κοινωνικά δίκτυα άνδρες twitter

Τι θα γινόταν αν οι άντρες χαρακτηρίζονταν σαν κοινωνικά δίκτυα?

Αυτή η ασυνήθιστη ιδέα ήρθε στη φωτογράφο Viktorija Pashuta. Αναρωτήθηκε πώς θα μοιάζουν οι άνδρες ως κοινωνικά δίκτυα. Όπως αναφέρει η ίδια η Viktorija, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα ζωντανό πράγμα. Εικονικοί χώροι όπου επικοινωνούμε και ανταλλάσσουμε ιδέες ή απλά λέμε τις σκέψεις ή τις εμπειρίες μας.

Ο φωτογράφος προσπάθησε να απεικονίσει τα πιο σημαντικά κοινωνικά δίκτυα ως άτομα. Δεν χρησιμοποίησε μόνο τα λογότυπα και τα αντίστοιχα χρώματα, αλλά παρουσίασε επίσης τις σημαντικές συνδέσεις, ή μάλλον, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε μεμονωμένου δικτύου.

Αν και τα κοινωνικά δίκτυα έχουν παρόμοια λογική και ρόλο, έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα και ύφος. Οι άντρες είναι επίσης διαφορετικοί και ξεχωριστά. Ο άντρας του Facebook, για παράδειγμα, φαίνεται περιστασιακός και περιστασιακός, ο άντρας του Twitter είναι κλασικός και διαχρονικός, ο άνθρωπος του Pinterest είναι δημιουργικός, ο άντρας του Linkedin είναι επιχειρηματίας, ο άντρας του Instagram είναι vintage στυλ, ο άνθρωπος του Flickr είναι ένας τύπος καλλιτέχνη, ο Tumblr ο άνθρωπος είναι γοητευτικός και ο άνθρωπος του Google Plus θεωρείται καινοτόμος. Έτσι τα μοντέλα επιλέχθηκαν και σχεδιάστηκαν ανάλογα. Ο στιλίστας ονομάζεται Jordan Anthony Swain, ο κομμωτής και αισθητικός είναι η Barbara Yniguez και τα ίδια τα μοντέλα ονομάζονται: Vu, Jordan, Mazlow, Taejung, Daniel, Adam, Kenny και Skyler.

 Κοινωνικά δίκτυα – ο άνθρωπος του Facebook

κοινωνικά δίκτυα άνδρες facebook

Ο άνθρωπος του Flickr

flickr άνδρες κοινωνικού δικτύου

Ο άνθρωπος του Google Plus

κοινωνικά δίκτυα άνδρες google plus

Ο άντρας του Instagram

κοινωνικά δίκτυα άνδρες instagram

Ο άνθρωπος του Linkedin

κοινωνικά δίκτυα ανδρών που συνδέονται

Ο άνθρωπος του Pinterest

κοινωνικά δίκτυα άνδρες pinterest

Ο άνθρωπος του Tumblr

κοινωνικά δίκτυα άνδρες tumblr