Οχάνα! Μια εξωτική ηχητική λέξη με βαθύ νόημα που προέρχεται από τον Παράδεισο στη Γη – Χαβάη. Εδώ και αρκετό καιρό, αυτή η λέξη χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά σε αυτή τη χώρα ως τατουάζ. Λεπτά γράμματα σε συνδυασμό με λουλούδια, καρδιές ή άλλα σύμβολα κοσμούν τους ώμους, τα χέρια και τις αρθρώσεις των γυναικών. Οι άντρες έχουν επίσης τα τατουάζ στον άνω βραχίονα ή στον καρπό με Ohana και τα φορούν κυρίως ως μαύρη δουλειά. Μπορείτε να μάθετε τι σημαίνει πραγματικά ένα τατουάζ Ohana μαζί μας σήμερα. Συλλέξαμε επίσης πολλά σχέδια τατουάζ για εσάς παρακάτω που θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως έμπνευση. Ειδικά αν ψάχνετε για τατουάζ συνεργασίας ή φιλίας, αυτό είναι το μέρος για εσάς.

Οι πρόσφατα ερωτευμένοι ή οι αρραβωνιαστικοί συχνά κάνουν ένα τατουάζ Ohana όπως αυτό

τατουάζ χαβάης τατουάζ ohana τατουάζ

Τι σημαίνει ένα τατουάζ ohana?

Στον πολιτισμό της Χαβάης, η λέξη ohana έχει μια εξαιρετικά σημαντική σημασία. Ονομάζεται: οικογένεια. Δεν εννοούνται μόνο οι στενότεροι συγγενείς, αλλά και οι πρόγονοι και ολόκληρη η κοινότητα. Με παγκόσμια έννοια, θα μπορούσε επίσης να νοηθεί ως ανθρωπότητα. Οι ωχανές είναι στην πραγματικότητα οι παραφυάδες που σχηματίζει το φυτό ταρό στον κονδύλο του.

Το taro ήταν η πιο σημαντική πηγή τροφής για τους ντόπιους στη Χαβάη και συμβολίζει επίσης την ίδια τη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η λέξη ohana, που προέρχεται από αυτό, είναι τόσο σημαντική και δημοφιλής στα νησιά και τώρα σιγά σιγά και σε εμάς.

Παρεμπιπτόντως, το σύμβολο Ohana έγινε δημοφιλές μέσω του κινουμένου σχεδίου της Disney “Lilo & Stitch »2002. Από εδώ προέρχεται το γνωστό απόσπασμα:« Ohana σημαίνει οικογένεια. Οικογένεια σημαίνει ότι κανείς δεν μένει πίσω ή ξεχάστηκε ». Αυτό εξηγεί τα πάντα. Η ταινία ήταν για τη στενή φιλία μεταξύ ενός μικρού κοριτσιού της Χαβάης (Lilo) και ενός εξωγήινου (Stitch) μεταμφιεσμένου σε μπλε σκύλο.

Ένα τατουάζ ohana μπορεί μερικές φορές να γίνει με μια βελονιά βελονιά ohana tattoo αντιβράχιο

Μικρό αλλά ωραίο – ένα μινιμαλιστικό τατουάζ Ohana

Τα φιλιγκράν μίνι τατουάζ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες. Συχνά είναι χαραγμένα μόνο ως ευαίσθητα, μικροσκοπικά γράμματα ή ακόμη και σχεδιασμένα μόνο με ξεχωριστά γράμματα. Οι καλύτεροι φίλοι και τα αδέλφια λατρεύουν να κάνουν ένα τατουάζ ohana όπως αυτό, συχνά στο ίδιο μέρος του σώματος. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το γούστο σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα σαφώς ορατό ή μάλλον ένα κρυφό μέρος για τατουάζ. Αν θέλετε να αποκρύψετε το τατουάζ κάθε τόσο, το εσωτερικό του άνω βραχίονα, οι πλευρές, οι μηροί και τα τακούνια είναι αρκετά κατάλληλα, για παράδειγμα. Τα δάχτυλα και οι καρποί, από την άλλη πλευρά, είναι σχεδόν πάντα ορατά, αλλά ως εκ τούτου εξακολουθούν να είναι αποδεκτά για μινιμαλιστικά τατουάζ ακόμη και στη δουλειά.

Τατουάζ Ohana ως σύμβολο φιλίας

ohana τατουάζ απλή γραμματοσειρά άνω βραχίονα

Το εξωτικό Ohana αγαπά τατουάζ με φοίνικες

blackwork fine ohana font tattoo palm font

Μια αξιολάτρευτη ερμηνεία τατουάζ Ohana σε μινιμαλιστικό ύφος

μινιμαλιστικός ελέφαντας τατουάζ ohana

Ακόμα και με τα τατουάζ, μερικές φορές λιγότερο είναι περισσότερο

μίνι ohana γραμματοσειρά φροντίδας τατουάζ

Διακριτικό και κομψό στον μπροστινό ώμο

ωραίος ώμος τατουάζ ώνας

Ακουαρέλα τατουάζ Ohana

Τα λεγόμενα χρώματα νερού παρέχουν μια πιο θετική, οπτική αύρα με τατουάζ. Με άλλα λόγια, είναι χαραγμένο σαν το τατουάζ να ήταν βαμμένο με ακουαρέλα. Αυτή η πρωτότυπη τεχνική δέσμευσης είναι μοντέρνα εδώ και μερικά χρόνια και προτιμάται από πολλούς. Με τα περισσότερα μοτίβα, η μεγάλη κλίση χρώματος και τα θολά περιγράμματα σαγηνεύουν. Τα τατουάζ με ακουαρέλα μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε γράμματα ή φιγούρες και να δώσουν στους χρήστες τους μια πολύ ξεχωριστή και ασυνήθιστη πινελιά.

