Γιατί πρέπει να χτίσετε μια πέργκολα στον κήπο σας?

Ακόμα δεν είναι αργά για να χτίσουμε μια όμορφη πέργκολα στο κατώφλι μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ήδη από αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε επειγόντως ιδέες και συμβουλές για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο γρήγορα τον προγραμματισμό σας.

Όποιος χτίζει σπίτι θα πρέπει να έχει και πέργκολα 

Η πέργκολα τελειώνει και φυτεύεται

Επομένως, τώρα αφιερώνουμε ένα μεγαλύτερο, πιο ενημερωμένο άρθρο σε αυτό το θέμα. Αυτό είναι το δεύτερο μέρος του. Στην πρώτη ανάρτηση θα βρείτε συμβουλές για το σχήμα της ίδιας της οροφής, για το σχεδιασμό ενός άνετου καθιστικού, για την επιλογή υλικών και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Σήμερα συνεχίζουμε με μερικές ιδέες που κάνουν την περιοχή της πέργκολας να φαίνεται ιδιαίτερα πρωτότυπη, φρέσκια και ζεστή, ακόμη και εξωτική και υπερβολική.

Μερικοί λάτρεις της πέργκολας κάνουν πολύ άνετα 

εξωτερική πισίνα κατασκευής πέργκολας

Όχι μόνο ένα καθιστικό

Η πέργκολα είναι πρώτα από όλα ένα άνετο καθιστικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα εγκαταλείψουμε αυτήν τη λειτουργία ή θα την αλλάξουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η πέργκολα μπορεί να αναλάβει έναν άλλο ρόλο στην επίπλωση σπιτιού. Μπορεί να χρησιμεύσει ως προέκταση της τραπεζαρίας ή της κουζίνας. Η πέργκολα μπορεί ακόμα να θεωρηθεί ως προέκταση του κήπου. Μπορείτε να φυτέψετε μερικά ακόμη φυτά που αγαπούν τη σκιά εδώ. Έτσι έχετε ακόμα περισσότερο τον πολυπόθητο χώρο πρασίνου έξω.

Μια φυτευμένη πέργκολα προστατεύει από τον ήλιο και ομορφαίνει τη ζωή σας 

πέργκολα χτίστε ιδέες φύτευση

Αναρριχώμενα φυτά Ας επιστρέψουμε εν συντομία στο θέμα της στέγης πέργκολας. Είπαμε ότι μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά υλικά και σχήματα για να το κάνετε αυτό. Έχετε επίσης την επιλογή να μην κάνετε την οροφή τελείως αεροστεγή, δηλ. Η. Μπορείτε να φτιάξετε μόνο ένα ικρίωμα και να το σφραγίσετε με αναρριχώμενα φυτά. Με αυτήν την προσέγγιση, θα χρειαστείτε λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρετε την πέργκολα στο σχήμα που θέλετε. Το ρομαντικό και πολυτελές στυλ που φέρνει αξίζει τον κόπο.

Η στέγη της μπροστινής αυλής έχει μόνο πλεονεκτήματα 

πέργκολα κατασκευή σκίτσο κατασκευή cad

Το να κάθεσαι στον κήπο κάτω από την ξύλινη στέγη είναι απλά υπέροχο 

πέργκολα κατασκευή σκίτσο σχεδιάγραμμα cad σχέδιο

Η κατασκευή μιας πέργκολας απαιτεί μεγάλη ακρίβεια 

Ακρίβεια σκίτσων κατασκευής πέργκολας

Διακοσμήστε την πέργκολα σας με υπέροχα υφάσματα

Τα υλικά και τα φυτά είναι η καλύτερη διακόσμηση για την πέργκολα. Αλλά μπορείτε να κάνετε την εμφάνιση ακόμα πιο γοητευτική χρησιμοποιώντας άνετα και πολύχρωμα υφάσματα. Είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλα όταν θέλετε να δώσετε στον εξωτερικό χώρο έναν οικιακό χαρακτήρα.

Η κατασκευή ξύλου φαίνεται επίσης καλή το χειμώνα 

πέργκολα χτίστε σκίτσο χιόνι

Ο καφές έχει την καλύτερη γεύση στη βεράντα 

πέργκολα κτίριο σκίτσο μίνι πέργκολα κούνια

Ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική εμφάνιση

Μπορείτε να φτιάξετε λίγο περισσότερο από την πέργκολα διακοσμώντας την με ενδιαφέρουσες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Το ίδιο το θόλο μπορεί επίσης να έχει ένα πολύ πρωτότυπο και ακόμη και φανταχτερό σχήμα. Με αυτόν τον τρόπο, η πέργκολα δίνει σε ολόκληρο τον σχεδιασμό του σπιτιού σας περισσότερη κίνηση και πρωτοτυπία. Αυτό το αρχιτεκτονικό στοιχείο μπορεί να χρησιμεύσει ως έμφαση. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για σύγχρονες έννοιες σπιτιών.

Μετακινήστε το σαλόνι έξω 

πέργκολα κατασκευή σκίτσο κουρτίνες τζάκι χιόνι

Timeρα για προβληματισμό 

πέργκολα κατασκευή σκίτσο χιόνι τζάκι κουρτίνες σκιά

Ενισχύστε την κατασκευή του σπιτιού σας

Αν ποτέ δυσκολευτείτε να χτίσετε μια πέργκολα, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ενισχύσετε την κατασκευή του σπιτιού σας με αυτήν. Αυτό είναι δυνατό με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Η πέργκολα μπορεί να χρησιμεύσει ως πρόσθετη προστασία από τον άνεμο, τη βροχή ή τις καταιγίδες. Επιπλέον, αυτή η προσθήκη στην πρόσοψη εξασφαλίζει καλύτερη μόνωση του εσωτερικού χώρου κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων εποχών.

Κούνια Holywood με όμορφο θόλο 

πέργκολα κτίριο σκίτσο μίνι πέργκολα κούνια

Η πέργκολα μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμη εκτός καλοκαιρινής περιόδου 

πέργκολα χτίστε σκίτσο χιόνι

Για να το φτιάξετε μόνοι σας, χρειάζεστε ένα σχέδιο 

σκίτσο κατασκευής πέργκολας

Σχέδιο σκίτσο κατασκευής πέργκολας

πέργκολα κατασκευή σκίτσο σχέδιο σχεδίασης cad

πέργκολα κατασκευή σκίτσο σχεδιάγραμμα cad

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθετε λεπτομερώς πώς στήνεται η πέργκολα

οι εικόνες λένε περισσότερα από τα λόγια 

Συγκεντρώστε την πέργκολα σας από έτοιμες ενότητες