Μπορεί να δείτε ανθρώπους να δημοσιεύουν τα “Hip Dips” τους στο Instagram ως ένα άλλο Κίνηση θετικότητας σώματος εκτελώ. Ωστόσο, μπορεί να αναρωτιέστε: “Τι είναι οι βουτιές του ισχίου;” Από μια τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως τα βασικά της γυναικείας ανατομίας, είμαστε εδώ για να ρίξουμε φως και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Τι είναι στην πραγματικότητα οι πτώσεις των ισχίων?

Τι είναι τα Hip Dips Workup Hip Dips για να απαλλαγείτε από βαθουλώματα ισχίου

Πώς να απαλλαγείτε από τις βουτιές του ισχίου και πώς?

κορίτσι ομορφιάς πίσω σε κορδόνι παντελονιού απομονωμένο σε λευκό φόντο

Τι είναι οι βουτιές του ισχίου?

Οι γοφοί ή οι γοφοί είναι απλά εξογκώματα ισχίου που μπορείτε να δείτε οπτικά. Ο όρος περιγράφει την εσοχή που προκύπτει μετά το ισχίο σας και πριν από την αρχή του μηρού σας. Ρίξτε τώρα μια ματιά στον καθρέφτη … Έχετε αυτά τα λεγόμενα “hip dents”; Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι βουτιές στο ισχίο δεν έχουν καμία σχέση με το να έχετε πάρα πολύ λίπος σε εκείνη την περιοχή. Αυτά τα χτυπήματα ισχίου είναι απολύτως φυσιολογικά και είναι απλώς θέμα πώς είναι χτισμένο το σώμα σας.

Αυτά τα μικρά χτυπήματα είναι θέμα ανατομίας

Τι είναι το ισχίο βυθίζει τους μυς του σώματος

Τι προκαλεί πτώσεις στο ισχίο?

Οι βουτιές του ισχίου συμβαίνουν όταν το ισχίο σας είναι υψηλότερο από το μηρό. Αυτό προκαλεί διόγκωση λίπους και μυών προς τα μέσα. Ως εκ τούτου, η αιτία δεν είναι θέμα λίπους ή απώλειας βάρους. Οι βουτιές στα ισχία, ωστόσο, έχουν να κάνουν με τη φυσική σας ανατομία.

Είναι φυσιολογικό να έχετε εξογκώματα ισχίου

Τι είναι η προπόνηση ισχίου βουτά ισχίου ισχίου δομή οστών

Να είστε περήφανοι για το σώμα σας!

Τι είναι η προπόνηση ισχίου βυθίζει το γυναικείο σώμα

Πώς να απαλλαγείτε από τα ισχία των ισχίων?

Τώρα πρέπει να αναρωτηθείτε ποιες ασκήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις βουτιές του ισχίου; Κάντε κύλιση προς τα κάτω για μια κατάλληλη προπόνηση. Οι παρακάτω ασκήσεις μπορούν να βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση και την ευαισθητοποίηση του σώματός σας.

Θυμηθείτε ότι οι βουτιές στο ισχίο δεν είναι κακό σημάδι και θα πρέπει να είστε περήφανοι για το σώμα σας είτε έχετε είτε όχι βαθουλώματα ισχίου!

Πώς να απαλλαγείτε από τις γοφούς σε μια εβδομάδα

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απαλλαγείτε από τις βουτιές του ισχίου σε μια εβδομάδα:

Ασκηθείτε τακτικά εάν θέλετε να ενισχύσετε τους μυς του ισχίου σας

Τι είναι οι βουτιές στο ισχίο και πώς να απαλλαγείτε από τις βουτιές του ισχίου

  1. Απώλεια σωματικού λίπους

Όταν αποθηκεύετε πολύ σωματικό λίπος στους μηρούς σας, πρέπει να απαλλαγείτε από αυτό το σωματικό λίπος αλλού για να απαλλαγείτε από τους χαλαρούς γοφούς. Για να χάσετε το σωματικό λίπος, πρέπει να μειώσετε τις θερμίδες σας και στη συνέχεια να τρώτε πιο υγιεινά. Το γρήγορο φαγητό πρέπει να αφαιρεθεί από το μενού σας.

Στη συνέχεια, κάντε αυτή τη μικρότερη ρουτίνα προπόνησης μέσης 15 λεπτών 4 έως 6 ημέρες την εβδομάδα και θα δείτε την πτώση του ισχίου να απομακρύνεται αργά.

Απολαύστε ένα όμορφο και υγιές σώμα!

Τι είναι η προπόνηση Hip Dips Hip dip δεν έχει καμία σχέση με το λίπος

  1. Ενισχύστε τους μυς του ισχίου

Η δεύτερη επιλογή είναι να ενισχύσετε και να αναπτύξετε σωστά τους μυς του ισχίου σας. Για αυτή τη μέθοδο, πρέπει να κάνετε κάποιες ρουτίνες προπόνησης όπως ανυψώσεις ποδιών, βουλγαρικές καταλήψεις, ανυψώσεις πυέλου με ένα πόδι, πλάγια μύδια, ανυψώσεις ποδιών πλευρικής ζώνης, σανίδα πλευρικού βραχίονα κ.λπ.

