Με ποια κριτήρια επιλέγετε την καλύτερη μάσκαρα για τον εαυτό σας;

Πολλές μάρκες μακιγιάζ διαφημίζουν τα προϊόντα τους, συμπεριλαμβανομένων των μάσκαρα, ως τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά. Μια τέτοια γενική δήλωση δεν είναι στην πραγματικότητα απόλυτα δίκαιη για τους καταναλωτές. Οι βλεφαρίδες μας είναι σαν ένα όμορφο αξεσουάρ και ο χαρακτήρας και η ατομικότητά τους πολύ συχνά υποτιμάται. Υπάρχει κάτι τέτοιο όπως “η καλύτερη μάσκαρα” δεν. Δεν υπάρχει μια φόρμουλα που να ταιριάζει σε όλους και να κάνει όμορφες τις βλεφαρίδες όλων των γυναικών. Πρέπει να δείτε κριτικά τις διαφημίσεις και τις περιγραφές των μάσκαρα. Βρείτε αυτό το μοντέλο που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Μάσκαρα στη δοκιμή

καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ μάσκαρα μακιγιάζ ματιών

Στις ακόλουθες γραμμές περιγράφουμε μια σειρά από ιδιότητες που θα μπορούσε να έχει μια καλή μάσκαρα. Ανάλογα με τη φύση των βλεφαρίδων σας, μπορεί να μην χρειάζεστε όλα αυτά τα οφέλη. Μάλλον, πρέπει να ορίσετε τις δικές σας προτεραιότητες. Για παράδειγμα, εάν οι βλεφαρίδες σας είναι ήδη σκοτεινές και μακριές, δεν χρειάζεστε μάσκαρα που να τονίζει ακόμη περισσότερο τις ιδιότητές σας.

Η υπερβολική έμφαση στα πλεονεκτήματα που έχει κανείς εγγενώς ούτως ή άλλως κάνει να φαίνεται υπερβολικά τεχνητός. Αυτό μπορεί επίσης γρήγορα να φαίνεται φθηνό.

Εφαρμογή βλεφαρίδων – συμβουλές για την τέλεια καμπύλη

καλύτερη μάσκαρα αγοράστε βλεφαρίδες συμβουλές

Μπορεί να έχεις μακριές και σκούρες βλεφαρίδες, αλλά σου λείπει η πυκνότητα…. Πάρτε μια μάσκαρα που εμπλουτίζει το βλέμμα σας ακριβώς από αυτήν την άποψη. Όλα λοιπόν θα είναι τέλεια …

Το παράδειγμα που μόλις περιγράφηκε είναι τυπικό για πολλές γυναίκες. Γι ‘αυτό το περιγράψαμε εκ των προτέρων. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές άλλες ειδικές περιπτώσεις και θα θέλαμε να τις συζητήσουμε λεπτομερέστερα χρησιμοποιώντας άλλους τυπικούς τύπους μάσκαρα.

Ποια είναι η καλύτερη μάσκαρα για εσάς?

καλύτερη μάσκαρα αγοράστε βλεφαρίδες συμβουλές και προτάσεις

Τάσεις του μακιγιάζ

ποια είναι η καλύτερη μάσκαρα

Λεπτές και όχι πολύ καλές βλεφαρίδες

Έχετε όμορφες μακριές βλεφαρίδες που είναι πολύ λεπτές και έχουν πάντα τη δική τους άποψη για την κατεύθυνση της ανάπτυξης; Υπάρχουν μάσκαρα που διορθώνουν ακριβώς αυτά τα μειονεκτήματα. Κάνουν τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές, τις κάνουν πιο σφριγηλές ώστε να είναι εντάξει. Εφαρμόζοντας μια τέτοια μάσκαρα, οι βλεφαρίδες σας έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα και επιτυγχάνετε μια εκφραστική και ταυτόχρονα πολύ φυσική εμφάνιση.

