δερμάτινες τσάντες βαλίτσα δοντιών κροκόδειλου

Ανατριχιαστικές δερμάτινες τσάντες δράκου από Fine Line Leather Design

 Έχετε μείνει συχνά αποσβολωμένος στο καρουζέλ των αποσκευών στο αεροδρόμιο, ενώ πολλές βαλίτσες σας τραβούσαν από μπροστά σας που έμοιαζαν ακριβώς με τις δικές σας; Αν δεν θέλετε να το ξαναζήσετε, πάρτε μια ριζική απόφαση και παραγγείλετε μια εξαιρετική δερμάτινη θήκη Δερμάτινη σχεδίαση Fine Line.

Αυτή η δημιουργική εταιρεία παράγει διαφορετικά προϊόντα από γνήσιο δέρμα με μοναδικό σχεδιασμό. Εδώ θα βρείτε εκπληκτικές δερμάτινες τσάντες, δερμάτινα σεντούκια, κουτιά και κάθε είδους κουτιά αποθήκευσης. Πολλά από τα είδη είναι steampunk και gothic στιλ και έχουν μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Πραγματικό δέρμα και τρομακτικοί δράκοι

δερμάτινες τσάντες κουτί σεντούκι βαλίτσα

Ειδικά αν επιλέξετε βαλίτσες και τσάντες από τη σειρά δράκων, θα πάρετε υπέροχα κομμάτια με ανατριχιαστικά δόντια και τρισδιάστατα, μεγάλα μάτια. Αυτά τραβούν την προσοχή όλων και είναι αρκετά τρομακτικά για να αποτρέψουν τους κλέφτες. Κάθε κομμάτι ήταν φτιαγμένο στο χέρι. Το δέρμα ήταν κολλημένο απευθείας στα ξύλινα δοχεία και εμποτισμένο με αντίστοιχα σχέδια. Τα δερμάτινα αντικείμενα από το Fine Line Leather Design φαίνονται τόσο αληθινά και ζωντανά που μερικές φορές θα αναρωτιέστε αν δεν είναι πραγματικά ζωντανά. Οι δερμάτινες τσάντες, οι βαλίτσες και τα δοχεία μιμούνται τέλεια τα παλιά σεντούκια θησαυρού και είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά ως κουτιά αποθήκευσης στο σπίτι, ειδικά αν σας αρέσει ένα μη συμβατικό στυλ επίπλωσης.

Θήκη θησαυρού με μάτια και δόντια

δερμάτινες τσάντες βαλίτσα κροκόδειλο στήθος

Ο καλλιτέχνης και ο σχεδιαστής πίσω από αυτό ονομάζεται Mellie Z. Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Αλλά έχετε επίσης την επιλογή να παραγγείλετε είδη για τον πελάτη. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Etsy ή να μεταβείτε απευθείας στον επίσημο ιστότοπο Fine Line Leather Design. Διασκεδάστε και θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Κουτί αποθήκευσης σε μπλε κοβάλτιο

δερμάτινες τσάντες μάτια κουτί δοντιών

Μικρό κουτί με έντονο χαρακτήρα

δερμάτινες τσάντες μάτια βαλίτσα δοντιών

Τρισδιάστατα όντα από δέρμα και ξύλο

δερμάτινες τσάντες μάτια δόντια στήθη

Κομψό και ανατριχιαστικό σε μοβ

δερμάτινες τσάντες μάτια δόντια μοβ

Μοναδική θήκη βιβλίου

δερμάτινες τσάντες βιβλία κουτιά δοχεία

Παθιασμένο και θηλυκό με κόκκινο χρώμα

δερμάτινες τσάντες τσάντα ταξιδιού κόκκινο

Χαριτωμένο και επικίνδυνο ταυτόχρονα

δερμάτινες τσάντες κουτί αποθήκευσης βαλίτσας

Νέος δράκος με βαθιά μάτια

δερμάτινες τσάντες βαλίτσα δόντια μάτια στήθος

Ο πειρατής δράκος σε σκούρο πράσινο

δερμάτινες τσάντες βαλίτσα τσάντα ταξιδιού

Μια αξιοσημείωτη ποικιλία

δερμάτινες τσάντες δόντια μάτια κουτιά δοχεία