Είναι γνωστό ότι τα 12 γνωστά ζώδια στο ζώδιο επηρεάζουν πολύ την καθημερινότητά μας. Συχνά καθορίζουν τις καθημερινές μας ενέργειες και αντιδράσεις, μας κάνουν ευτυχισμένους ή λυπημένους, αναζητούμε νέες προοπτικές στη ζωή ή απλά ικανοποιούμε τον εαυτό μας. Θα μπορούσε όμως να υπάρχει στενή σχέση μεταξύ του ζωδίου ενός ατόμου και του προτιμώμενου αθλήματος; Πώς επηρεάζει ο ζωδιακός κύκλος την επιλογή των προπονήσεών μας; Μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο άθλημα για τον εαυτό σας σύμφωνα με το δικό σας ζώδιο και να αποκτήσετε την καλύτερη φόρμα?

Προτιμάτε ομαδική προπόνηση ή ατομικό άθλημα?

Άσκηση σύμφωνα με την προπόνηση της ζωδιακής ομάδας ή μεμονωμένα

Σας αρέσει να κάνετε αθλήματα; Or δεν έχετε επί του παρόντος ένα αθλητικό χόμπι που σας ταιριάζει απόλυτα και δίνει στον ελεύθερο χρόνο σας ένα νέο νόημα; Θέλετε να βρείτε ένα άθλημα που σας αρέσει πολύ και ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα σας, όπως ακριβώς το σούπερ στενό παντελόνι σας γιόγκα; Εάν απαντήσετε “ναι” σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, τότε θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη προπόνηση για εσάς, ανάλογα με το ζώδιό σας!

 Αποδεικνύεται ότι κάθε ζώδιο επηρεάζει το σώμα και το μυαλό, επομένως η επιλογή μας για ένα συγκεκριμένο άθλημα. Παρακάτω είναι η λίστα με τα 12 ζώδια και την πιο κατάλληλη εκπαίδευση για καθένα από αυτά. Σίγουρα αυτό είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε, έτσι δεν είναι?

Η ποδηλασία ταιριάζει με το ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός ποδηλασία προτιμώμενος αθλητισμός διασκεδάστε

 • Ο Κριός και η ποδηλασία ταιριάζουν απόλυτα

Εάν είστε Κριός, είναι πιθανό να είστε ανταγωνιστικοί, επιχειρηματικοί και αγαπάτε να ιδρώνετε κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πρόσθετη ενέργεια και επιθετικότητα στο μάθημα εντατικής περιστροφής, στο οποίο μπορείτε να αναπτύξετε τις μέγιστες αθλητικές σας δυνατότητες. Αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε το ποδήλατο σε εξωτερικούς χώρους, καταναλώνοντας πολλή ενέργεια και διασκεδάζοντας. Ο αγώνας πάει καλά με το κριό! Αυτό το ζώδιο θα είναι πολύ χαρούμενο αν κερδίσει μερικούς πόντους μπόνους ή έρθει πρώτο στη γραμμή τερματισμού! Ο Κριός είναι γεννημένος νικητής! Εάν βρει το τέλειο άθλημα για τον εαυτό του, θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στην προπόνηση!

 Το Pilates απευθύνεται στο μυαλό και το σώμα ταυτόχρονα και είναι ιδανικό για τον Ταύρο

Δημοφιλές άθλημα Pilates Ζώδιο Ταύρος ή ατομική προπόνηση

 • Το ζώδιο του Ταύρου αρέσει το Pilates

Το δεύτερο ζώδιο αφορά τη σταθερότητα και τη σκοπιμότητα. Υπάρχει λοιπόν κάτι καλύτερο για τον Ταύρο από την προπόνηση που εμπλέκει το μυαλό και το σώμα ταυτόχρονα; Θα λέγαμε: δύσκολα! Πώς μπορεί όμως αυτό το ζώδιο να χτίσει μυς, να ιδρώσει και να ικανοποιηθεί με την απόδοσή του; Στο μάθημα Pilates, φυσικά! Εκεί οι ταύροι δείχνουν δύναμη, έχουν σταθερότητα και επιτυγχάνουν ψυχική χαλάρωση! Συνεπείς και αποτελεσματικές ασκήσεις Pilates διατηρούν όλες τις φυσικές και ψυχολογικές ιδιότητες σε ισορροπία – από το άγχος και το φόβο μέχρι τη δύναμη και την ευελιξία!

Η προπόνηση TRX θα ήταν το καλύτερο άθλημα για τα δίδυμα

Προπόνηση TRX για ζώδιο Δίδυμος δημοφιλές άθλημα

 • Οι Δίδυμοι αγαπούν την προπόνηση TRX

Οι Δίδυμοι σπάνια έρχονται για να ξεκουραστούν, αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να διασκεδάσουν και να αμφισβητηθούν. Μπορείτε να δαμάσετε το μυαλό σας σε εγρήγορση με την εκπαίδευση TRX και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Αυτή είναι η τέλεια αθλητική επιλογή για αυτό το ζώδιο γιατί είναι γεμάτη με πολλές ασκήσεις και τις παραλλαγές τους.

