Fashion 70s ανδρικά κοστούμια ανδρικά ρούχα ανδρικά ρούχα

Η μόδα της δεκαετίας του ’70 για τους άνδρες – έτσι φαινόταν πολύ ωραία τότε!

Σε πολλές άλλες πτυχές της ζωής, η δεκαετία του ’70 θα μπορούσε να ήταν λίγο βαρετή. Αλλά αυτό σίγουρα δεν ισχύει για στυλ και ρούχα.

Η άγρια ​​δεκαετία του ’70

Τα ανδρικά fashion 70s ανδρικά ρούχα στην άγρια ​​δεκαετία του '70

Η άποψη των μαζών πρωτοστατεί στη μόδα της δεκαετίας του ’70 για τους άνδρες

Μπορούμε να πούμε ότι αυτό ήταν το σημείο καμπής στο οποίο κάποιος άρχισε να καθοδηγείται από την άποψη των μαζών στην αρχή. Εκείνη την εποχή, η μόδα του δρόμου, ας το πούμε έτσι, δημιουργήθηκε. Παρατηρείται μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των κοινωνικών ομάδων των ίδιων τάξεων. Τα φορέματα έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό και η ανδρική μόδα της δεκαετίας του 1970 δεν αποτελούσε εξαίρεση.

Ανδρική μόδα τη δεκαετία του 1970

Ανδρική ανδρική μόδα μόδας 70s ασπρόμαυρη φωτογραφία

Street style και αθλητική μόδα

Στη μόδα της δεκαετίας του ’70 για άνδρες και γυναίκες μπορείτε να δείτε ότι οι τάσεις υψηλής κατηγορίας που δημιουργήθηκαν από κορυφαίους σχεδιαστές δεν έπαιζαν πλέον τόσο μεγάλο ρόλο. Το πλήθος δεν υπαγορεύτηκε από την άποψη αυτή, αντίθετα – άρχισαν να αποφασίζουν μόνοι τους τι θα τους προσελκύσει ή όχι.

Νέες τάσεις – περιστασιακά και περιστασιακά

Ανδρικό ανδρικό σακάκι μόδας μόδας 70s

Επιπλέον, η έκφραση των προσωπικών χαρακτηριστικών ήρθε σε πρώτο πλάνο και όχι η εμφάνιση χαμηλότερης ή υψηλότερης κοινωνικής θέσης. Ποιος ήταν πιο πιθανό να αισθανθεί αυτές τις τάσεις τότε; Αυτή φαίνεται να είναι η μάρκα Benetton. Εκείνη την εποχή γινόταν ηγέτης στις βιομηχανίες μόδας και αθλητισμού.

Αγάπη! Οχι άλλος πόλεμος

Αυτό το σύνθημα έγινε ιδιαίτερα αισθητό στην αντρική μόδα της δεκαετίας του ’70. Επειδή με τις κυρίες, οι λαμπερές αποχρώσεις και τα στενά σχήματα που τονίζουν το σώμα ήταν ήδη γνωστά. Αλλά ότι και οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου ντύνονται με αυτόν τον τρελό τρόπο; Αυτό είναι ένα επίτευγμα της μόδας των 70s για τους άνδρες. Σαφώς.

Τζον Λένον

Μόδα ανδρικά ρούχα 70s ανδρικά john lennon Peace

Αν θέλετε να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε, ρίξτε μια ματιά στη μουσική σκηνή. Δείτε πώς ήταν η αντρική μόδα στο Abba και τα δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα τις δεκαετίες πριν από αυτά!

Έξυπνη γυναικεία και αντρική μόδα

Οι άνδρες της μόδας των 70s ταιριάζουν με τη γυναικεία ασπρόμαυρη φωτογραφία της μόδας

Υφάσματα με λουλουδάτο μοτίβο

Fashion 70s ανδρικά ανδρικά ρούχα casual ζευγάρι

Η μουσική κάνει τη μόδα

Μόλις αγγίξαμε μια ιδιαίτερα σημαντική πτυχή. Η μόδα της δεκαετίας του ’70 για άνδρες και γυναίκες καθορίστηκε από διάσημους μουσικούς και ηθοποιούς. Clearlyταν ξεκάθαρα τα fashion icons της εποχής. John Travolta και “Sunday Night Fever” είναι το όνομα και ο όρος που συνεχίζουν να είναι πολύ διακριτικοί για την ανάπτυξη της μόδας εκείνη την εποχή.

Αφίσα του “Πυρετός της Κυριακής το βράδυ”

Αφίσα μουσικής κουλτούρας ανδρικών ανδρών μόδας 70s

Η κουλτούρα του δρόμου

Τα ανδρικά ανδρικά ενδύματα μόδας 70s ταιριάζουν σε streetwear

Μια αναδρομή στη δεκαετία του 1970 και την ηχώ του 2015

Τόσο η ανδρική μόδα της δεκαετίας του ’70 όσο και όλες οι πτυχές της φαίνεται να έχουν εμπνεύσει πολλούς σημερινούς σχεδιαστές για τις συλλογές τους. Αυτή η τάση παρατηρείται στο ισχυρό φύλο για αρκετά χρόνια. Αυτό έφτασε τόσο μακριά που η δεκαετία του ’70 ήταν ακόμη και από τις τάσεις του γάμου.

Ο ρόλος της μουσικής

Μόδα ανδρικά ανδρικά ρούχα 70s Sears soul

Το 2015, οι σχεδιαστές εξετάζουν τη μόδα της δεκαετίας του ’70 μεταξύ των ανδρών μέσα από τις υποτονικές αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου, του μπλε και του κόκκινου. Το καλοκαίρι, χάρη σε αυτήν την τάση, όλοι – γυναίκες και άνδρες – μπορούν να αντέξουν οικονομικά να φορέσουν εξαιρετικά δροσερές και διασκεδαστικές αποχρώσεις.

Καρό υφάσματα σε έντονα χρώματα 

Fashion ανδρική μόδα casual 70s ανδρική

Ανδρικό παντελόνι casual

   Fashion 70s ανδρικά ανδρικά πουκάμισα και παντελόνια καρό υφάσματα

Γεωμετρικά μοτίβα και έντονα χρώματα

     Fashion 70s ανδρικά ανδρικά ανδρικά πουκάμισα αξεσουάρ

Όχι μόνο σύγχρονο, αλλά και φουτουριστικό

Μόδα ανδρικά ανδρικά ρούχα μόδας 70s