μάθετε ύπνωση ενδιαφέροντα γεγονότα γεγονότα ιδέες

Μάθετε περισσότερα για την ύπνωση

Η ύπνωση είναι μια τροποποιημένη κατάσταση συνείδησης. Φτάνετε στα βαθύτερα επίπεδα σας, τα οποία παραμένουν κρυμμένα κάπου βαθιά μέσα μας λόγω των πολλών καθημερινών δράσεων και εντυπώσεων.

Τι πραγματικά γνωρίζετε για την ύπνωση?

μάθετε ύπνωση ενδιαφέροντα γεγονότα ασπρόμαυρο

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ύπνωση, θα μάθετε επίσης περισσότερα για μια μέθοδο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα. Επικεντρώνεστε στον εσωτερικό σας κόσμο και συνεχίζετε με τα βαθιά συναισθήματα στην ψυχή σας.

Μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας!

μάθετε την ύπνωση ενδιαφέροντα γεγονότα πότε βοηθάει η ύπνωση

Η ύπνωση πρέπει να βοηθήσει

Οι άνθρωποι που μαθαίνουν την ύπνωση πρέπει πάνω απ ‘όλα να στοχεύουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ανθρώπους. Αυτή η πρακτική έχει μεγάλη δύναμη και πρέπει να χρησιμοποιείται για καλό. Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ύπνωσης είναι ότι δεν υπάρχει πλέον καμία αναστολή της εμφάνισης των συναισθημάτων μας. Έτσι προκύπτουν συναισθήματα και αναμνήσεις που έχουμε θάψει πολύ βαθιά στην ψυχή μας. Επίσης τα προβλήματα που μας περιορίζουν στην καθημερινότητα χωρίς να τα καταλαβαίνουμε. Θα θυμάστε πράγματα που μόνο υποσυνείδητα γνωρίζατε. Συχνά αυτά είναι τα ίδια τα πράγματα που ελέγχουν τη συμπεριφορά μας. Η ύπνωση σας δίνει την ευκαιρία να την επεξεργαστείτε συνειδητά.

Πότε βοηθάει κανείς Υπνοθεραπεία?

θεραπεία ύπνωση μάθετε ενδιαφέροντα γεγονότα

Έτσι μαθαίνει ο θεραπευτής ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που βάζουμε βάρος ή καπνίζουμε. Βαθιά μέσα μας είναι ένας λόγος για τον οποίο είμαστε εθισμένοι στο φαγητό ή το τσιγάρο. Όταν το κατανοήσουμε και το συνειδητοποιήσουμε, έχουμε την ευκαιρία να το δουλέψουμε και στη συνέχεια να το ξεπεράσουμε.

Αφήστε σας σε ασφαλή χέρια

Μαθαίνοντας ύπνωση ενδιαφέροντα γεγονότα βοηθούν τους ανθρώπους

Επικοινωνία με το υποσυνείδητό μας

Μαθαίνοντας περισσότερα για την ύπνωση, είτε ως ασθενής είτε ως θεραπευτής, θα κατανοήσετε καλύτερα τους μηχανισμούς του υποσυνείδητου σας. Έτσι δεν θα σας ελέγξει τόσο μακροπρόθεσμα. Αντίθετα – θα μπορέσετε να τον ελέγξετε. Αυτός είναι επίσης ο σωστός τρόπος για να βγείτε από πολλές ενοχλητικές ψυχολογικές καταστάσεις, όπως το τραύμα ή άλλες.

Κάντε ένα τεστ –  Είσαι υπνωτισμένος;?

μάθετε την ύπνωση ενδιαφέροντα γεγονότα

Πότε πρέπει να υπνωτιστείτε;?

ύπνωση μάθετε ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με αυτό

Τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ύπνωσης?

Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ύπνωση θέλουν επίσης να γνωρίζουν τι ακριβώς μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας συνεδρίας. Λειτουργείτε κανονικά ως ασθενής. Αυτό που είναι απενεργοποιημένο είναι η λογική αίσθηση που προσπαθεί να ελέγξει όλα τα άλλα. Γιατί αυτό είναι το κέλυφος που κρύβει τα πραγματικά προβλήματα της ύπαρξής μας.

Απώλεια βάρους μέσω ύπνωσης 

Χάστε βάρος μέσω της ύπνωσης μαθαίνοντας το μέτρο ταινιών μήλου

Θα σας καθοδηγήσει να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε από ένα έμπειρο άτομο. Ο θεραπευτής σας κάνει στοχευμένες ερωτήσεις. Αυτά αποσκοπούν στο να φτάσουμε στη βάση ενός προβλήματος.

Όταν ξυπνάτε, μπορείτε να θυμάστε κυρίως πράγματα.

Στόχος: κόψτε το κάπνισμα

μάθετε ύπνωση το κάπνισμα εγκαταλείψτε ενδιαφέροντα γεγονότα

Εάν ένα πρόβλημα είναι βαθύ, μπορεί να βρεθείτε λίγο μπερδεμένοι τις πρώτες φορές. Με τον καιρό, όμως, οι μνήμες και τα σύμβολα γίνονται μια καθαρή εικόνα. Με αυτό μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερη πρόοδο στη ζωή σας.

Ανακούφιση και επίλυση προβλημάτων

μάθετε ύπνωση ενδιαφέροντα γεγονότα θεραπεία