Αυτοκίνητα Δευτέρα

Αυτο -κίνητρο τη Δευτέρα – ένα όχι πολύ δύσκολο πράγμα

Τον τελευταίο καιρό, οι ψυχολόγοι μιλούν όλο και πιο έντονα για ήδη γνωστά γεγονότα. Χρειαζόμαστε ιδιαίτερα ισχυρά κίνητρα για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε τη Δευτέρα. Αυτό είναι σίγουρο και πέρα ​​από κάθε αμφιβολία!

Εάν καταφέρετε να ενθαρρύνετε τα κίνητρα των εργαζομένων εκείνη την ημέρα, κάποια πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα όσον αφορά την παραγωγικότητα.

Όταν είστε ικανοποιημένοι και έχετε κίνητρο, θα παρατηρήσετε πόσο ισχυροί είστε

Αυτο-κίνητρο στην εργασία

Λοιπόν, έχουμε μερικές συμβουλές για να παρακινήσετε τον εαυτό σας. Ο καθένας πρέπει να το δοκιμάσει για τον εαυτό του. Η δική σας ευημερία βρίσκεται πάνω απ ‘όλα στα χέρια των πληγέντων. Φυσικά, θα ήταν επίσης σημαντικό για τους διαχειριστές και τους επικεφαλής των ομάδων να διαβάσουν και να κατανοήσουν τους ακόλουθους κανόνες. Μπορούν ενδεχομένως να συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας. Και βοηθούν επίσης τους ίδιους τους ηγέτες της ομάδας.

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας, θα σας δει και ο κόσμος

Αυτο-κίνητρο στη δουλειά τις Δευτέρες

Το μυστικό του σθένους είναι ατομικό για τον καθένα μας

Κίνητρο αυτοπαρακίνησης για να κάνετε κάτι

Μικρές στρατηγικές ενάντια στη μεγάλη ύφεση της Δευτέρας

Η κατάθλιψη της Δευτέρας είναι τόσο έντονη σε μερικούς ανθρώπους που φαίνεται σχεδόν ανυπέρβλητη. Συχνά όμως τα μικρά πράγματα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Η αλλαγή έρχεται πιο γρήγορα από όσο νομίζετε και όλη η εβδομάδα θα πάει καλά.

Το να έχεις στόχους μπορεί κάλλιστα να είναι κίνητρο

Μελλοντικό κίνητρο για τον εαυτό

Ο ενθουσιασμός σας θα σας παρακινήσει

Αυτοκίνητο για δουλειά τις Δευτέρες

Η μουσική θεραπεύει

Ακούγεται κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Το κίνητρο του εαυτού μέσω της όμορφης μουσικής μέσω των ακουστικών μπορεί να προωθήσει την απόδοση και την καλή διάθεση. Εάν δεν επιτρέπεται να ακούτε μουσική στο γραφείο, μπορείτε τουλάχιστον να το κάνετε στο αυτοκίνητο στο δρόμο για τη δουλειά.

Η αγαπημένη σας μουσική θα σας κάνει να ξεκινήσετε γρήγορα

Αυτο-κίνητρο για να σηκωθείτε νωρίς

Μια καλή ατμόσφαιρα εργασίας μπορεί να είναι πολύ ενθαρρυντική

Lego αυτοπαρακίνησης

Συντονιστείτε με τον βιορυθμό

Ο καθένας έχει τον δικό του βιορυθμό. Αυτό καθορίζει εάν τείνουμε να κοιμόμαστε υπερβολικά το πρωί ή μας αρέσει να ξυπνάμε νωρίς. Ούτως ή άλλως, η Δευτέρα δεν είναι σαφώς η μέρα για να την αντιμετωπίσετε. Θα ήταν επίσης καλό για τα κίνητρα των εργαζομένων να τους δώσουμε περισσότερη ελευθερία τη Δευτέρα.

Όταν βρείτε τον δικό σας τύπο, θα είστε πιο αποτελεσματικοί και πιο ευτυχισμένοι

Φιλοδοξία αυτοπαρακίνησης

Καλό πρωινό

Ένα καλό πρωινό δεν είναι τόσο σημαντικό οποιαδήποτε άλλη μέρα όσο τη Δευτέρα. Το χαμηλό επίπεδο σακχάρου στο αίμα εμποδίζει τον εγκέφαλο να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Ακολουθεί αμέσως ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε τόσο καλά. Επιπλέον, το νόστιμο φαγητό είναι μια καλή στρατηγική για αυτοδιέγερση το πρωί της Δευτέρας. Την ημέρα αυτή, τα άλλα γεύματα πρέπει επίσης να είναι ασυμβίβαστα νόστιμα και υγιεινά.

Το κίνητρο του εαυτού απαιτεί πολλή αυτοπειθαρχία

Αυτο-κίνητρο με το πάτημα ενός κουμπιού

Παραδεχτείτε ότι δεν τα πάτε τόσο καλά!

Το αυτο-κίνητρο δεν αφορά την καταστολή των συναισθημάτων. Αλλά αντίθετα. Παραδεχτείτε ότι αισθάνεστε άσχημα εκείνη την πρώτη ημέρα της εβδομάδας και απαλλαγείτε από αυτό το βάρος. Σύμφωνα με στατιστικά, σχεδόν στο 80% των Γερμανών δεν αρέσει η Δευτέρα. Δεν είναι λοιπόν ενοχλητικό!

Το σώμα σας στέλνει πολύ σαφή σήματα ως προς το τι είναι σωστό και καλό για εσάς

Κίνηση αυτοπαρακίνησης

Θυμηθείτε- η ευτυχία είναι θέμα επιλογής

Αυτοκίνητα Δευτέρα

Φλερτάρω

Έχει κάποιος καινούργιο φόρεμα; Ένας συνάδελφος σας γοητεύει με ένα υπέροχο άρωμα; Μοιραστείτε τις καλές σας εντυπώσεις. Αυτό είναι μέρος των κινήτρων των εργαζομένων. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, τα καλά συναισθήματα αντανακλώνται στους άλλους και επιστρέφουν σε εσάς. Λειτουργεί πάντα!

Το φλερτ και οι ορμόνες της ευτυχίας αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίησή σας 

Φλερτάρετε το ίδιο κίνητρο

Χαλάστε τον εαυτό σας

Κάντε την ημέρα σας πιο όμορφη με διάφορες υπέροχες, μικρές εμπειρίες! Ντυθείτε όμορφα, φάτε καλά, βγείτε έξω.

Καλές αναμνήσεις

Φτιάξτε στον εαυτό σας καλές αναμνήσεις από τη Δευτέρα. Οπότε κάποια στιγμή μπορεί να ανυπομονείτε για την πρώτη μέρα της εβδομάδας. Ναί! Θαύματα μπορεί να συμβούν!

Όταν κάποιος είναι ικανοποιημένος, το κίνητρο λειτουργεί πολύ καλύτερα

Ορμόνες της ευτυχίας για τα κίνητρα του εαυτού

Μην σκέφτεσαι την Τετάρτη

Η τελευταία μας συμβουλή για τη Δευτέρα είναι: μην σκέφτεστε την Τετάρτη. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, είναι στην πραγματικότητα ο χειρότερος.

Είστε σε θέση να πετύχετε πολλά. Πίστεψε στον εαυτό σου!

Εκπαίδευση αυτοπαρακίνησης