κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο φάσεις φεγγαριού 2015

Το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο σήμερα

Σήμερα θα μιλήσουμε για το κινεζικό ημερολόγιο και το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο. Είναι δύο διαφορετικοί όροι. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε καλά τα δύο, ειδικά αν πιστεύετε στα ζώδια. Το κινεζικό ημερολόγιο αντιπροσωπεύει μια επανάληψη 12 κύκλων.

Κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει ένα έτος για τον εαυτό του. Το επόμενο θα ξεκινήσει στις 19 Φεβρουαρίου 2015 και θα διαρκέσει έως τις 7 Φεβρουαρίου 2016.

Κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο 

κινεζικές σεληνιακές ημερολογιακές φάσεις σελήνης

Μέσα σε αυτόν τον κύκλο υπάρχουν δύο άλλες διακριτικές πτυχές του αποτελέσματος – το γιν και το γιανγκ. Σύμφωνα με αυτό, χωρίζονται τα διαφορετικά ζώα, στα οποία κυριαρχεί πιο έντονα η θηλυκή, μερικές φορές η αρσενική ενέργεια. Μέσα από αυτά τα ζώδια, τα διάφορα στοιχεία έχουν επίσης ένα αποτέλεσμα με εναλλασσόμενη ένταση. Μερικές φορές το νερό, μερικές φορές ο αέρας, η φωτιά και η γη έχουν μεγαλύτερη σημασία για την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων και των κοινοτήτων μας στο σύνολό τους.

Φάσεις του φεγγαριού

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο όλες οι φάσεις του φεγγαριού

2015 το έτος της γίδας

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο κινεζικό ωροσκόπιο

Τι αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα οι φάσεις του φεγγαριού?

Η αλλαγή της θέσης του φεγγαριού σε σχέση με τον ήλιο και τους πλανήτες στο ηλιακό σύστημα αποτελεί το σεληνιακό ημερολόγιο. Για πολύ καιρό ήταν ακριβώς αυτές οι φάσεις που χρησιμοποιήθηκαν ως βάση για τη μέτρηση του χρόνου.

Όλες οι φάσεις του φεγγαριού με μια ματιά

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο όλες οι φάσεις του φεγγαριού με μια ματιά

Σε αντίθεση με τη Δύση, εξακολουθούν να τηρούν με πολλούς τρόπους. Η δωδέκατη φάση του φεγγαριού, η οποία σύμφωνα με το επίσημο ημερολόγιο ξεκινά πάντα σε διαφορετικές ώρες, τελειώνει με μεγάλες γιορτές. Σύμφωνα με το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, όχι μόνο το νέο έτος, αλλά και πολλά άλλα φεστιβάλ.

Κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο 2015

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο σήμερα σεληνιακές φάσεις Ιανουάριος 2015

Το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο

Το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο αναφέρεται στους επιμέρους κύκλους εντός του μεγάλου. Είναι η αναπαράσταση των φάσεων από την πανσέληνο στην πανσέληνο. Αλλά αυτές οι φάσεις δεν έχουν προσδιοριστεί ποτέ με το όνομά τους. Είχαν μόνο έναν αριθμό για να καθορίσουν τη σειρά τους. Η εβδομάδα μέσα σε αυτό το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο είναι επίσης μεγαλύτερη. Αποτελείται από 10 ημέρες. Για να ανακάμψετε, έχετε πάντα τους αριθμούς 1,11,21. Maybeσως αυτό οφείλεται στο ότι οι Κινέζοι μπορούν να λειτουργήσουν τόσο αποτελεσματικά. Για πολλά χρόνια έχουν συνηθίσει να έχουν λιγότερες αργίες λόγω του σεληνιακού ημερολογίου τους.

Ένα μοντέρνο σεληνιακό ημερολόγιο που ταιριάζει επίσης στην τσέπη σας

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο σήμερα φάσεις φεγγαριού 2015

Η επιρροή του κινεζικού πολιτισμού

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο κινεζική παράδοση

Κινεζικό ημερολόγιο

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο σήμερα φάσεις φεγγαριού

 Πίνακας με τις φάσεις του φεγγαριού για το 2015

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο σήμερα σεληνιακές φάσεις 2015

Το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο και παραδόσεις

Όπως σε όλους τους άλλους αρχαίους πολιτισμούς, το σεληνιακό ημερολόγιο συνδέθηκε επίσης στενά με τη γεωργία και την ανάπτυξή της. Αλλά οι διαφορές στην «ορθολογική» ή υλική μας παράδοση είναι όλο και πιο επίκαιρες με τη νεωτερικότητα.

Κινεζική παράδοση

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο σήμερα σεληνιακές φάσεις κινεζική παράδοση

Γιατί η σύνδεση μεταξύ του κινεζικού σεληνιακού ημερολογίου και της καθημερινής ζωής δεν έχει χαθεί ποτέ πραγματικά σε αυτή τη χώρα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι άνθρωποι εκεί είναι πιο υγιείς και πιο ισορροπημένοι από πολλές απόψεις, ακόμη και αν η Κίνα δεν είναι φυσικά η ιδανική.

Σεληνιακό ημερολόγιο

κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο 2015 κινεζική παράδοση

Στα κινέζικα

          κινεζικό αστρολογικό ωροσκόπιο σεληνιακού ημερολογίου