 Ζώδια Καρκίνος και μπαλέτο ταιριάζουν πολύ

μπαλέτο

 • Το μπαλέτο ταιριάζει απόλυτα με το ζώδιο Καρκίνος

Οι Καρκίνοι στο ζώδιο είναι ευαίσθητοι, διαισθητικοί και ελκυστικοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μπαλέτο είναι η τέλεια αθλητική δραστηριότητα για αυτούς. Στο μπαλέτο, το πάθος του Καρκίνου κατευθύνεται στο σωστό δρόμο και διατηρείται σε αρμονία με τη λεπτή δομή του σώματός του. Επιλέξτε ένα μείγμα προσωπικής εκπαίδευσης και ομαδικών μαθημάτων, επειδή αυτό το ζώδιο λατρεύει τις συναναστροφές. Αλλά σε έναν τυπικό καρκίνο θα αρέσει επίσης η ατομική άσκηση και η προσωπική προσοχή. Έτσι παραμένει σε φόρμα και, όπως πάντα, σε άψογη φόρμα!

Έχετε ακούσει για το νέο πρόγραμμα γυμναστικής Zumba;?

Το ζώδιο Λέων κάνει νέο πρόγραμμα γυμναστικής Zumba

 • Lions do Zumba

Το νέο, επαναστατικό πρόγραμμα γυμναστικής Zumba είναι ακριβώς για το ζώδιο της φωτιάς Leo. Στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου αρέσει να παίζουν, τους αρέσει να φορούν τα παπούτσια χορού τους για μια δημιουργική και υψηλής ενέργειας άσκηση όπως η Zumba. Τα λιοντάρια λατρεύουν τις κοινωνικές επαφές και ξέρουν ακριβώς πώς να τις διατηρούν. Μια ομαδική προπόνηση στη Ζούμπα θα ήταν ιδανική γι ‘αυτούς. Είναι γεννημένοι διευθυντές και μπορούν να εκφράσουν τις οργανωτικές τους ικανότητες κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης. Αλλά αν δεν είστε οπαδός του Zumba, τότε θα προτείναμε ατομική προπόνηση τένις, όπου κάθε λιοντάρι έχει την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει!

 Προπόνηση υψηλής έντασης για όλες τις παρθένες!

Ζώδιο Παρθένος προπόνηση υψηλής έντασης HIIT προπόνηση

 • Εκπαίδευση Παρθένου και HIIT

Μην αφήσετε το συντομευτικό HIIT να σας ξεγελάσει. Αυτό προέρχεται από τα αγγλικά και σημαίνει προπόνηση διαστήματος υψηλής έντασης. Με λίγα λόγια, οι εκπρόσωποι του ζωδίου της Παρθένου μπορούν να περιγραφούν ως συνεχείς ψηλοί και πραγματιστές. Η Παρθένος λατρεύει να πηγαίνει στο γυμναστήριο νωρίς το πρωί και να γυμνάζεται σκληρά. Ακόμα και δύο φορές την ημέρα όταν πρόκειται για την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων. Μια προπόνηση HIIT ή διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης στα Γερμανικά, θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για κάθε Παρθένο. Από πρακτική άποψη, μπορεί να γίνει οπουδήποτε, με ή χωρίς εξοπλισμό και είναι μια αποτελεσματική προπόνηση για γρήγορη καύση θερμίδων. Έτσι, ταιριάζει απόλυτα με αυτό το ζώδιο!

 • Ο Ζυγός και το νέο concept fitness Barre

Το σύμβολο “Ζυγός” δείχνει ξεκάθαρα ότι η ισορροπία είναι η ύψιστη προτεραιότητα για αυτό το ζώδιο. Κυριαρχούμενοι από την Αφροδίτη, οι Ζυγοί εκτιμούν επίσης την αγάπη, τον πολιτισμό και την ομορφιά, αλλά δεν θέλουν απαραίτητα να ιδρώνουν ενώ ασκούνται. Στη συνέχεια, η νέα και αποτελεσματική ιδέα barre fitness είναι κατάλληλη για αυτό το ζώδιο. Αυτές οι μοντέρνες ασκήσεις εμπνευσμένες από το μπαλέτο αναμειγνύονται με στοιχεία Pilates και γιόγκα και συμβάλλουν πολύ στη σωματική και ψυχική ισορροπία των συμμετεχόντων. Το παρακάτω βίντεο είναι μια καλή επίδειξη αυτού που μόλις είπαμε:

 • Σε έναν Σκορπιό αρέσει να παρακολουθεί boot camp

Οι Σκορπιοί είναι δυνάμεις που αισθάνονται καλά κάτω από μεγαλύτερα φορτία και πολλή κίνηση. Ποιος καλύτερος τρόπος για αυτό το ζώδιο να κάψει θερμίδες από το να ενταχθεί σε μια ομάδα εκκίνησης; Θα λατρέψετε την ενεργητική αποφασιστικότητα του δασκάλου που ουρλιάζει και τον γρήγορο ρυθμό και την ένταση ολόκληρης της προπόνησης.