Ένα υπέροχο έργο τέχνης τατουάζ σε ακουαρέλα

πολύχρωμες ακουαρέλες τατουάζ ohana

Οι καλύτεροι φίλοι κάνουν ένα τατουάζ ohana με ακουαρέλα

μικρές ιδέες τατουάζ ohana tattoo

Ζώδιο τατουάζ Ohana με ακουαρέλα

ακουαρέλα ohana τατουάζ αντιβράχιο

Μια χαριτωμένη λιβελούλα ταιριάζει πολύ με ένα τόσο πολύχρωμο τατουάζ

βραχίονα τατουάζ ακουαρέλα ohana tattoo dragonfly

Το λεπτό λουλούδι ιβίσκου είναι επίσης κλασικό

μινιμαλιστικός ιβίσκος λαιμό τατουάζ ohana

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από όλα αυτά τα υπέροχα σχέδια τατουάζ Ohana και βρείτε το πιο κατάλληλο για εσάς μαζί με τον σύντροφό σας, τα αδέλφια ή τους φίλους σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τατουάζ με γράμματα φιλιγκράν με έναν μικρό ιβίσκο ή άγκυρα ή ένα μεγάλο και πολύχρωμο. Η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και με τη βοήθεια ειδικών του καλλιτέχνη τατουάζ σας μπορείτε να περιμένετε ένα μοναδικό τατουάζ Ohana που αντιπροσωπεύει οικογένεια, αγάπη ή φιλία. Καλή διασκέδαση και καλή τύχη!

Συνδυάστε ένα τατουάζ ohana με το σύμβολο ελπίδας αγάπης πίστης

άγκυρα ιβίσκος ohana τατουάζ Or ας είναι πολύ χρωματιστό με λουλούδια ιβίσκου ohana τατουάζ πολύχρωμη ιβίσκος γραμματοσειρά γραμματοσειρά ιβίσκου άνω βραχίονα τατουάζ ohana Τα άλλα λουλούδια δεν είναι κακή ιδέα, φυσικά   λουλούδι καρπό ohana τατουάζ πολύχρωμο λουλούδι γραμματοσειράς τατουάζ ohana ιβίσκος ohana τατουάζ αντιβράχιο φιλία τατουάζ Το τατουάζ με μια χελώνα νερού παίρνει λίγη πολυνησιακή γεύση tribal handgelek ohana tattoo Ειδικά όταν είναι χαραγμένο σε στυλ Μαορί maori back ohana χελώνα τατουάζ Για τους πραγματικούς οπαδούς των Lilo και Stitch υπάρχουν τόσα σχέδια που πρέπει να μιμηθούν πολύχρωμο τατουάζ ohana ακουαρέλα τατουάζ Lilo & amp; Stitch ohana τατουάζ στο πάνω μέρος του βραχίονα ohana tattoo lio και βελονιά βελονιά ohana τατουάζ αντιβράχιο φιλία τατουάζ   δροσερό ohana τατουάζ γραμματοσειρά μαύρο έργο λεπτή κυρία oan tatoo αντιβραχίου κομψό ohana τατουάζ καρδιά πουλιά οικογενειακό τατουάζ ohana πρόστιμο άνδρες τατουάζ ohana φοίνικες τατουάζ φιλία τατουάζ ohana τατουάζ άνω βραχίονα γραφικό τατουάζ ohana καρπό ohana τατουάζ  Χαβάης ohana τατουάζ ιβίσκος χελώνες καρδιά ohana τατουάζ μινιμαλιστικό τατουάζ γραμματοσειράς ιβίσκος λουλούδια ohana τατουάζ αντιβράχιο  κύματα τατουάζ ιαπωνικής ohana       ohana τατουάζ κυρίες πίσω ιβίσκου γράμματα ohana tattoo γυναικείο τατουάζ  ohana τατουάζ καρδιά κύματα φιλία ohana τατουάζ σκυλί φιλία κορίτσι ohana tattoo ιδέα τατουάζ συνεργάτη  ohana λιοντάρι τατουάζ ohana τατουάζ μινιμαλιστικό γράμμα αντιβράχιο   ohana βελονιά τατουάζ στο πάνω μέρος του βραχίονα ohana τατουάζ γραμματοσειρά κυρίες τατουάζ ohana τατουάζ ώμου γραμματοσειρά μαύρο έργο ohana τατουάζ άοπλο μικρό τατουάζ ohana τατουάζ άνθος πήχεις λουλούδι ohana τατουάζ αντιβράχιο αρχικός ελέφαντας τατουάζ ohana τριαντάφυλλα αντιβράχιο ohana τατουάζ χελώνα ohana λαιμό τατουάζ γραμματοσειρά καρδιά ohana τατουάζ μαύρο έργο  ώμος ohana ακουαρέλα τατουάζ    αντιβράχιο ohana τατουάζ λωτός