Αριθμολογία για τον γάμο σας 2016

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, φροντίστε να διαβάσετε το άλλο, “Happy Dates, Numerology, and Superstitions For Weddings 2016.” Εκεί θα βρείτε μερικές πολύ σημαντικές υποδείξεις για το πώς να αποφύγετε τις κακές ημερομηνίες για το πολύ σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Προγραμματισμός γάμου: γαμήλια γιορτή το 2016

Γάμος σχεδιασμός επέτειο γάμου εικόνες λευκό μπαλόνια

Αφού τελειώσετε με αυτό, συνεχίζετε με την επιλογή μιας κατάλληλης ετικέτας. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε για αυτό σε αυτό το άρθρο. Περνάμε το ημερολόγιο μήνα με το μήνα. Σας προειδοποιούμε τώρα: Το 2016 είναι ένα δίσεκτο έτος και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πάρα πολλές άβολες ημερομηνίες για γάμους.

Πότε σχεδιάζετε το γάμο σας?

 

Γάμος σχεδιασμός επέτειος γάμου εικόνες αριθμολογία ημερομηνία γάμου τούρτα γάμου

Μάρτιος

Ο Μάρτιος μόλις αρχίζει. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να παντρευτείτε αυτόν τον μήνα. Δυστυχώς, σύμφωνα με την αριθμολογία και την αστρολογία, υπάρχουν ορισμένα επιχειρήματα εναντίον της. Ο ήλιος και το φεγγάρι έχουν πολύ ισχυρή επιρροή αυτή τη στιγμή. Μετά από έναν γάμο τον Μάρτιο, είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές διαφωνίες και καβγάδες. Έχουμε επίσης Πάσχα στα τέλη Μαρτίου του 2016. Για τους πιστούς, αυτός είναι ακόμα ένας λόγος αναμονής.

Παντρεύεστε αυθόρμητα τον Μάρτιο; Καλύτερα να προγραμματίσετε τον γάμο σας τον επόμενο μήνα

Γάμος σχεδιασμός επέτειο γάμου εικόνες μαύρο άσπρο

Απρίλιος

Ούτε ένας φθηνός μήνας για γάμους. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε άλλο, σας προτείνουμε τις τελευταίες ημέρες – 30 ή 31.

Ενδέχεται

Ο Μάιος δεν είναι ευνοϊκός μήνας για γάμους από πλευράς αριθμολογίας.

Ο Μάιος δεν είναι επίσης πολύ φθηνός σύμφωνα με την αριθμολογία 

Σχεδιασμός γάμου εικόνες ημέρας γάμου ασπρόμαυρη αριθμολογία επιλέξτε ημερομηνία γάμου

Ιούνιος

Είστε σχεδόν στα πρόθυρα απελπισίας ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ευνοϊκές ημερομηνίες για το γάμο σας φέτος; Μην ανησυχείτε: Τον Ιούνιο θα υπάρξουν ξανά αρκετά δεδομένα που θα είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε αρνητική επιρροή. Οι ημέρες μεταξύ 17 και 25 Ιουνίου θα ήταν κατάλληλες για το γάμο σας. Η 1η, 2η, 3η και 4η Ιουνίου και οι ημερομηνίες μεταξύ 10 και 17 Ιουνίου και οι ημέρες 20, 21 και 22 Ιουνίου είναι δυσμενείς. Είναι καλύτερα να μην προγραμματίσετε έναν γάμο μετά τις 25 Ιουνίου.

Επιλέξτε ημερομηνία γάμου τον Ιούνιο

Σχεδιασμός Γάμου Εικόνες Επετείου Γάμου Αριθμολογία Ημερομηνία Γάμου Πείτε Ναι

Ιούλιος

Υπάρχει μια ιδιαίτερα ευοίωνη ημερομηνία τον Ιούλιο του 2016. Αυτή είναι η 06.07. Εάν σχεδιάζετε το γάμο σας εκείνη την ημέρα, έχετε κάθε ευκαιρία να ζήσετε ευτυχισμένοι από τότε. Οι ημερομηνίες 13, 15, 18, 20 και 25 Ιουλίου είναι ακόμα κατάλληλες.

Ιούλιος – ο καλύτερος μήνας το καλοκαίρι για τον σχεδιασμό του γάμου

Γάμος σχεδιασμός επέτειο γάμου εικόνες ημερομηνία γάμου

Αύγουστος

Ο Αύγουστος είναι ένας ακόμη μήνας που είναι εντελώς ακατάλληλος για γάμους. Βρίσκεται κάτω από την αρνητική και επιθετική επιρροή του Ερμή. Εάν, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, εξακολουθείτε να θέλετε να παντρευτείτε τον Αύγουστο, τότε η 12η Αυγούστου δεν θα ήταν πολύ επικίνδυνη για τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Η 12η Αυγούστου είναι Παρασκευή και η φθηνότερη ημερομηνία γάμου είναι ο Αύγουστος

Νυφική ​​ανθοδέσμη σχεδιασμός γάμου ημέρα γάμου εικόνες μαύρη λευκή αριθμολογία ημερομηνία γάμου

Οκτώβριος

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές θετικές ημερομηνίες ούτε αυτόν τον μήνα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο περισσότερο ή λιγότερο ουδέτερες ημερομηνίες. Αυτές είναι 2 και 10 Οκτωβρίου.

Παντρευτείτε τον Οκτώβριο

Γάμος σχεδιασμός επέτειο γάμου εικόνες μαύρο άσπρο δημιουργικές ιδέες

Νοέμβριος

Μια υπέροχη μέρα για γάμους είναι η 3η Νοεμβρίου 2016. Επίσης, οι 4 και 6 Νοεμβρίου είναι πολύ κατάλληλες. Οι ακόλουθες ημερομηνίες είναι επίσης ουδέτερες τον Νοέμβριο: 15, 16, 17, 29 και 30 Νοεμβρίου.

Ο γάμος τον Νοέμβριο είναι φθηνό. Επιλέξτε ημερομηνία γάμου!

Γάμος σχεδιασμός ημέρα γάμου εικόνες μαύρο λευκό αριθμολογία ημερομηνία γάμου

Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μαγικός μήνας γεμάτος θετικά συναισθήματα. Συνδέεται με την προσμονή των Χριστουγέννων. Υπάρχουν παντού φώτα και χριστουγεννιάτικες αγορές με όμορφη διακόσμηση. Ορισμένα ερωτευμένα ζευγάρια μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη μαγεία για να κάνουν τον γάμο τους κάτι αξέχαστο.

Ναι, το κάνατε!

Σχεδιασμός γάμου εικόνες αριθμολογία ημερομηνία γάμου

Θα συνιστούσαμε σε όλους τους λάτρεις να το κάνουν αυτό τις ημέρες μεταξύ 6 και 11 Δεκεμβρίου. Αυτές είναι πολύ ευνοϊκές ημερομηνίες. Υπάρχουν και κάποια ουδέτερα. Αυτά είναι τα 2. και 5 Δεκεμβρίου, καθώς και όλες οι ημερομηνίες μεταξύ 9 και 13 Δεκεμβρίου και μεταξύ 16 και 18 Δεκεμβρίου.

Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για την προσωπική ευτυχία στην οικογενειακή ζωή και ελπίζουμε να επιλέξετε σωστά την ημερομηνία για τη μεγάλη σας μέρα!

Γάμος σχεδιασμός εικόνες επέτειο γάμου ευχαριστία