Επίσης, αν κάνετε αυτές τις ασκήσεις κάθε μέρα, πρέπει να καταναλώνετε ελαφρώς περισσότερες θερμίδες για να βοηθήσετε το σώμα σας να χτίσει ισχυρότερους μυς του ισχίου. Κάντε 15 έως 25 επαναλήψεις κάθε προπόνησης γλουτών και ισχίων για τουλάχιστον 2 έως 3 σετ καθημερινά για 4 έως 6 ημέρες την εβδομάδα.

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από τις βουτιές του ισχίου. Παρακάτω θα βρείτε 5 από αυτά …

Η προπόνηση του hip dips μπορεί να ξεκινήσει …

Τι είναι οι ασκήσεις προπόνησης για το hip dips

  1. Καταλήψεις

Πώς να κάνετε εύκολα καταλήψεις:

Σταθείτε με τα πόδια σας σε πλάτος ισχίου και λυγίστε τα γόνατά σας για να μπείτε σε στάση οκλαδόν. Βεβαιωθείτε ότι τα γόνατά σας ξεπερνούν τα δάχτυλα των ποδιών σας.

Με το βάρος σας στις φτέρνες, σπρώξτε τον εαυτό σας πίσω, συστέλλοντας τους γλουτούς σας.

Σπορ γυναίκα που κάνει καταλήψεις. Μυϊκή γυμναστική γυναίκα με στρατιωτικά αθλητικά ρούχα που απομονώνονται σε λευκό φόντο. Έννοια φυσικής κατάστασης και υγιεινού τρόπου ζωής

  1. Γέφυρες γλουτών / ανύψωση πυέλου

Μια άλλη άσκηση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις πτώσεις του ισχίου είναι η πυελική ανύψωση. Παρακαλώ σημειώστε τα ακόλουθα βήματα:

Ξαπλώστε ανάσκελα και σηκώστε τις φτέρνες σας στο χαλάκι έτσι ώστε να απέχουν λίγα εκατοστά από τους γλουτούς σας, τα γόνατα να δείχνουν προς τα πάνω.

Σηκώστε τα πόδια σας λίγο περισσότερο από το πλάτος των ώμων με τα δάχτυλα των ποδιών σας στραμμένα προς τα έξω. Βεβαιωθείτε ότι τα γόνατά σας σπρώχνουν προς τα έξω για να στοχεύσετε τους απαγωγείς σας (γλουτούς).

Σπρώξτε τη λεκάνη σας προς το ανώτατο όριο, κρατώντας το πάνω μέρος της πλάτης σας στο πάτωμα και την κινητήρια δύναμη της κίνησης που προέρχεται από τη μέση και μόνο.

Όταν φτάσετε στην κορυφή, σφίξτε τους γλουτούς σας και προσπαθήστε να τους τεντώσετε και να τους κρατήσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της κίνησης. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επαναλάβετε την άσκηση.

Ελκυστική ξανθιά γυναίκα σε αθλητικά μπεζ κολάν και μπλουζάκι, σελ

  1. Απαγωγή ισχίου

Ξαπλώστε στο πλάι και στηρίξτε το πάνω μέρος του σώματος με τα πάνω χέρια σας τοποθετώντας τα μπροστά από το στήθος σας.

Κρατήστε το πάνω μέρος του σώματος και τον κορμό σας όσο πιο ακίνητο και ευέλικτο γίνεται και σηκώστε το πάνω πόδι προς το ταβάνι.

Χαμηλώστε ξανά – με ελεγχόμενο τρόπο – και επαναλάβετε την άσκηση.

Τι είναι το Hip Dips Workout Fitness Get Rid of Hip Dips

  1. Πλευρικό lunge

Σταθείτε με τα πόδια σας ενωμένα στο χαλάκι, τεντώστε τον πυρήνα σας και κάντε ένα πλάγιο βήμα, σπρώχνοντας τους γλουτούς σας προς τα πίσω και κρατώντας το πάνω μέρος της πλάτης σας ίσιο.

Σπρώξτε τον εαυτό σας με τη φτέρνα του άλματος και επαναλάβετε την άσκηση.

Τι είναι το hip dips workout side lunge

  1. Άσκηση για μύδια

Η επόμενη άσκηση για να απαλλαγείτε από τις βουτιές του ισχίου είναι οι αχιβάδες. Ακολουθούν τα βήματα για να το κάνετε αυτό:

Αρχικά, ξαπλώστε στο πλάι στο πάτωμα. Σηκώστε το κεφάλι σας στο χέρι που βρίσκεται στο πάτωμα. Ξεκινήστε φέρνοντας τους γοφούς σας σε γωνία 45 μοιρών και τα γόνατά σας σε γωνία 90 μοιρών.

Πιέστε τα γόνατά σας μακριά από τον κορμό σας, αλλά κρατήστε τα πόδια σας ενωμένα.

Όταν βρίσκεστε στην κορυφή της κίνησης, σταματήστε, συσπάστε τους γλουτούς και τους κοιλιακούς σας και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στο πάτωμα. Επαναλαμβάνω.

Τι είναι η άσκηση αχιβάδων προπόνησης hip dips

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για το πώς να απαλλαγείτε από τις βουτιές του ισχίου