Πιστέψτε με, όποιος ασχολείται με ωροσκόπια πολλά χρόνια μπορεί να το πει με απόλυτη πεποίθηση. Ορισμένα ζώδια πιστεύουν στην αιώνια αγάπη και προσπαθούν για τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας μακράς συνύπαρξης με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Αλλά άλλοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις. Λίγο περισσότερο, προτιμούν να παραμένουν singles! Υπάρχουν έξι ζώδια στο ζώδιο που προτιμούν μόνο μια βραχυπρόθεσμη σχέση. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από μία εβδομάδα έως ένα χρόνο. Η φωτιά αγάπης δεν τρίζει για πολύ καιρό μαζί τους. Συχνά νιώθουν περιορισμένοι και δεμένοι σε μια σταθερή συνεργασία και δύσκολα μπορούν να το αντέξουν. Στα παρακάτω δείχνουμε ποια ζώδια διαφέρουν μεταξύ αληθινής αγάπης και επιφανειακού φλερτ.

Σύμφωνα με τα αστέρια, μπορείτε να χτίσετε και να διατηρήσετε μια μακροχρόνια σχέση;?

Κανένα μακροχρόνιο ζώδιο σχέσης ζώδιο δύο νέοι στον καναπέ καλή σχέση

Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό και έχει διαφορετική στάση απέναντι στην αγάπη.

Κανένα μακροχρόνιο ζώδιο σχέσης ζώδιο δύο νέοι στην κουζίνα αντιμετωπίζουν διαφορετικές στάσεις απέναντι στην αγάπη

Ωστόσο, εάν εσείς ή ο σύντροφός σας είστε ένα από αυτά τα ζώδια, μην ανησυχείτε. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις στο ωροσκόπιο. Αυτή είναι απλώς μια στατιστική αναπαράσταση της διάρκειας των σχέσεων αγάπης ανάλογα με το ζώδιο. Το αν η αγάπη και το πάθος σας θα διαρκέσουν για πάντα ή θα διαρκέσουν για μικρό χρονικό διάστημα εξαρτάται επίσης από πολλούς άλλους παράγοντες και δεν «κωδικοποιείται» μόνο στα αστέρια.

Σε ορισμένα ζώδια, οι σχέσεις αγάπης κυμαίνονται μεταξύ τρυφερής αγάπης και σύντομου φλερτ.

Κανένα ζώδιο μακροχρόνιας σχέσης, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που κάνει σπορ βόλτα στη φύση

Για τρία ζώδια, η σχέση διαρκεί μόνο μερικές εβδομάδες

Ο αριθμός 1 στη λίστα μας είναι αυτός Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου). Με αυτό το ζώδιο, μια σχέση διαρκεί περίπου μια εβδομάδα. Ο Τοξότης ξέρει να εκτιμά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, οπότε δεν μπαίνει καθόλου σε σοβαρή σχέση. Είναι γοητευτικός και συχνά κοινωνικοποιείται. Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να κάνει νέους φίλους και προτιμά τα μη δεσμευτικά φλερτ. Δεν θέλει και δεν μπορεί να ελέγξει τον σύντροφό του. Καθώς η σχέση βαθαίνει, ο Τοξότης φοβάται ότι ο σύντροφός του προσκολλάται πολύ. Τότε θα προτιμούσε να χωρίσει και να συνεχίσει να απολαμβάνει την ανύπαντρη ζωή του.

 Ο Τοξότης ψυχραίνει όταν η σχέση βαθαίνει και προτιμά να διαλυθεί.

Καμία μακροχρόνια σχέση.Το ζώδιο του Τοξότη χωρίζει δύο νέους σε ένα καφέ

Όπως ακριβώς μπορεί ο Τοξότης δίδυμα (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου) δεν έχετε μακροχρόνια σχέση. Κατά μέσο όρο, διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες για αυτό το ζώδιο. Οι Δίδυμοι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μόνοι παρά σε μια σταθερή συνεργασία. Θέλει να κάνει αυτό που του αρέσει αντί να περιορίζεται και να αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα άλλο άτομο. Εν ολίγοις, οι Δίδυμοι χρειάζονται το χώρο τους, οπότε συνήθως δεν εμπλέκονται σε μια μακροχρόνια σχέση.

Τα δίδυμα αισθάνονται ευτυχισμένα ως ανύπαντρα!

Καμία μακροπρόθεσμη σχέση ζώδιο νεαρή γυναίκα απογοητευμένος πρόσωπο άντρα στο παρασκήνιο

Στο οποίο Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) οι πεταλούδες στο στομάχι σας εξαφανίζονται επίσης πολύ γρήγορα. Σε μια σταθερή σχέση, αυτό το ζώδιο μπορεί να διαρκέσει κατά μέσο όρο τέσσερις εβδομάδες. Τότε οι υποχρεώσεις της εταιρικής σχέσης γίνονται πολύ δύσκολες γι ‘αυτόν. Είναι σημαντικό οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου να έχουν την ελευθερία τους. Χρειάζεται επίσης περισσότερη ελευθερία για να ακολουθήσει τις ονειρικές, ευφάνταστες ιδέες του και να είναι απόλυτα δημιουργικός. Είναι πολύ ανεξάρτητος και αγαπά την ελευθερία. Ο Υδροχόος είναι πολύ ξεροκέφαλος και επομένως δεν είναι καθόλου άνθρωπος σχέσης.

