23 δροσερές και πολύχρωμες ιδέες εξωτερικής διακόσμησης για εσάς

ιδέες εξωτερικής διακόσμησης καρέκλα τραπεζιού κήπου

Βάψτε καρέκλες σε ανοιχτά χρώματα και τακτοποιήστε τα γύρω από ένα τραπέζι με ένα ουδέτερο βαμμένο επιτραπέζιο. Οι διαφορετικές επιφάνειες προσδίδουν σε αυτήν την υπαίθρια τραπεζαρία ακόμα περισσότερη προσωπικότητα.

Τονισμοί όπως φαναράκια και μαξιλάρια συμπληρώνουν τη θέα

ιδέες ντεκό υπαίθριο κήπο πολύχρωμο χρώμα

Αυτή η εγκατάσταση ηλιοθεραπείας είναι παρόμοια με τη διάταξη σε ένα εσωτερικό σαλόνι. Υφάσματα σε όμορφα σχέδια καλύπτουν τα βελούδινα μαξιλάρια καθισμάτων. Η έμφαση εδώ είναι οι κουρτίνες. Άλλοι μαγνήτες ματιών όπως φαναράκια και μαξιλάρια συμπληρώνουν την θέα.

Φράχτης με κρεμαστές γλάστρες

ιδέες εξωτερικής διακόσμησης γλάστρα κήπου

Προσθέστε λίγο χρώμα για να διακοσμήσετε την εξωτερική σας διακόσμηση, με έναν φράχτη με κρεμαστές γλάστρες για παράδειγμα. Είναι τέχνη τοίχου για το εξωτερικό σας δωμάτιο. Ξεκινήστε με εννέα γλάστρες και βάψτε τις βάσεις με σπρέι. Στη συνέχεια, σχεδιάστε τη διάταξη του πλέγματος και συνδέστε ετικέτες στο φράχτη. Γεμίστε κάθε δοχείο με πολύχρωμα μείγματα λουλουδιών ή βότανα.

ωραίες κουβέρτες στο τραπέζι

υπαίθριες ιδέες διακόσμηση εφαρμογές κήπου

Το φαγητό σε εξωτερικούς χώρους είναι μια απόλαυση τους ζεστούς μήνες, οπότε κάντε το ακόμα πιο ξεχωριστό με όμορφες και φτερωτές κουβέρτες στο τραπέζι. Ένας απλός επιτραπέζιος δρομέας θα είναι ένα πολύχρωμο μοτίβο πολύχρωμων εφαρμογών. Τα ανοιχτόχρωμα πιάτα προσθέτουν πιτσιλιές χρώματος στο τραπέζι. Μια λευκή τέντα παρέχει σκιά και φωτίζει τον εξωτερικό χώρο.

Εξωτερική κουζίνα με ελαφρές καρέκλες

πορτοκαλί ντεκό ιδέες διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Προσθέστε μια πινελιά χρώματος σε μια εξωτερική κουζίνα με φωτεινές καρέκλες. Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχουν μεταλλικές καρέκλες σε έντονο χρώμα, πράσινες, ροζ και πορτοκαλί, και σε αντίθεση με το ουδέτερο κατάστρωμα.

Τραπέζι πικνίκ ιδανικό για γεύματα έξω

υπαίθρια διακόσμηση ιδέες βεράντα κουζίνα

Οι μπλε γαλλικές πόρτες προσθέτουν πολύ χρώμα σε αυτή τη βεράντα. Δεδομένου ότι η βεράντα είναι δίπλα στην κουζίνα, το τραπέζι πικνίκ είναι ιδανικό για γεύματα έξω.

