Ποιες είναι οι απαγορεύσεις στην αντρική μόδα;?

Η ανδρική μόδα έχει γίνει πλέον πολύ πρακτική. Βοηθά τους κυρίους να χτίσουν μια καλή εικόνα. Είναι πολύ άνετο και οι κανόνες του δεν είναι πλέον δύσκολο να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί κανόνες που πρέπει να τηρείτε για να δημιουργήσετε μια καλή εικόνα. Ωστόσο, όλες οι γνώσεις και οι δεξιότητες δεν επαρκούν εάν διαπράξετε τα ακόλουθα μοιραία λάθη στο ντύσιμό σας …

Ορατά σπασμένα σημεία στα ρούχα

Τα ορατά σπασμένα σημεία χρειάζονται επειγόντως επισκευή γιατί απλώς μιλούν άσχημα για την προσωπικότητά σας και καταστρέφουν την καλή σας εμφάνιση. Είναι καλύτερα να μάθετε πού υπάρχει ένα μέρος κοντά σας όπου μπορείτε να φέρετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα σε περίπτωση ζημιάς.

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις όσον αφορά την αντρική μόδα

ανδρικά ανδρικά t -shirt πουκάμισα

Ορατά εσώρουχα

Αποφύγετε να μπείτε στην κατάσταση όπου τα εσώρουχά σας βγαίνουν κατά λάθος πάνω από το παντελόνι σας. Αυτό μπορεί να εκληφθεί ως προσβολή από τους περισσότερους ανθρώπους γύρω σας.

Λευκές κάλτσες με μαύρα παπούτσια

Αυτά απλά δεν ταιριάζουν.

Αποφύγετε να κάνετε αυτό το λάθος στη μόδα, καθώς μπορεί να καταστρέψει την εικόνα σας μια για πάντα.

Με τα επίσημα ρούχα, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις σωστές κάλτσες

ανδρική μόδα ανδρική μόδα πολύχρωμες κάλτσες πουκάμισο παντελόνι

Μπλουζάκια εξαιρετικής ποιότητας

Μην αγοράζετε μεγάλο αριθμό μπλουζών, μάλλον λιγότερα, αλλά της καλύτερης ποιότητας. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε καλά μπλουζάκια να φοράτε πιο συχνά από ό, τι αν είχατε τόνους φθηνών μοντέλων. Υπάρχει επίσης μια ηθική πτυχή σε αυτό. Τα πολύ φθηνά μπλουζάκια είναι μια από τις χειρότερες επιλογές μόδας για δικαιοσύνη στον κόσμο μας. Το βαμβάκι παράγεται κάτω από κακές συνθήκες και η φτηνή εργασία εκμεταλλεύεται στη διαδικασία.

Υπερμεγέθη γραβάτα

Αν φοράς υπερμεγέθη γραβάτα, καλύτερα να μην φοράς καθόλου! Γιατί όταν αυτό κολλάει στη ζώνη σου, φαίνεσαι βρεφικός και γελοίος. Εάν δεν έχετε χρόνο να αγοράσετε ένα πιο κατάλληλο, τότε καλύτερα να το εγκαταλείψετε εντελώς.

Το χρώμα και το μοντέλο της γραβάτας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο

ανδρικά ρούχα ανδρικά μωβ πουκάμισο μαύρη γραβάτα

Εξαιρετικά μακριά τζιν

Πρώτον, τα εξαιρετικά μακριά τζιν είναι εκτός μόδας και δεύτερον, είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψουν την εμφάνισή τους πολύ γρήγορα. Ούτε η δεύτερη είναι καλή ιδέα. Επιλέξτε μοντέλα που σας ταιριάζουν πραγματικά. Εάν είναι απαραίτητο, συντομεύστε τα από τον ράφτη!

Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε το χρώμα των παπουτσιών και της ζώνης

Προσέξτε όταν συνδυάζετε τη ζώνη και τα παπούτσια σας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχουν το ίδιο χρώμα, αλλά οι αποχρώσεις τους πρέπει να εναρμονίζονται μεταξύ τους.

Αποφύγετε τα υπερβολικά μακριά παντελόνια

ανδρική μόδα ανδρικά μόδα παπούτσια μακριά παντελόνια

Διακοσμημένα και διακοσμημένα τζιν

Κατ ‘αρχήν, τα διακοσμημένα και διακοσμημένα τζιν έχουν γίνει πλέον μέρος της μόδας unisex. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν φαίνονται τόσο κλασικά και αρρενωπά και δεν θα τα προτείναμε για τις περισσότερες καθημερινές καταστάσεις. Καλύτερα να πάτε για την παραδοσιακή εμφάνιση.

Αστείες εκτυπώσεις και γραπτά σε μπλουζάκια

Αφήστε μπλουζάκια με αστείες εκτυπώσεις και γραπτά στους εφήβους, οι οποίοι συνήθως στρεβλώνονται εύκολα αν φαίνονται βρεφικοί … Ακόμα κι αν δεν είστε σε αυτήν την ηλικία ψυχολογικά, δεν πρέπει να είναι άμεσα αναγνωρίσιμος για όλους …

Υπερβολικά κοσμήματα

Αν θέλετε να τρομάξετε τους ανθρώπους γύρω σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους υπερβολικά κοσμήματα για αυτόν τον σκοπό. Για ακόμα πιο αρνητικό αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε τα κοσμήματα με τατουάζ …

Φορέστε λάθος εσώρουχα

Τα εσώρουχα είναι συχνά ορατά, ειδικά κάτω από τα λεπτά καλοκαιρινά υφάσματα. Είναι πολύ σημαντικό και τα δύο ρούχα – πουκάμισο και εσώρουχο – να ταιριάζουν καλά. Σε περίπτωση αμφιβολίας, βασιστείτε στα συναισθήματά σας και ζητήστε τη γνώμη των φίλων σας. Το λάθος εσώρουχο είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που θα μπορούσατε να κάνετε στην αντρική μόδα.

Βασιστείτε μάλλον σε αντιθέσεις

ανδρική μόδα ανδρική μόδα μπλε πουκάμισο γραβάτα

Φορέστε το μπλουζάκι της αγαπημένης σας ομάδας οπουδήποτε

Τα σπορ μπλουζάκια δείχνουν ότι στέκεστε δίπλα στα τυπικά ανδρικά χόμπι σας και αυτό μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό και ελκυστικό. Αλλά αν κάποια στιγμή δεν έχεις τίποτα άλλο να φορέσεις, μόνο τέτοια μπλουζάκια, τότε αυτό μπορεί να εκληφθεί ως άγευστο.

Φορέματα που δεν συμβαδίζουν με τον καιρό

Καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές δεν έχετε υπομονή μέχρι να ζεσταθεί αρκετά για το αγαπημένο σας πουκάμισο. Ωστόσο, είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο πριν το βάλετε. Διαφορετικά, φαίνεται ότι δεν έχετε καλή ντουλάπα.

Πάρα πολλά φωτεινά χρώματα ταυτόχρονα

Κίτρινο τζιν, μπλε πουκάμισο και κόκκινο καπέλο … αυτό είναι καταστροφή. Ντυμένοι έτσι, δεν μπορούσες παρά να πας στο Καρναβάλι. Αποφύγετε τις πολύχρωμες εμφανίσεις. Αν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, επιλέξτε αυτά για ένα ή δύο αξεσουάρ και διαφορετικά επιλέξτε τη μονόχρωμη εμφάνιση.

