτημάτων. Αυτό έχει γίνει με επιτυχία τόσο σε αυτό όσο και σε μερικά από τα προηγούμενα παραδείγματα. Το επιθυμητό αίσθημα ιδιωτικότητας είναι ιδιαίτερα εμφανές σε αυτό το παράδειγμα.

Δημιουργήστε έναν παράδεισο στον κήπο σας

πισίνα καθιστικό ηλιόλουστο κήπο αισθητικής

Θαυμάσιες λεπτομέρειες γρανάτη έχουν προστεθεί εδώ. Χρησιμεύουν ως ένα δραματικό σιντριβάνι. Το ύψος τους συμβάλλει πολύ στην αίσθηση της ιδιωτικής ατμόσφαιρας. Αυτό προσθέτει πολλά στην πιο σύνθετη οπτική διάσταση. Εδώ, όπως και σε ένα από τα προηγούμενα παραδείγματα, έχει εφαρμοστεί η έννοια της τράπεζας. Ποιος δεν θα ήθελε να ξεκουραστεί σε ένα τέτοιο μέρος;?

Οι πισίνες είναι ιδιοκτησία βιλλών πολυτελών, κομψών, κοινωνικών, αλλά και κοντά στη φύση. Θα πρέπει να βοηθήσουν στη χαλάρωση και την αποκατάσταση της αρμονίας. Επομένως, κάθε πτυχή εδώ είναι απαραίτητη. Πρόκειται για μια περίπλοκη κατασκευή, η οποία, αφού χτιστεί, δεν μπορεί να επανασχεδιαστεί εύκολα.

Επομένως, σκεφτείτε τις βασικές αρχές που περιγράφονται παραπάνω, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν πραγματικό παράδεισο.

Κλασικές, τεράστιες καρέκλες κήπου

πισίνα με ηλιόλουστη γλάστρα με κήπο

Διακοσμητικά είδη γοητευμένα από τη φύση

Το τρέχον μοβ χρώμα – ξαπλώστρες

πισίνα με ηλιόλουστο πίσω κήπο

Μινιμαλιστικό σε γκρι χρώμα

καθίσματα πισίνας ηλιόλουστα ψέματα μαξιλάρια καλοκαίρι

Σωστή υποχώρηση

πισίνα καθιστικό ηλιόλουστη σκιά αιώρα