συμβουλές μακιγιάζ για ιδέες που φοράνε γυαλιά σχήμα προσώπου

Συμβουλές μακιγιάζ για άτομα που φορούν γυαλιά

Γεια σας, αγαπητοί χρήστες γυαλιών! Αυτή η ανάρτηση είναι ειδικά για εσάς. Φοράω επίσης γυαλιά και συχνά αναρωτιέμαι αν θα κάνω ή όχι μακιγιάζ και ποιο χρώμα σκιάς ματιών να επιλέξω – μια ανοιχτή απόχρωση ή μια πιο σκούρα, ίσως?

Γι ‘αυτό άρχισα να ψάχνω περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Και εδώ είναι το αποτέλεσμα της έρευνάς μου. Το ακόλουθο Συμβουλές μακιγιάζ για άτομα που φορούν γυαλιά Το βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο.

Επικεντρωθείτε στο άψογο δέρμα σας

Το κλειδί για την τέλεια εμφάνιση βρίσκεται στο άψογο δέρμα του προσώπου. Δώστε έμφαση λοιπόν στο αστάρι! Επιλέξτε ένα foundation στη σωστή απόχρωση, εφαρμόστε πούδρα προσώπου, επίσης στο κατάλληλο χρώμα για εσάς. Εάν είναι απαραίτητο, καλύψτε τις κηλίδες και την ερυθρότητα με ένα στυλό διόρθωσης. Η ομοιόμορφη χροιά είναι η τέλεια βάση για περαιτέρω μακιγιάζ.

Αποφύγετε την εντύπωση ότι απλά έχετε βάλει τα γυαλιά στο πρόσωπό σας χωρίς να έχετε προσπαθήσει να επιτύχετε το τέλειο look εκ των προτέρων.

Γυμνό ψάξε για τα χείλη σου

Το γυμνό βλέμμα είναι ολοκαίνουριο και τα γυμνά χείλη είναι ιδανικά για όσους φορούν γυαλιά, ειδικά για εσάς που τα καρέ τους είναι σκούρα ή πολύ μεγάλα.

Γυαλιστερό χείλος αντί για κόκκινο κραγιόν

συμβουλές μακιγιάζ για ιδέες που φοράνε γυαλιά αστέρια παραδείγματα jenifer aniston

Επισημάνετε τα μάτια – περισσότερες βλεφαρίδες!

Επειδή φοράτε γυαλιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε χωρίς μακιγιάζ στα μάτια. Αλλά άλλοι κανόνες ισχύουν εδώ. Θα ήταν καλύτερα αν αφήσετε την σκιά ματιών στην άκρη και αναδείξετε τις βλεφαρίδες σας. Μελάνετε τις βλεφαρίδες σας ζωηρά και δημιουργήστε μια ακόμη πιο δραματική εμφάνιση με τη βοήθεια ενός βαθύ μαύρου eyeliner.

Το βλέμμα πρέπει να είναι οι βλεφαρίδες σας και όχι τα βλέφαρά σας

συμβουλές μακιγιάζ για ιδέες που φοράνε γυαλιά αστέρια παραδείγματα ηθοποιών με γυαλιά

Εάν φοράτε γυαλιά χωρίς πλαίσιο, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα σε αυτά. Ουδέτερες αποχρώσεις όπως οι σκιές ματιών σε μπεζ και ροδάκινο είναι πολύ εφαρμόσιμες σε αυτή την περίπτωση. Σε συνδυασμό με τα γυμνά χείλη θα πετύχατε μια εντελώς λεπτή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μάσκαρα και eyeliner σε χρήση

Συμβουλές μακιγιάζ για ιδέες που φοράνε γυαλιά για γυαλιά χωρίς πλαίσιο

Σαγηνευτικά χείλη

Αν το γυμνό look δεν είναι για σένα, άπλωσε το κόκκινο κραγιόν. Αυτό φυσικά δεν απαγορεύεται. Οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν μπορεί να συνδυαστεί με γυαλιά με πλαίσια σε ουδέτερη απόχρωση όπως μαύρο ή ανοιχτό καφέ.

Σαγηνευτικά ροζ χείλη σε αντίθεση με το μαύρο πλαίσιο γυαλιών

συμβουλές μακιγιάζ για ιδέες που φοράνε γυαλιά κομψά με γυαλιά

Επιλέξτε το χρώμα του κραγιόν σας ανάλογα με το πλαίσιο των γυαλιών σας

συμβουλές μακιγιάζ για ιδέες που φοράνε γυαλιά σχήμα στυλ hipster στυλ

Χρωματιστή σκιά ματιών

Το μακιγιάζ των ματιών για όσους φοράνε γυαλιά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει χρωματιστές σκιές ματιών. Προσοχή όμως με τα χρώματα και τη μίξη τους. Προσέξτε τις αποχρώσεις των ρούχων σας και φυσικά το πλαίσιο των γυαλιών σας. Τώρα πρέπει να ταιριάξετε το χρώμα του κραγιόν με αυτό των σκιών ματιών. Τα χείλη με γυμνό look είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα σε αυτή την περίπτωση.

Δημιουργήστε έμφαση χρώματος μέσω της σκιάς ματιών

Συμβουλές μακιγιάζ για ιδέες που φοράνε γυαλιά

Ας ελπίσουμε ότι αυτά ήταν Συμβουλές μακιγιάζ για άτομα που φορούν γυαλιά Βοηθώντας σας. Προσπαθήστε να τα χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας.

Επίσης, μάθετε για το ρεύμα Τάσεις μακιγιάζ 2014 πληροφορώ.