Ο εξωτερικός χώρος γίνεται όλο και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος της επίπλωσης του σπιτιού. Θεωρείται μοντέρνο όταν επεκτείνει το σαλόνι. Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις και ιδέες για τον κήπο που θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε εδώ. Στις επόμενες γραμμές περιγράφουμε τι, κατά τη γνώμη μας, πρέπει να αποτελεί μέρος του μοντέρνου σχεδιασμού της αυλής.

Χρειάζεστε σαφή χωροθέτηση τόσο σε μεγάλους όσο και σε μικρούς κήπους

μεγάλη αυλή κήπου

Ιδέες κήπου για ζώνες

Ο ιδανικός μοντέρνος κήπος χωρίζεται σε πολλές ζώνες. Ακριβώς όπως σε εσωτερικούς χώρους, αυτό πρέπει να συμβεί ανεξάρτητα από το μέγεθος της ιδιοκτησίας. Οι μέθοδοι για να γίνει αυτό είναι πάρα πολλές. Μονοπάτια κήπου, φράχτες κήπου, διάφορες τεχνητές στρατηγικές για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την προστασία του φωτός μπορούν όλα να συμβάλουν σε αυτό.

Τα έπιπλα κήπου πρέπει επίσης να διανέμονται σύμφωνα με την αρχή της ζώνης.

Οι διακοσμητικές ιδέες που χρησιμεύουν επίσης ως οθόνες απορρήτου είναι πολύ δημοφιλείς

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο

Ιδέες κήπου που προστατεύουν τον ιδιωτικό χώρο

Θα θέλατε να νιώθετε εξίσου άνετα στον κήπο σας όπως και στο εσωτερικό; Στη συνέχεια, πρέπει να προστατέψετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Δεν έχει σημασία αν σχεδιάζετε χώρο ψυχαγωγίας, μικρούς και μεγάλους χώρους καθιστικού ή ίσως εξωτερική κουζίνα. Πρέπει να προστατεύονται καλά από τα μάτια των γειτόνων.

Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει πάντα να ενσωματώνετε μια εξωτερική κουζίνα στην αυλήυπαίθρια κουζίνα

Η εξωτερική κουζίνα

Οι υπαίθριες κουζίνες γίνονται τώρα όλο και πιο δημοφιλείς στο σχεδιασμό του κήπου. Παλιά θεωρούνταν πολυτέλεια και έξτρα. Τώρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν την επένδυση αξιόλογη. Η υπαίθρια κουζίνα επιτρέπει τη διασκέδαση και μεγάλο μέρος της οικογενειακής ζωής έξω. Είναι επομένως ένα φυσικό μέρος του μοντέρνου εξωτερικού σχεδιασμού.

πισίνα-στον-κήπο

Πηγές νερού

Οι πηγές νερού δημιουργούν αρμονία και ζεν διάθεση. Μια πισίνα, μια λίμνη κήπου (ίσως μια μικρή λίμνη), ένα σιντριβάνι – αυτές είναι οι κύριες επιλογές. Παρέχουν ηρεμία, αναζωογόνηση και χαλάρωση και κάνουν τη μεγαλύτερη παραμονή έξω πιο ευχάριστη.

Στοχεύστε σε έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων και υφών

τζάκι αυλή

Επιλέξτε χρώματα και υφές σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες σχεδιασμού

Τα διαφορετικά χρώματα και υφές πρέπει να συνδυάζονται στον κήπο σύμφωνα με τους ίδιους κανόνες όπως και στο εσωτερικό. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντιθέσεις. Χρειάζεστε φόντο – κυρίως χαλαρωτικό και ουδέτερο. Αυτό μπορεί να είναι είτε το πράσινο χρώμα των φυτών είτε το καφέ των δέντρων. Ανάλογα με το υλικό, το γκρι και το λευκό μπορούν επίσης να κυριαρχήσουν στον εξωτερικό σχεδιασμό. Τα διάφορα φωτεινά χρώματα και τα εντυπωσιακά σχήματα χρησιμοποιούνται ως τονισμοί σε αυτή την περίπτωση.

Φέρτε όλες τις ιδέες κήπου και τις καταχωρημένες εγκαταστάσεις στη δική σας αυλή σύμφωνα με το δικό σας στυλ, τότε έχετε τον ιδανικό εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, αν συνειδητοποιήσετε μόνο μερικά από αυτά λόγω έλλειψης πόρων ή χώρου, θα εξασφαλίσετε επίσης μεγάλη άνεση και ηρεμία. Επίσης για μοντέρνα εμφάνιση. Για να ενισχύσετε όλες αυτές τις πτυχές, θα πρέπει να αναζητήσετε εσωτερική αλληλογραφία. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι πρέπει να αποτελούνται από ένα κομμάτι.

έπιπλα κήπου φύση μοντέρνα

ο σχεδιασμός του κήπου επίσης υπερβολικός

γεωμετρικά τοποθετημένα υπερυψωμένα κρεβάτια

χαλίκι και μοντέρνα αρχιτεκτονική

μοντέρνα πρόσοψη σύγχρονη εγκατάσταση κήπου

κήπος πισίνας

κήπος της πόλης στη στέγη

νερό στην πίσω αυλή

αφηρημένη γλυπτική