Τα κατοικίδια μας κάνουν να γελάμε κάθε μέρα, αλλά τα άγρια ​​ζώα μπορούν επίσης να έχουν τις αστείες στιγμές τους. Οι πιο αστείες, ειλικρινείς φωτογραφίες ζώων συγκεντρώνονται στα ετήσια βραβεία φωτογραφίας Comedy Wildlife Photography. Και πάλι βλέπουμε τα πάντα, από δραματικές εκφράσεις του προσώπου μέχρι τέλειες χρονικές συμπτώσεις.

Αλλά ο ανταγωνισμός είναι κάτι περισσότερο από απλές ανόητες φωτογραφίες ζώων στη φύση. Οι ιδρυτές Tom Sullam και Paul Joynson-Hicks ξεκίνησαν τα Comedy Wildlife Photography Awards για να αυξήσουν την ανθρώπινη ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση της φύσης. Ελπίζουν ότι οι εικόνες θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ψωνίζουν υπεύθυνα, να έχουν υπόψη τους τη χρήση του νερού και να μιλούν ανοιχτά για περιβαλλοντικά ζητήματα.

Οι φετινοί νικητές επιλέχθηκαν από μια ομάδα 4.000 υποβολών από 68 διαφορετικές χώρες και περιορίστηκαν σε 40 φιναλίστ. Από εκεί, μια κριτική επιτροπή πήρε αποφάσεις τις πιο υστερικές φωτογραφίες των νικητών. Εδώ είναι μερικές μόνο από τις πιο αστείες φωτογραφίες ζώων που τραβήχτηκαν φέτος.

Οι καλύτερες νικηφόρες φωτογραφίες από τα 2019 Comedy Wildlife Photography Awards

Δόξα στο στήθος

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες με λιοντάρι πιγκουίνου πινακίδων στο βόρειο τμήμα

«Impossibleταν αδύνατο να μάθουμε περί τίνος πρόκειται για τη διαφωνία, αλλά αυτός ο βασιλιάς πιγκουίνος και η γούνα της Ανταρκτικής διαφωνούσαν δυνατά για λίγα λεπτά».

Διαστημικός άνθρωπος

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Εδώ είναι οι νικηφόρες φωτογραφίες διαστημικός άνθρωπος αστεία μαϊμού

«Αυτός ο χαριτωμένος μικρός Ιάπωνας πίθηκος χιονιού έτρεχε τριγύρω αφού κυλούσε στο χιόνι. «Έχω στολή και κράνος και μια μέρα θα πετάξω στο φεγγάρι. Αλλά μόνο αν έχει σχήμα μπανάνας! ».

Το βαλς πήγε λάθος; Αυτές οι αλεπούδες δεν θα κερδίσουν κανένα έπαθλο για το χορό τους

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες του βαλς που πήγε στραβά αστείες χαριτωμένες αλεπούδες

Σερφάρετε … στο στυλ του Νοτίου Ατλαντικού!

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες που κάνουν σερφ πιγκουίνο στο νότιο ατλαντικό στιλ

Χαλαρή νιφάδα

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες χαλαρές μαϊμούδες

«Αυτή η φωτογραφία δείχνει έναν δέκα μηνών χιμπατζή, τον Γκόμπε, εγγονό ενός χιμπατζή που η Τζέιν Γκούντολ σπούδασε και γνώριζε καλά. Ο Γκόμπε έγειρε στη μητέρα του, τη Γκλίτερ. Αυτή η εικόνα δείχνει την παρόμοια συμπεριφορά των στενότερων συγγενών μας από τον κόσμο των ζώων ».

Σκίουρος ευχές

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικήτριες φωτογραφίες ευχές σκίουρου αστείο σκίουρο

Κακή μέρα για τα μαλλιά

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι φωτογραφίες που κερδίζουν κακό μαλλί πιγκουίνος

Είναι ακριβώς πίσω μου, έτσι δεν είναι?

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Εδώ είναι οι νικηφόρες φωτογραφίες που είναι ακριβώς πίσω μου

Εξάτμιση πάγου

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες αστεία πινγκουίνου πατινάζ στον πάγο

Χορέψτε … Ναι

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες που χορεύουν ναι μαρμότα

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εμείς οι αυστρακοί μαρμότες είμαστε ντροπαλοί κάτοικοι των Άλπεων. Τρώμε βότανα, ζούμε σε σπηλιές και αδρανοποιούμε. Κάνουμε αυτά τα πράγματα, αλλά οι μαρμότες έχουν και μυστική ζωή! Αν κανείς δεν μας παρακολουθεί, μας αρέσει να γλεντάμε ».

Ελάφι? Που τότε?

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Εδώ είναι οι νικηφόρες φωτογραφίες ελάφια τι ελάφια αστεία ελάφια

Το να είσαι ή να μην είσαι, αυτό είναι το ζητούμενο

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες για να είσαι ή να μην είσαι πίθηκος lustiger

Θεέ μου!

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Εδώ είναι οι νικηφόρες φωτογραφίες, αστεία μου βίδρα

«Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα θαλάσσια θηλαστικά, οι θαλάσσιες ενυδρίδες δεν έχουν μπέικον και βασίζονται στην εξαιρετικά πυκνή γούνα τους για να ζεσταθούν. Δεδομένου ότι η ικανότητα της γούνας να απωθεί το νερό εξαρτάται από τη μέγιστη καθαριότητα, οι θαλάσσιες βίδρες περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους φροντίζοντάς το, προσφέροντας στους φωτογράφους απεριόριστο αριθμό ανθρωπόμορφων φωτογραφικών ευκαιριών ».

Πρώτα έρχεται η αγάπη … μετά έρχεται ο γάμος

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Εδώ είναι οι φωτογραφίες που κερδίζουν πρώτα έρχεται η αγάπη μετά έρχεται ο γάμος

“Οι τέσσερις φωτογραφίες δείχνουν φάσεις ερωτευμένου: φέρνοντας λουλούδια, πρώτο φιλί, χαρούμενους χορούς, στη συνέχεια όλα τελειώνουν με μια γαμήλια τελετή (εννοείται, ειρωνικά, φυσικά)”.

Οικογενειακή διαφωνία

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες οικογενειακή διαφωνία Αστεία πουλιά

γεια σας!

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Εδώ είναι οι φωτογραφίες που κερδίζουν γεια σας έντομο αστείο

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες αστείας πολικής αρκούδας στον Βόρειο Πόλο

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες που κρέμονται από αστείες λέαινες

Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - Ακολουθούν οι νικηφόρες φωτογραφίες του αστείου γελαστού θαλάσσιου λιονταριού