Μην συγχέετε την καθημερινότητα με το καρναβάλι

ανδρική μόδα ανδρικό πουκάμισο μόδας λευκές κάλτσες καρό παντελόνι

Φορέστε φανταχτερά γυαλιά ηλίου

Τα φανταχτερά γυαλιά ηλίου δεν είναι από μόνα τους κακά, αλλά τις περισσότερες φορές ταιριάζουν μόνο με μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Θα πρέπει να έχετε αρκετά καθολικά μοντέλα γυαλιών ηλίου στο χέρι. Θα πρέπει να διατηρείτε τα συγκεκριμένα μοντέλα για ειδικές περιπτώσεις.

Χρωματιστά αθλητικά παπούτσια με κομψό παντελόνι

Ο συνδυασμός αθλητικών παπουτσιών με κομψά παντελόνια είναι ένα από αυτά τα πράγματα … Λειτουργεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά σίγουρα είναι επικίνδυνο. Αλλά είναι σαφώς λάθος να φοράτε αθλητικά παπούτσια που είναι χρωματιστά. Αν μη τι άλλο, επιλέξτε τα μαύρα ή τα άσπρα.

Τζιν που είναι πολύ στενά αν η σιλουέτα σου δεν είναι τόσο καλή

Δεν είναι μεγάλη αμαρτία αν ξεφεύγεις από φόρμα κατά καιρούς. Έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής, τη γενετική και μερικές φορές τις περιστάσεις. Μην τονίζετε όμως τα μειονεκτήματα του σώματός σας φορώντας τζιν ή μπλουζάκια που είναι πολύ στενά.

Επιλέξτε το σωστό ρούχο

ανδρική μόδα ανδρικό πουκάμισο μόδας στενό παντελόνι μεγάλες γραβάτες

Δεν αλλάζεις συχνά ρούχα

Τα βρώμικα και ατημέλητα ρούχα είναι το μεγαλύτερο λάθος στην αντρική μόδα. Εάν τα πλένετε πολύ συχνά, θα χάσουν επίσης την ποιότητά τους. Καλύτερα να το αποφύγετε.

Παντελόνια πολύ κοντά

Τα πολύ κοντά παντελόνια είναι επίσης ένα μεγάλο λάθος στην αντρική μόδα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μοντέλα τζιν. Με αυτά είναι ακόμα πιο αισθητό.

Μην ακολουθείτε τυφλά τις τάσεις και τις συμβουλές της μόδας

Δεν πρέπει να ακολουθείτε τυφλά τις δικές μας ή άλλες συμβουλές μόδας. Δεν χρειάζεται πάντα να είστε υποταγμένοι στις τάσεις της μόδας, απλά προσπαθήστε να επιτύχετε το δικό σας ατομικό στυλ! Εάν έχετε αρκετή αυτογνωσία και στυλ, μπορείτε να δείχνετε όμορφοι ακόμη και στις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις. Ωστόσο, πρέπει πάντα να είστε ενημερωμένοι και να τα επιλέγετε συνειδητά και κατά προτίμηση να ζητήσετε μια δεύτερη γνώμη.

Χρειάζεται τόση προσπάθεια για να συντονιστείτε με τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας και τόσο λίγα είναι αρκετά για να καταστρέψετε την εικόνα σας. Μην επιτρέψετε να συμβεί αυτό εξαιτίας τέτοιων τρομερών λαθών!

Δώστε προσοχή στους συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων

ανδρική μόδα ανδρική μόδα καρό πουκάμισο σακάκι γκρι

ανδρικά ανδρικά ρούχα γραβάτα ροζ πουκάμισο μπουφάν

ανδρικά ενδύματα ανδρικά ζαρωμένα μπουφάν

ανδρική μόδα ανδρικές κάλτσες παντελόνια παντελόνια

ανδρική μόδα ανδρικές κάλτσες σανδάλια μόδας

ανδρική μόδα ανδρική μόδα τζιν παντελόνι λευκό t πουκάμισο αθλητικά παπούτσια  ανδρική μόδα ανδρική μόδα σιδερώματος λευκό πουκάμισο