χρώμα τατουάζ χρωματιστό γεωμετρικό τατουάζ

Τα καλύτερα χρώματα τατουάζ για να διαλέξετε

Χωρίς αντίστοιχα χρώματα, ένα υπέροχο τατουάζ θα ήταν απλά αδύνατο. Μπορεί κανείς επίσης να βελτιώσει ένα παλιό, ήδη υπάρχον, μέσω της επιδέξιας εφαρμογής αυτών. Μην ξεχάσετε να γνωρίζετε το θέμα. Γιατί με κάθε νέο τατουάζ υπάρχουν και μικρές νέες ουλές!

Έτσι, σκεφτείτε επίσης τη χρήση μακιγιάζ για να αρωματίσετε τα τατουάζ με χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνετε τα πάντα ξανά και ξανά. Αλλά ταυτόχρονα, τέτοιες λύσεις θα αποδειχθούν πιο υγιείς μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, θα μπορούσατε να είστε λίγο διαφορετικοί πρακτικά κάθε μέρα!

Χρώμα τατουάζ – δροσερές ιδέες για γυναίκες

χρώμα τατουάζ άνω βραχίονα τατουάζ λουλούδια πολύχρωμα κόκκινα

Αλλά ας κάνουμε ένα βήμα πίσω τώρα. Ας δούμε μερικά χρώματα τατουάζ και τις ιδιαιτερότητές τους.

Διορθώστε τα παλιά τατουάζ

χρώμα τατουάζ χρωματιστά τριαντάφυλλα σωστή ηλικία τατουάζ

Χρώμα τατουάζ μαύρο

Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα νέο, πιο σκούρο, για παράδειγμα μαύρο χρώμα σε ένα παλιό τατουάζ. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή είναι μια εξαιρετική λύση. Συνήθως δεν έχετε άλλη επιλογή. Γιατί τα πιο ανοιχτά χρώματα στα υπάρχοντα τατουάζ απλά δεν λειτουργούν. Αντίθετα, η μαύρη σκιά καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Αφήστε έναν καλό ειδικό να σας συμβουλεύσει πριν τα εγκαταστήσετε.

Αλεπού με φτερά

χρώμα τατουάζ αλεπού μαύρο με μπλε φτερά

Χρώμα τατουάζ σκούρο μπλε

Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να καλύψετε τα παλιά τατουάζ. Το χρώμα πρέπει να είναι σκούρο και φωτεινό. Μόνο έτσι μπορεί να καλύψει τέτοια τατουάζ με πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Το σημαντικό είναι πόσο από αυτό θα χρειαστείτε για να καλύψετε πλήρως την παλιά εικόνα.

Μόδα τατουάζ – σχήμα και χρώμα

χρώμα τατουάζ βραχίονα τατουάζ γεωμετρικό μοτίβο

Συμπληρώστε με το χρώμα του δέρματος

Μπορείτε επίσης να καλύψετε το παλιό τατουάζ με χρώμα δέρματος. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει με τη φυσική σας επιδερμίδα. Μερικές φορές πρέπει να εφαρμόσετε περισσότερα από ένα στρώματα για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζωντανά χρώματα τατουάζ

χρώμα τατουάζ αντιβράχιο τατουάζ ετερόκλητο πουλί

Δύο διορθώσεις

Ανάλογα με το χρώμα του τατουάζ, μπορεί επίσης να χρειαστείτε δύο αποχρώσεις μακιγιάζ. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ κοντά στο φυσικό χρώμα του δέρματος. Το άλλο, από την άλλη πλευρά, θα έπρεπε να είναι δύο τόνους πιο σκούρο. Πρώτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις για να καλύψετε πλήρως το παλιό τατουάζ. Στη συνέχεια, πρέπει να ταιριάξετε ολόκληρο το πράγμα με την πιο ανοιχτή σκιά. Οπότε κανένας λεκές δεν θα έμενε.

Χρωματιστή κουκουβάγια σε έναν κλάδο

χρώμα τατουάζ χρωματιστή κουκουβάγια σε κλαδί μοβ ροζ τυρκουάζ

Ισχυρά χρώματα τατουάζ σε χρήση

χρώμα τατουάζ χρωματιστό κουκουβάγια μοβ τυρκουάζ περιγράμματα