Ο Λέο Μέσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ποδοσφαίρου της εποχής μας και είναι σαφές ότι θα γίνει ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Αλλά γοητεύει τους θαυμαστές του όχι μόνο με την ταλαντούχα εμφάνισή του στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και με μερικά μοντέρνα χόμπι. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πάθος για τατουάζ στο σώμα του, καθένα από τα οποία έχει τη δική του σημασία. Όλοι εξετάστηκαν προσεκτικά, επέλεξε ο ίδιος τα θέματα και τα μοτίβα και ακόμη και η τοποθέτησή τους δεν είναι καθόλου τυχαία. Για τους οπαδούς των τατουάζ – ένα πραγματικό πρότυπο και μεγάλη έμπνευση.

Το δεξί χέρι του Λέο Μέσι έχει αναμφισβήτητα τα περισσότερα τατουάζ

ιδέα τατουάζ χεριού leo messi

Τι αποκάλυψε ο tattoo artist του Leo Messi;

Ρομπέρτο ​​Λόπεζ είναι το όνομα του tattoo artist του Leo Messi. Μοιράστηκε προσωπικά μερικά μυστικά για τα τατουάζ του διάσημου ποδοσφαιριστή. Η πρώτη εικόνα στο σώμα του Μέσι ήταν της μητέρας του και το πρόσωπό της φαίνεται στην πλάτη του. Στον αγκώνα του έχει το μνημείο Sagrada Familia, το οποίο είναι το σύμβολο της πόλης όπου μεγάλωσε – Βαρκελώνη.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένα κομπολόι μέσα στην παράσταση μιας αλυσίδας, από το οποίο μπορεί κανείς να αναγνωρίσει το σχήμα της πόλης. Το υπόβαθρο αυτής της απεικόνισης είναι οι γεωγραφικοί χάρτες της Αμερικής και της Ευρώπης. Ο Λέο Μέσι έχει εκφράσει την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα αρκετές φορές. «Η Μπαρτσελόνα είναι το αγαπημένο μου μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων. “Είναι η ζωή μου. Θα μπορούσα να ζήσω και να παίξω όπου θέλω, αλλά θα μείνω εδώ ».

Τα τατουάζ με τα χέρια φαίνονται επίσης στις περισσότερες εικόνες

leo messi χέρι με τατουάζ

Ιδέες από πολλούς πολιτισμούς

Τα τατουάζ του Leo Messi δείχνουν επίσης τη γοητεία του με διαφορετικούς πολιτισμούς. Μία από τις εικόνες δείχνει ένα ρολόι που συμβολίζει τον θεό Κρόνο και επίσης ένα λουλούδι λωτού, το οποίο είναι μια αναφορά στον ιαπωνικό πολιτισμό. Το νόημα: Θα μπορούσατε να ανθίσετε όπου κι αν βρίσκεστε. Ο Μέσι είχε επίσης τατουάζ πάνω του ένα μπουμπούκι, αλλά αυτό δεν είναι πολιτιστικό σύμβολο, αναφέρεται στον γιο του Τιάγκο. Έχει ένα τατουάζ του Ιησού Χριστού στο δεξί του χέρι.

Μέσα από τα τατουάζ, ο Μέσι εκφράζει τη θρησκεία του

leo messi jesus christ tattoo

Τατουάζ στα πόδια

Ο Leo Messi έχει επίσης ένα τατουάζ στα πόδια του. Στο αριστερό πόδι μπορείτε να δείτε τα χέρια του μικρού γιου του και το όνομά του – Τιάγκο. Το τατουάζ στη συνέχεια βελτιστοποιήθηκε, με τον Μέσι να επιλέγει μια καρδιά γύρω από το όνομα του γιου του. Από την άλλη, έχει μια μπάλα (συμβολίζει φυσικά το ποδόσφαιρο), καθώς και το αγαπημένο του νούμερο 10 και ένα σπαθί.

Τώρα ο Λεονέλ Μέσι έχει τον δεύτερο γιο του Ματέο και το μωρό Τσίρο. Maybeσως θα κάνει τατουάζ και τα ονόματά τους; Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για να δουν αν θα συνεχίσει να στολίζει το σώμα του με νέα σύμβολα και εικόνες.

Η μητέρα του Μέσι – το πρώτο του τατουάζ

Λέο Μέσι μητέρα εικονογράφηση

Το όνομα του πρώτου γιου του Μέσι στο πόδι του

leo messi όνομα του γιου

Αριθμός 10 και άλλα τατουάζ – στο πόδι του Λέο Μέσι

leo messi τατουάζ στο πόδι