ένα χαλί, μπλε μαξιλάρια και ένα πολύχρωμο τραπεζομάντιλο

ιδέες εξωτερικής διακόσμησης χρώματα κήπου

Εδώ, προσθέστε ένα χαλί, μπλε μαξιλάρια και ένα πολύχρωμο τραπεζομάντιλο για να δημιουργήσετε μια θάλασσα χρώματος στο κατάστρωμα. Οι λευκές καρέκλες και τα παντζούρια έρχονται σε αντίθεση με άλλα χρώματα στην πράσινη αυλή. Τα ψηλά ρολά προσθέτουν απρόσμενα αξεσουάρ, χρώμα και ιδιωτικότητα στην ατμόσφαιρα.

εύκολος τρόπος για να φωτίσετε έναν εξωτερικό χώρο

deco υπαίθριες ιδέες κήπου πάγκο λουλούδι γλάστρα

Τα πολύχρωμα δοχεία είναι ένας εύκολος τρόπος για να φωτίσετε έναν εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε δοχεία διαφορετικών χρωμάτων, μεγεθών και υφής.

Ποικιλία επίπλων και ριγέ μαξιλάρια

ιδέες διακόσμησης λωρίδες κήπου μαξιλάρι εξωτερική

Συμπληρώστε τον πολύχρωμο εξοπλισμό σε ένα φάσμα χρωμάτων με αξεσουάρ της επιλογής σας. Ο κατασκευαστής επίπλων μπορεί να τραβηχτεί μαζί για να σχηματίσει ένα καθιστικό που μοιράζονται τα ριγέ μαξιλάρια. Ένα χαλί ενώνει όλη την ατμόσφαιρα.

ένα παραμυθένιο εξοχικό σπίτι στην πίσω αυλή

ντεκό υπαίθριες ιδέες εξωτερικό κήπο

Ένα λιτό υπόστεγο κήπου μετατρέπεται σε ένα εορταστικό σημείο εστίασης με μια νέα πόρτα και μια νέα σειρά χρωμάτων.

βοτανικό μοτίβο στην επιφάνεια αυτού του μαξιλαριού

ντεκό υπαίθριες ιδέες μαξιλάρι στένσιλ

Χειροποίητα στένσιλ, όπως ένα βοτανικό μοτίβο στην επιφάνεια του μαξιλαριού, είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείξετε τη δημιουργικότητά σας.

Φανάρια με φωτεινά γραφικά

ντεκό υπαίθριες ιδέες εξωτερικό κήπο

Τα φανάρια με φωτεινά γραφικά μπορούν να φωτίσουν την εξωτερική ατμόσφαιρα πριν πέσει ο ήλιος. Μετά το σκοτάδι, ενεργοποιήστε τους λαμπτήρες που λειτουργούν με μπαταρία για να τον κάνετε πιο φωτεινό.

Πίσω αυλή με πολύχρωμο φράχτη

διακοσμήσεις υπαίθριου κήπου ιδέες χρώματα

Ξεχωρίστε τον κήπο από την αυλή με έναν πολύχρωμο φράχτη. Οι έντονοι πράσινοι και μπλε τόνοι έρχονται σε αντίθεση με το γρασίδι και τα φυτά. Ο φράχτης προσφέρει πολύχρωμη θέα από κάθε γωνία.

Ηλιόλουστη βεράντα με πολύχρωμα έπιπλα

καρέκλα κήπου πολύχρωμες υπαίθριες ιδέες

Προσθέστε oomph σε ένα κατάστρωμα ηλιοθεραπείας με πολύχρωμα έπιπλα. Επιλέξτε καρέκλες σε στυλ παρόμοιο με τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Εδώ παρουσιάζουμε καλοκαιρινά χρώματα.

Υφάσματα εξωτερικού χώρου, χρώματα και στυλ γύρω από την πισίνα ή στα έπιπλα βεράντας

ιδέες διακόσμησης κήπου ατμόσφαιρα σκιά

Χρησιμοποιήστε υφάσματα, χρώματα και στυλ εξωτερικού χώρου γύρω από την πισίνα ή στα έπιπλα βεράντας. Μια ανεξάρτητη στέγη σε κίτρινο προσθέτει πολύ χρώμα στα πράσινα φύλλα στο ουδέτερο φόντο του αίθριου.