Benefit Cosmetics Roll Lash

Benefit Cosmetics Roll Lash Best Mascara

Βλεφαρίδες που χρειάζονται φροντίδα

Ακριβώς όπως το δέρμα και τα μακριά μαλλιά, οι βλεφαρίδες συχνά χρειάζονται ενυδάτωση. Για να είναι φυσικά όμορφα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με καλλυντικά που προάγουν την ελαστικότητά τους και μια νέα, φρέσκια εμφάνιση. Εάν παρατηρήσετε ότι οι βλεφαρίδες σας είναι λίγο πολύ στεγνές αυτή τη στιγμή, είναι προτιμότερο να κάνετε για λίγο χωρίς τα λαμπερά εφέ μακιγιάζ. Κάντε τη φροντίδα προτεραιότητα. Υπάρχουν μάσκαρα που παρέχουν στις βλεφαρίδες σας υγρασία και άλλα υγιή συστατικά και έτσι εξασφαλίζουν τη φυσική σας ομορφιά. Μετά από μερικές εβδομάδες μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά να εφαρμόζετε μια κατάλληλη μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται μακρύτερες ή πιο πυκνές.

Urban Decay Perversion Mascara

Urban Decay Perversion Mascara καλύτερη μάσκαρα

Περισσότερος όγκος 

Αυτό το χαρακτηριστικό των μάσκαρα τονίζεται περισσότερο. Υπόσχονται θαύματα από άποψη όγκου. Στην πραγματικότητα, μόνο πολύ καλές μάσκαρα μπορούν να προσφέρουν αυτό το αποτέλεσμα, έτσι ώστε οι βλεφαρίδες να φαίνονται φυσικές. Οι καλές μάσκαρα που σας δίνουν περισσότερο όγκο έχουν συνήθως δύο πλευρές βουρτσών που πρέπει να χρησιμοποιούνται η μία μετά την άλλη. Κάνετε κάθε τρίχα βλεφαρίδων να φαίνεται πιο παχιά και μεγαλύτερη και αποφεύγετε τη δυσάρεστη επίδραση του κολλήματος.

L’Oréal Voluminous Butterfly Intenza

Η καλύτερη μάσκαρα L’Oréal Voluminous Butterfly Intenza

Ζωντανή εμφάνιση

Όταν οι βλεφαρίδες σας είναι καλά καμπυλωμένες, η γενική εμφάνιση του βλέμματος είναι πολύ γοητευτική και ελκυστική. Υπάρχουν μάσκαρα ειδικά σχεδιασμένα για αυτό το look. Ωστόσο, εάν θέλετε μια ταλάντευση στο όραμά σας, τότε επιλέξτε ένα μοντέλο μάσκαρα όπως αυτό. Τις περισσότερες φορές, οι βούρτσες τέτοιων μάσκαρα είναι στρογγυλές και έχουν πολλές στρώσεις τρίχας διαφορετικού μήκους.

Too Faceed Better Than False Lashes Extreme

Too Faced Better Than False Lashes Extreme καλύτερη μάσκαρα

Απλά μοντέλα μάσκαρα που ειδικεύονται στην έμφαση σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό

Οι μάσκαρα που παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα είναι αρκετά περίπλοκες ως προς τη λειτουργία τους. Οι περισσότερες γυναίκες φυσικά έχουν όμορφες βλεφαρίδες, όπου μόνο ένα χαρακτηριστικό πρέπει να τονιστεί λίγο περισσότερο. Έτσι συμβαίνει και με εσάς; Perhapsσως σας αρέσει μόνο ένα από τα παρακάτω: μήκος, πυκνότητα, σκούρο χρώμα; Δεν υπάρχουν όμως και πολύ καλά μοντέλα μάσκαρα. Προτιμήστε λοιπόν αυτή τη μάσκαρα που σας ταιριάζει σωστά και μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε κάτι πιο περίτεχνο, το οποίο πρώτον δεν το χρειάζεστε και δεύτερον το κάνει να φαίνεται πιο τεχνητό.

Maybelline Lash Sensational Washable Mascara

καλύτερη μάσκαρα Maybelline Lash Sensational Washable Mascara

Cover Girl The Super Sizer μάσκαρα

Καλύτερη μάσκαρα Cover Girl The Super Sizer Mascara

Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara καλύτερη μάσκαρα μπορεί να βρεθεί Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Μάσκαρα Lancôme Grandiôse Wide Angle Fan Effect καλύτερη μάσκαρα Lancôme Grandiôse Wide Angle Fan Effect Mascara

Physicians Formula Eye Booster Instant Lash Extension Kit

καλύτερο κιτ μάσκαρα γιατρών Formula Eye Booster Instant Lash Extension Kit

Touch in Sol Stretchex Stretch Lash Effect Mascara 

Touch in Sol Stretchex Stretch Lash Effect Mascara καλύτερη μάσκαρα

Eyeko Black Magic Mascara

ποια είναι η καλύτερη μάσκαρα Eyeko Black Magic Mascara