Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο και τη δέσμευσή της σε όλο τον κόσμο. Θαυμάζεται επίσης για την κλασική της γεύση για καλά ρούχα. Και τα δύο έχουν προσελκύσει την προσοχή των ΜΜΕ την περασμένη εβδομάδα. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στις 10 Ιουλίου στο Λονδίνο. Φορούσε ένα υπέροχο κόκκινο ρούχο.

Η Αμάλ είναι δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων

η Αμάλ Κλούνεϊ ως ομιλήτρια σε συνέδριο

Παγκόσμια διάσκεψη για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στο Λονδίνο

Το γεγονός για το οποίο μιλάμε είναι το παγκόσμιο συνέδριο για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης (The Global Conference for Media Freedom). Αυτό έγινε στις 10 Ιουλίου 2019 στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διάσκεψης, η Αμάλ Κλούνεϊ συνόδευσε τον υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Τζέρεμι Χαντ.

Wasταν καλεσμένη εκεί για να μοιραστεί τις σκέψεις της για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Έχει μεγάλη εμπειρία με αυτό γιατί εργάζεται ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εικόνες της εμφάνισης της Αμάλ Κλούνεϊ στο Παγκόσμιο Συνέδριο – 2019

διάσκεψη Αμάλ Κλούνεϊ - 2019

Η στολή της Αμάλ Κλούνεϊ

Η Amal Clooney εμφανίστηκε με μια στολή από τη συλλογή Zag Posen Resort Collection 2019. wantedθελε να φορέσει ένα φόρεμα βάρδιας και ένα κατάλληλα προσαρμοσμένο σακάκι για την εμφάνισή της. Έφτασε μέχρι το γόνατο και τόνισε τη φιγούρα της Αμάλ μέσα από το κόψιμο. Ταυτόχρονα, όμως, το φόρεμα φαινόταν πολύ πολυτελές και κομψό. Αυτό το κομψό ντύσιμο έχει αντίθετες ροζ ραφές στην άκρη, δίνοντάς του έναν ιδιαίτερα μοντέρνο και ταυτόχρονα πρωτότυπο χαρακτήρα.

Το φόρεμα της Αμάλ Κλούνεϊ

φόρεμα μέχρι το γόνατο με σακάκι amal clooney

Η προτίμηση της Αμάλ Κλούνεϊ για κόκκινα ρούχα

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει πάντα προτίμηση στα κόκκινα ρούχα. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το baby shower της Meghan Markle. Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 στο ξενοδοχείο Mark στο Upper East Side στη Νέα Υόρκη. Για την περίσταση, φόρεσε μια στολή του Sergio Hudson. Δη το 2018 εμφανίστηκε με τα ίδια μοντέρνα ρούχα στο εξώφυλλο ενός τεύχους μόδας, το οποίο δείχνει την ίδια συλλογή. Άλλα κόκκινα ρούχα, συμπεριλαμβανομένων για την καθημερινή ζωή, είναι στον προσωπικό τους ιστότοπο για να δω.

Το ντύσιμο της Amal από τη συλλογή Hudson για το 2018

συλλογή amal clooney - 2018

Στα μέσα του χειμώνα 2019 – στο δρόμο για το ντους μωρών της Meghan Markle

στη μέση του χιονιού - amal clooney

Η Αμάλ Κλούνεϊ με ένα καθημερινό κόκκινο φόρεμα

amal clooney - υπέροχο κόκκινο φόρεμα

Η Αμάλ με μπορντό φόρεμα δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ 

ένα γεγονός - αμάλ Κλούνεϊ