Η συμβουλή μας: Τα υφάσματα εξωτερικού χώρου είναι η ιδανική επιλογή για έναν ηλιόλουστο εξωτερικό χώρο επειδή είναι αδιάβροχα και απωθητικά από τη βρωμιά.

Άνετη αιώρα στον κήπο

ντεκό ιδέα κήπος αιώρα εξωτερική

Χρησιμοποιήστε χρωματιστά γυάλινα δοχεία για να δημιουργήσετε μια αφρώδη ατμόσφαιρα. Τα πολύχρωμα μαξιλάρια, τώρα άμεσα διαθέσιμα σε καταστήματα λιανικής, είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στον κήπο σας.

Αναζωογονητικά ποτά ως ιδέα διακόσμησης

Deco υπαίθριες ιδέες ποτά κήπου

Αξεσουάρ όπως αυτό το γαλβανισμένο δοχείο μπορούν να φωτιστούν με βερνίκι για μια προσωπική εμφάνιση. Για να είστε ασφαλείς, μην αφήνετε τα τρόφιμα να έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια.

Οι πορτοκαλί πινελιές όπως τα μαξιλάρια και τα κρεμαστά υφάσματα έρχονται σε αντίθεση με την πράσινη πρόσοψη

υπαίθριες ιδέες διακόσμηση κουζίνα κήπου έξω

Το εξωτερικό δημιουργεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για αυτό το συνδυασμό χρωμάτων βεράντας. Οι πορτοκαλί πινελιές όπως τα μαξιλάρια και τα κρεμαστά υφάσματα έρχονται σε αντίθεση με την πράσινη πρόσοψη. Ξύλινα κηροπήγια και φυτά σε γλάστρες προσθέτουν στα φυσικά στοιχεία της αυλής. Με πολλά καθίσματα και πολλά τραπέζια, αυτή η βεράντα είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τις φωτεινές καλοκαιρινές μέρες.

όμορφα, καλοκαιρινά μοτίβα – ψάθινες πολυθρόνες

ντεκό ιδέες ψάθινη καρέκλα εξωτερικού κήπου

Χρησιμοποιήστε όμορφα, καλοκαιρινά μοτίβα για να ντύσετε νέες ή παλιές ψάθινες πολυθρόνες. Βάψτε κάθε καρέκλα σε μια ζωντανή απόχρωση, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε στένσιλ και ακρυλικά χρώματα για να προσθέσετε διασκεδαστικά στοιχεία.

Τονίζει σε έντονα χρώματα

ιδέες διακόσμησης εξωτερικές προθέσεις κήπου

Δώστε στον κήπο σας ένα καλοκαιρινό χρώμα με τόνους ντυμένους με αποχρώσεις εμπνευσμένες από φρούτα.

Δημιουργήστε μια καλή, καλοκαιρινή διάθεση – ριγέ ιδέα

ιδέες deco έπιπλα εξωτερικού κήπου

Χάρη στη νέα βαφή, τα λευκά έπιπλα δεν είναι πλέον βαρετά. Δημιουργήστε νέα βλέμματα και δώστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερα όταν βάφετε τις καρέκλες του κήπου.

Υπέροχα σχέδια κήπου με διακόσμηση γλάστρες

Ιδέες για διακόσμηση κήπου από φθηνά πλαστικά και υλικά

Ιδέες για τοπία – πρακτικό και άνετο καθιστικό στον κήπο

Ελαφριά εγκατάσταση στον κήπο – έτσι ώστε να περάσετε συναρπαστικά και ευχάριστα βράδια εκεί

35 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για τον κήπο με παχύφυτα

Ελκυστικές ιδέες για μια ζεστή και όμορφη τραπεζαρία στον κήπο