 Ο Υδροχόος είναι γεννημένος single.

Καμία μακροχρόνια σχέση Ζώδιο Υδροχόος διαλύει το γεννημένο single

Αυτά τα τρία ζώδια χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να χωριστούν

Υπάρχουν άλλα τρία ζώδια στα οποία σπάνια δημιουργείται μια μακροχρόνια σχέση, ίσως μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις που ο σύντροφος είναι ακριβώς πεισματάρης και πεισματάρης όπως αυτοί. Μια σχέση αγάπης με αυτούς τους ανθρώπους διαρκεί συνήθως από 6 μήνες έως ενάμιση χρόνο.

Ο ερωτευμένος Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) τείνει να βλέπει τη σχέση του μέσα από ροζ γυαλιά. Τότε είναι έτοιμος να δώσει στον σύντροφό του πολλή αγάπη, πάθος, αφοσίωση και προσοχή. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση του νου δεν διαρκεί πολύ. Η καθημερινότητα είναι καταστροφική για τα αισθήματα αγάπης του. Οι Κριοί έχουν συνήθως υψηλούς στόχους, τους οποίους επιδιώκουν πεισματικά. Είναι πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του και σύντομα αισθάνεται βαρεμένος στη συνεργασία. Η σχέση μαζί του διαρκεί περίπου 6 μήνες, τότε χρειάζεται περισσότερη ποικιλία. Ο Κριός θέλει να αλλάξει ξανά ταπετσαρίες για να νιώσει ευτυχισμένος.

Οι προοπτικές για μια μακροχρόνια σχέση δεν είναι ιδιαίτερα καλές με το ζώδιο του Κριού.

Καμία μακροχρόνια σχέση Ζώδιο δύο νέοι άνθρωποι στο σπίτι στον καναπέ κοιτούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις

Για το Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) μια σχέση διαρκεί συνήθως περίπου ένα χρόνο. Το πρόβλημα με αυτό το ζώδιο είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείς ένα άτομο. Συνήθως ο Σκορπιός είναι απομακρυσμένος και χρειάζεται πολύ χρόνο για να γνωριστεί καλά. Έχει μια δυσπιστία σε αυτόν που σύντομα θα καταστρέψει την αγάπη. Συχνά υπάρχει καυγάς και ζήλια μεταξύ των συντρόφων, τότε λογικά ο χωρισμός είναι ορατός.

Ο Σκορπιός δυσκολεύεται να βρει προσωπική ευτυχία στην αγάπη.

Δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη σχέση ζώδιο νεαρή γυναίκα απελπισμένο πρόσωπο όταν μετακινείται

Επίσης το Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου) αγωνίζεται να διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση. Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αλλά ταυτόχρονα αλαζονικό! Συχνά αυτό το ζώδιο είναι συγκρατημένο και δύσκολο να μπει σε μια σχέση. Αλλά αν η κυρία Σκορπιός βρει τον κύριο Τέλειο, τότε θα παραμείνει πιστή σε αυτόν για μια ζωή. Είναι αγαπημένη, ευσυνείδητη και καλά οργανωμένη. Αυτές οι ιδιότητες την κάνουν να προτιμάται ως σύζυγος, μητέρα και σύντροφος αγάπης.

 Η γυναίκα Αιγόκερως είναι πολύ έξυπνη και έξυπνη, αλλά κυρίως απομακρυσμένη από τις άλλες.

Καμία μακροπρόθεσμη σχέση ζώδιο νεαρό κορίτσι στο παρασκήνιο στην κουζίνα απελπισία

 Είναι μια μακροχρόνια σχέση ένα μυστήριο για εσάς, ή μάλλον ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα?

Καμία μακροχρόνια σχέση ζώδιο μυστήριο ή όνειρο που γίνεται πραγματικότητα νέοι άνθρωποι που κάθονται δίπλα στο νερό ερωτευμένοι

 Είναι το ζώδιό σας σε αυτή τη λίστα;?

Καμία μακροχρόνια σχέση Τα ζώδια τσακώνονται στο σπίτι. Ο χωρισμός φαίνεται

 Μπορείτε να συμφωνήσετε ότι όλα όσα γράφτηκαν εδώ είναι αληθινά?

Δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη σχέση ζώδιο ένα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι ισορροπημένο στον καναπέ στο σπίτι φορητό υπολογιστή ικανοποιημένο