Εικόνες φροντίδας Poinsettia λουλούδι έντονη

Διατηρήστε σωστά το poinsettia και το νερό

Το poinsettia (Euphorbia pulcherrima) παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά. Ο κτηνοτρόφος έχει επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα των χρωμάτων-από το γνωστό κόκκινο σε βουτυρό κίτρινο και τα ζωντανά δίχρωμα. Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις μετά τα Χριστούγεννα είναι: «Πώς μπορώ να φροντίσω την ποϊνσέτια μου ώστε να ανθίσει ξανά τα επόμενα Χριστούγεννα?

Για όσους από εσάς είστε ατρόμητοι – αν θέλετε να δείτε τα poinsettia σας φρέσκα και ανθισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να το φροντίσετε.

Οι συνθήκες στο σπίτι

Εικόνες φροντίδας Poinsettia λουλούδι λιλά

φως – Τοποθετήστε τη γλάστρα μπροστά από ένα ηλιόλουστο παράθυρο. Μπορεί να κατευθυνθεί προς τα νότια, ανατολικά ή δυτικά. Αυτό είναι ένα τροπικό είδος φυτών και προτιμά περισσότερο ηλιακό φως

θερμότητα – Για να διατηρήσετε τα poinsettia όσο το δυνατόν πιο φρέσκα και ανθισμένα, η θερμοκρασία στο δωμάτιο πρέπει να είναι μεταξύ 18 και 23 μοίρες. Τη νύχτα θα μπορούσατε ακόμη και να διατηρήσετε τη θερμοκρασία 15 βαθμούς. Έχετε δει μια πλούσια poinsettia που έχει μερικά σάπια φύλλα; Προκαλείται από τη χαμηλή θερμοκρασία.

Θηλυκά υβρίδια

διατηρεί τις εικόνες poinsettia ροζ λουλούδι

νερό – ποτίστε το φυτό κάθε φορά που το χώμα στο δοχείο είναι στεγνό. Αποφύγετε όμως το πλούσιο πότισμα του Χριστουγεννιάτικου αστεριού! Ο μαρασμός είναι ένα άλλο πρόβλημα. Ένα μαραμένο φυτό μπορεί να αναβιώσει και να σωθεί, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και φροντίδα.

Εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι

διατηρεί εικόνες λουλούδι χειμώνα γιορτή poinsettia

Υγρασία – Η έλλειψη υγρασίας στο σπίτι ειδικά τους χειμερινούς μήνες είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Εάν το σπίτι σας τείνει να είναι στεγνό, θα πρέπει να ποτίζετε τακτικά το poinsettia σας.

Βούτυρο κίτρινο poinsettia μεταξύ των κλασικών κόκκινων λουλουδιών

Εικόνες φροντίδας Poinsettia λουλούδι κίτρινο

Έντονο κόκκινο

Χριστουγεννιάτικο αστέρι αδρανοποίηση εικόνες ιδέα λουλουδιών

Υπέροχο μοβ    εικόνες φροντίδας λουλούδι poinsettia ροζ μοβ

Εορταστική διάθεση

Χριστουγεννιάτικες εικόνες αστέρι φροντίδα κόκκινο λουλούδι

Χειμερινό χειμώνα φυτά

Καλοκαιρινή φροντίδα Poinsettia για εικόνες όμορφη

Αυτοσχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από poinsettias   Χριστουγεννιάτικο αστέρι αδρανοποιεί εικόνες λουλούδι έλατο

Άλλο είδος φυτού

Εικόνες φροντίδας Poinsettia λουλούδι πλούσιο

  Ως εντυπωσιακός στο τραπέζι

Χριστουγεννιάτικες εικόνες αστέρι φροντίδα λουλούδι χειμώνα εορταστική

Διχρωμία poinsettia

διατηρεί τις εικόνες λουλούδι poinsettia δίχρωμο