Η εκδήλωση Teen Choice Awards πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου. Ο χώρος ήταν η υπέροχη παραλία Hermosa στην Καλιφόρνια. Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με την πορεία αυτού του γεγονότος. Στη συνέχεια επικεντρωνόμαστε στα διάφορα μοντέρνα ρούχα που προβλήθηκαν στο κόκκινο χαλί. Έτσι, αξίζει τον κόπο από πολλές απόψεις αν μείνετε μαζί μας.

Η Zendaya δείχνει ότι ένα κομψό ντύσιμο μπορεί να είναι πολύ απλό

Teen Choice Awards - Yellow Outfit

Teen Choice Awards: Μερικά από τα σημαντικότερα!

Όπως πάντα, η εκδήλωση Teen Choice Awards το 2019 ήταν κάτι πραγματικά υπέροχο! Surfers έχουν κυκλώσει την παραλία Hermosa στην Καλιφόρνια, δημιουργώντας ενθουσιασμό και καλή διάθεση. Αυτή η παράσταση συνδιοργανώθηκε από την Lucy Hale και τον γνωστό Youtuber David Dobrik.

Τα κυριότερα σημεία ήταν η απόδοση των Jordan McGraw, OneRepublic και Sarah Hyland. Μεταξύ των νικητών ήταν η Naomi Scott για το ρόλο στον Aladdin, η Josephine Langford για το ρόλο στο After, Laura Marano – The perfect ημερομηνία. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των νικητών σε αυτό το σημείο στη Βικιπαίδεια βλέπω.

Η Megalyn Echikun ξύπνησε με πράσινο ντύσιμο

Teen Choice Awards - υπέροχο πράσινο φόρεμα

Το στυλ των αστεριών

Όπως πάντα, οι σταρ έδειξαν υπέροχα ρούχα στο κόκκινο χαλί. Η προκλητική θηλυκότητα ήταν στο προσκήνιο σχεδόν για όλες τις γυναίκες. Περιλάμβανε τόσο κοντά ρούχα όσο και πιο μακριά κοστούμια με προκλητικές λαιμόκοτες και λεπτομέρειες. Η Laura Morano, για παράδειγμα, φορούσε ένα κοντό φόρεμα και τα πιο εντυπωσιακά μακριά ρούχα ήταν πιθανώς η Chloe και η Hally Berry. Τα χρώματα έδειξαν όρεξη για ζωή, όπου η Megalyn Echikunwoke και η Laura Murano, καθώς και η Emilia Osment με τα πράσινα και ροζ ρούχα τους είναι ιδιαίτερα καλά παραδείγματα των τρεχουσών τάσεων χρώματος. Οι άντρες έχουν συνδυάσει απλές στολές με μπλουζάκια και αξεσουάρ καθημερινής εμφάνισης. Αυτό έκανε τις κυρίες να λάμψουν ακόμη περισσότερο. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες των διασήμων που βρισκόμαστε το τρέχον τεύχος του Elle βρήκα!

Η Laura Morano εμπνέει για σύντομα μοντέρνα σύνολα

Ροζ φόρεμα - Teen Choice Awards

Monsta-X στο τυπικό στυλ για αυτήν την εκδήλωση 

πολλαπλά βραβεία ανδρικής επιλογής εφήβων

Noah Centineo – ουδέτερη στολή

Teen Choice Awards - Outfit for Men

Η Έμιλι Όσμεντ εμφανίζεται με ένα κλασικό ντύσιμο σε μοντέρνα χρώματα

Teen Choice Awards - Ροζ και λευκό σορτς φόρεμα

John Stamos – πρωτότυπο μπλουζάκι κάτω από το κλασικό λευκό κοστούμι

Λευκό κοστούμι Teen Choice Awards

Chloe – αριστερά και Hally Bailey – δεξιά

Υπέροχη στολή - υπέροχα Teen Choice Awards

Brittany Snow με έναν πρωτότυπο συνδυασμό δύο κλασικών κομματιών 

Great Dress - Teen Choice Awards