Εστιατόρια με αστέρι Michelin σε όλο τον κόσμο

Εστιατόρια Michelin Star – έτσι δημιουργήθηκε η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων!

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες που πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τη δική σας ευημερία – τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ο καιρός έξω είναι άβολος, ζοφερός τις περισσότερες φορές, αλλά από ψυχολογική άποψη, και οι δύο μήνες αντιπροσωπεύουν μια νέα αρχή.

Φέρνουν μαζί τους πολλές διακυμάνσεις και αμφιβολίες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αισθάνεστε ιδιαίτερα δικαιωμένοι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας αυτούς τους χειμερινούς μήνες. Αυτό περιλαμβάνει κάθε είδους περιποίηση που σας οδηγεί να βρείτε τον εαυτό σας ξεχωριστό και εξαιρετικά ευτυχισμένο.

Εστιατόρια με αστέρι Michelin

Τα εστιατόρια με αστέρι Michelin σε όλο τον κόσμο υπογράφουν το λογότυπο

Εδώ είναι η πρότασή μας: Κάντε μια εμπειρία απόλαυσης και κάντε την πραγματικότητα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο! Θα πρέπει να είναι κάτι που περιποιείται τις αισθήσεις. Έτσι θα αποκτήσετε την καλύτερη διάθεση τους σκοτεινούς μήνες του χρόνου. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, το υπόλοιπο του έτους είναι σίγουρο ότι θα είναι ιδανικό για εσάς.

Εάν η εμπειρία απόλαυσης θα μπορούσε να συνδυαστεί με φαγητό της υψηλότερης κατηγορίας, τότε επισκεφθείτε ένα από τα εστιατόρια Michelin Star! Είναι καλύτερο να το συνδυάσετε με ένα ταξίδι. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό παρακάτω …

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα …

Εστιατόρια αστέρι Michelin πρώτης κατηγορίας μαγείρισσα φαγητού

Εστιατόρια Michelin Star – η ιστορία

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί ακριβώς κάποιος πρέπει να πάει σε εστιατόρια Michelin Star. Τι τους ξεχωρίζει από τους άλλους και πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό δεν είναι απλώς μια πολύ επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ. Τα εστιατόρια με αστέρι Michelin είναι πραγματικά τα καλύτερα?

Αντί για ξερά επιχειρήματα, αποφασίσαμε να σας πούμε την ιστορία της αλυσίδας εστιατορίων. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο να πιστέψουμε στην πραγματική του αξία.

μενού

Μενού εστιατορίων Michelin Star

Όλα ξεκινούν το 1900. Δημοσιεύτηκε ο πρώτος ταξιδιωτικός οδηγός του André Michelin. Ο συγγραφέας ήθελε πραγματικά να εκλαϊκεύσει τον τουρισμό αυτοκινήτων και έτσι να προωθήσει την επιχείρησή του. Δημοσίευσε λοιπόν μια λίστα με τα κορυφαία εστιατόρια που πρέπει να δείτε.

Υπήρχαν πολλές πληροφορίες σε αυτό το βιβλίο που σχετίζονται άμεσα με τεχνικά ζητήματα και ήταν χρήσιμες για κάθε οδηγό.

Παρασκήνια

Εστιατόρια Michelin Star πολυτελής σεφ

Ωστόσο, το λιγότερο σημαντικό ήταν το ερώτημα από πού θα μπορούσαν οι οδηγοί να βρουν διαμονή και καλό φαγητό στη Γαλλία. Για το σκοπό αυτό, έγινε μια πολύ προσεκτική και κριτική επιλογή. Αυτό αποδεικνύεται επίσης από το γεγονός ότι δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στα «εστιατόρια» μέσω ξεχωριστής επιλογής. Το αστέρι εισήχθη ως σύμβολο το 1923. Wantedθελαν λοιπόν να επισημάνουν ότι εκεί σερβίρεται καλή κουζίνα. Ορισμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin έλαβαν τότε δύο και τρία αστέρια μετά το 1930. Η εικόνα αυτού του καταλόγου βασίζεται στο γεγονός ότι μπορεί κανείς να έχει εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό πρακτικά δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

εκλεκτά τρόφιμα

Εστιατόρια Michelin Star πρώτης κατηγορίας σπεσιαλιτέ φαγητού

 Επιδόρπια για καλοφαγάδες

Εστιατόρια με αστέρι Michelin σε όλο τον κόσμο επιδόρπιο

Τα καλύτερα εστιατόρια με αστέρι Michelin στον κόσμο

Τα καλύτερα εστιατόρια με αστέρι Michelin σε όλο τον κόσμο κατηγοριοποιούνται εκ νέου κάθε χρόνο. Μετά την ταξινόμηση για το 2014 έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθείτε πιο εύκολα τα εστιατόρια Michelin.

Γιατί τώρα έχουμε περισσότερα εστιατόρια με αστέρι Michelin από ποτέ. Μετά τη Γαλλία, η Γερμανία είναι πλέον η χώρα με τα περισσότερα από αυτά. Εδώ είναι τα καλύτερα από αυτά: Εστιατόριο Überfahrt Christian Jürgens, Εστιατόριο Bareiss, Δωμάτιο Black Forest

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.eater.com/2013/11/7/6335053/michelin-announces-2014-stars-for-germany

Πολυτελής ατμόσφαιρα σε εστιατόριο Michelin Star

Εστιατόρια με αστέρι Michelin εσωτερική διακόσμηση πολυτελούς ατμόσφαιρας

 Άνετο και πολυτελές

Εσωτερικός σχεδιασμός εστιατορίων Michelin Star

Κομψές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Εστιατόρια με αστέρι Michelin πολυτελή εσωτερική διακόσμηση λουλουδιών

Κλασικός εσωτερικός σχεδιασμός και ζεστή ατμόσφαιρα

Εστιατόρια με αστέρι Michelin barcelona εσωτερική διακόσμηση πολυτελούς ατμόσφαιρας

 Μικρό αλλά ωραίο!

Σπεσιαλιτέ εστιατορίων Michelin Star

Γκουρμέ πιάτα

Michelin Star εστιατόρια σπεσιαλιτέ χταπόδι

 Λιχουδιές με μύδια

Εστιατόρια με αστέρι Michelin σε όλο τον κόσμο μύδια πρώτης κατηγορίας φαγητού

 Ευχαρίστηση για τα μάτια

Εστιατόρια Michelin Star παγκοσμίως πρώτης κατηγορίας φαγητό

Αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί στα εστιατόρια Michelin Star

Εστιατόρια Michelin Star πρώτης κατηγορίας φαγητό

μίζα

Εστιατόρια με αστέρι Michelin κοφενχάγης πρώτης κατηγορίας φαγητό

 κυρίως πιάτο

Εστιατόρια Michelin Star πρώτης κατηγορίας σπεσιαλιτέ

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό

Εστιατόρια Michelin Star πρώτης κατηγορίας κουζίνα

Φασαρία στην κουζίνα

Εστιατόρια με αστέρι Michelin στην κουζίνα