 Θα παρακολουθούσατε επίσης ένα boot camp?

Boot camp

Η αναρρίχηση είναι το τέλειο άθλημα για όλους όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη

Αναρρίχηση τέλειου ζωδιακού σπορ Τοξότης

 • Η αναρρίχηση συνιστάται ιδιαίτερα στους τοξότες

Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα που είναι γνωστά για τη φιλόδοξη και περιπετειώδη φύση τους. Η αναρρίχηση ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα στην άγρια ​​φύση για να παραμείνετε προσγειωμένοι είναι μια εξαιρετική άσκηση για αυτό το ζώδιο. Ο καθαρός αέρας είναι σαν ένα σφηνάκι φυσικής καφεΐνης για τον Τοξότη!

 Σίγουρα απολαμβάνεις την πυγμαχία αν είσαι Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερως που εγκιβωτίζει και γυναίκες

 • Η πυγμαχία ταιριάζει στο ζώδιο Αιγόκερω

Πειθαρχημένοι και απαιτητικοί, οι Αιγόκεροι χρειάζονται εκπαίδευση στην οποία μπορούν να βάλουν τα πάντα – σαν πολεμικές τέχνες. Αυτό το ζώδιο, το οποίο κυβερνάται από τον Κρόνο, θα αναλάβει με χαρά την πρόκληση και θα το κατακτήσει. Ένας Αιγόκερως πηγαίνει πυγμαχία, όπως ένας στρατιώτης στη μάχη. Θέλει πάντα να μάθει κάτι νέο και να συμπληρώσει περαιτέρω τον σοβαρό του χαρακτήρα.

Σας αρέσει να κάνετε γιόγκα; Είσαι Υδροχόος;?

Ζώδιο Υδροχόου που κάνει γιόγκα

 • Ο Υδροχόος κάνει γιόγκα

Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι συνεχώς συντονισμένοι με τον εαυτό τους και τους ομοϊδεάτες τους. Είναι ένα ζωντανό, πολύ κοινωνικό ζώδιο που τρέφεται με ομαδική ενέργεια. Βλέπουμε τη γιόγκα ως μια εκπληκτική προσαρμογή για αυτό το ζώδιο μπροστά στον πειραματισμό.

Η Acro Yoga ενισχύει την αυτοπεποίθηση των Υδροχόων

 Ζώδιο Υδροχόου που εξασκεί την ακρό -γιόγκα στην παραλία

 Η κολύμβηση είναι το πιο δημοφιλές θαλάσσιο σπορ

Ζώδιο κολύμπι με θαλάσσια σπορ, διασκεδάστε

 • Τα ψάρια προτιμούν να κολυμπούν!

Αυτό το ζώδιο συμβολίζεται από δύο Ιχθύες, οπότε φαίνεται πολύ φυσικό το κολύμπι να είναι η φυσική προπόνηση για όλους τους Ιχθείς του ζωδιακού κύκλου. Χαρακτηρίζονται ως συμπονετικοί και δημιουργικοί άνθρωποι. Ως εκ τούτου, τα ψάρια μπορούν να διασκεδάσουν πολύ και να έχουν μεγάλη επιτυχία στα θαλάσσια σπορ!

Πώς πιστεύετε ότι το δημοφιλές άθλημά σας ταιριάζει απόλυτα με το ζώδιό σας?

Το ποδήλατο είναι πραγματικά διασκεδαστικό!

Χαρούμενο ποδήλατο δημοφιλές άθλημα σύμφωνα με τα ζώδια

 Πιλάτες για όλους!

Ασκήσεις πιλάτες ζώων Ταύρου για όλους

Μάθετε πού διοργανώνονται μαθήματα TRX στη γειτονιά σας

Εκπαίδευση TRX

Οποιαδήποτε ηλικία είναι καλό να ξεκινήσετε με πρακτική μπαλέτου, ή?

Ζωδιακές ασκήσεις μπαλέτου για όλες τις ηλικίες

Τζόκινγκ και ανέβασμα σκαλοπατιών; Ναι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξασκηθείτε στο δημοφιλές σας άθλημα.

 Τα επίπεδα τζόκινγκ ανεβαίνουν τη δημοφιλή άσκηση ανάλογα με το ζώδιο

Το τέντωμα είναι το όνομα του παιχνιδιού πριν από κάθε έντονη προπόνηση

Ζωδιακό άθλημα που τεντώνει εντατική προπόνηση

Στο boot camp εκπαιδεύετε σε εξωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω

Η αναρρίχηση είναι ιδανική για σκοπευτές

Ζωδιακός Τοξότης αναρρίχηση προτιμώμενο άθλημα

 Είναι η πυγμαχία το αγαπημένο σας άθλημα?

Ζώδιο πυγμαχία δημοφιλές άθλημα για άνδρες