ερωτευμένη σπασμένη καρδιά έχουν συμβουλές

Τα μαθήματα της ραγισμένης καρδιάς

Η ραγισμένη καρδιά δεν είναι μεταφορά. Είναι μια πραγματική φυσιολογική διαδικασία. Τα επίπεδα αδρεναλίνης σε αυτούς τους ανθρώπους είναι πάνω από 30 φορές υψηλότερα από άλλα. Οι ορμόνες του στρες είναι τοξικές για την καρδιά, ο καρδιακός ρυθμός αυξάνεται και μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση των αρτηριών του αίματος.

Ούτε η άσκηση ούτε τίποτα άλλο θα σας βοηθούσαν σε μια τέτοια περίπτωση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να καταλάβετε ότι όλα έχουν έναν σκοπό και ότι υπάρχουν πολλά να μάθετε από τέτοιες καταστάσεις.

Ραγισμένη καρδιά

ερωτικές συμβουλές με σπασμένη καρδιά

Κατανοήστε τη ραγισμένη καρδιά σας

Πώς καταφέρνετε όμως αυτό το σπουδαίο καθήκον να βγείτε σωματικά από την κατάσταση; Η αυτογνωσία είναι ο τρόπος για να ξεπεραστεί. Ο λόγος για τον οποίο η αγάπη μένει μακριά μας είναι πάντα μαζί σας. Αναλύστε τις συνθήκες και προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς για αυτές. Βγείτε από τη ζώνη άνεσης, δείτε γιατί εγκαταλείφθηκαν και γιατί προέκυψαν. Η αυτοκριτική μπορεί επίσης να είναι καλή σε αυτή την περίπτωση, αλλά προσπαθήστε να αξιολογήσετε τη δική σας κατάσταση από απόσταση. Μπορεί το πιο κατάλληλο άτομο να μην είναι ακόμα εκεί για εσάς.

Κατανοήστε και ξεπεράστε την αγάπη

σπασμένες καρδιές αγάπης και θλίψης συμβουλές

Οι φίλοι που σε καταλαβαίνουν

Παλιοί ή νέοι φίλοι – δεν πειράζει! Το κυριότερο είναι ότι νιώθεις κατανοητός. Γιατί μόνο αυτό βοηθά αυτή τη στιγμή. Δεν έχει νόημα να μοιράζεσαι τα πάντα μπροστά σε ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς δεν τους αρέσει να το ακούν. Επίσης, μην επιλέγετε αυτά που γνωρίζετε από την εμπειρία ότι είναι αδιάκριτα και στη συνέχεια θα πουν την ιστορία.

Βρείτε υποστήριξη από τον καλύτερο σας φίλο

σπασμένη καρδιά ερωτευμένη υποστήριξη από φίλους

Ούτε χρειάζεται να μιλήσεις για αυτό. Perhapsσως αρκεί να νιώθεις ασφαλής και ελεύθερος ανάμεσα σε ανθρώπους που γνωρίζεις. Βγες έξω, γνώρισε νέους σπουδαίους ανθρώπους ή απόλαυσε τον εαυτό σου. Maybeσως θα πρέπει να ταξιδέψετε μόνοι σας και να βγείτε να φάτε κάπου.

Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε

σπασμένη καρδιά αγάπη και μοναξιά

Αγάπη που δεν μοιράζεται

Συγκεκριμένα, είναι ο λόγος που μας ελκύουν άνθρωποι που δεν μας συμπαθούν. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, αυτό σημαίνει ότι μέσα μας δεν πιστεύουμε ότι αξίζουμε την αγάπη. Στην παιδική ηλικία, τέτοιοι άνθρωποι έλαβαν λίγη αγάπη ή οι γονείς δεν τα πήγαιναν καλά ως σύντροφοι. Όπως και να έχει, γιατί η καρδιά σου ήταν ραγισμένη τότε, τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Πίστεψε στον εαυτό σου ότι αξίζεις την αγάπη και θα έρθει σε σένα.

Μετατρέψτε την αρνητική ενέργεια σε θετικές σκέψεις ή τέχνη

σπασμένη τέχνη γκράφιτι

Σταματήστε τον έλεγχο

Η αμέριστη αγάπη συνδέεται με πολύ άγχος γιατί σκεφτόμαστε συνεχώς πώς και πότε μπορούμε να συναντήσουμε τον κατάλληλο άνθρωπο. Θα έρθει επίσης μια στιγμή που είναι σαφώς υγιές να αποστασιοποιηθείτε από το θέμα. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα σημάδι ενός σοβαρού ψυχολογικού προβλήματος. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να το ξεπεράσετε αναζητώντας εξειδικευμένη βοήθεια! Τις περισσότερες φορές, μια τέτοια παθολογική περίπτωση εμμονής φέρνει μαζί της πολλές θεμελιώδεις συνειδητοποιήσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας.

Απλά αφήστε το!

η ραγισμένη καρδιά ξεπερνά την αγάπη

Αγαπημένα πράγματα να κάνετε

Μερικές φορές δεν παρατηρούμε ότι έχουμε παραμελήσει τον εαυτό μας στη διαδρομή εξαιτίας ενός άλλου ατόμου. Η ραγισμένη καρδιά σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι κάποιος είναι πιο σημαντικός από εμάς. Αυτό δεν είναι υγιές. Πρέπει να νιώθουμε ίσοι με τους άλλους ανθρώπους.

Βρείτε μια νέα αγάπη, αγάπη για τον εαυτό σας

σπασμένη καρδιά αγαπάει αντίο

Επιστρέψτε στα χόμπι σας και διασκεδάστε στη ζωή

Perhapsσως έχετε εγκαταλείψει ένα χόμπι ή ενασχόληση επειδή δεν τα πήγε καλά με τη σχέση του συντρόφου σας; Αλλά αυτό που απολαμβάνετε, τώρα το χρειάζεστε ξανά πολύ επειγόντως.

Τώρα έχετε επιτέλους χρόνο για το χόμπι σας 

σπασμένη καρδιά ερωτευμένες συμβουλές χόμπι

Διαβάστε, χορέψτε, κολυμπήστε, κάντε δημιουργικά πράγματα μόνοι σας. Τόσα πολλά σπουδαία έργα σε όλους τους τομείς δημιουργήθηκαν σε τέτοιες καταστάσεις!

Αφήστε την παλιά αγάπη στο παρελθόν εκεί που ανήκει

σπασμένη καρδιά αγαπά αμέριστη αγάπη