συναρπαστικό φωτισμό στον κήπο κεριά ποτήρια κρασιού τραπεζοκαρέκλες

Ο συναρπαστικός φωτισμός στον κήπο μετατρέπει τον εξωτερικό χώρο σε έναν μικρό παράδεισο

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο φωτισμός των κήπων τους δεν αποτελεί προτεραιότητα στο σχεδιασμό του σπιτιού τους. Αν μπορείτε να δείτε μόνο πόσο εύκολο είναι να σχεδιάσετε και να εγκαταστήσετε όλους. Κανένας τοίχος δεν πρέπει να κατεδαφιστεί και καμία υπάρχουσα δομή δεν πρέπει να αλλάξει με οποιονδήποτε τρόπο.

Μια μικρή έρευνα για τα διαθέσιμα μοντέλα είναι αρκετή. Αλλά πριν το κάνετε αυτό, διαβάστε αυτό το άρθρο με σημαντικές υποδείξεις.

Αρχικά, κοιτάξτε τα φώτα που οδηγούν από την αυλή στην πόρτα. Σας δίνει τον προσανατολισμό επομένως είναι ουσιαστικής σημασίας.

Αυτό το φως είναι φυσικά πρακτικό, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στη βιομηχανική εμφάνιση. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το σκοπό.

 Προτείνουμε τις κολόνες φωτισμού για τα φώτα που οδηγούν στην πόρτα. Συνήθως έχουν ύψος 1 μέτρο και είναι ενσωματωμένα στο έδαφος. Για έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, πρέπει ακόμα να επενδύσετε λίγο χρόνο στην έρευνα. Υπάρχουν λίγες δημιουργικές λύσεις που μπορούν να βρεθούν με αυτόν τον τύπο λαμπτήρα. Αλλά σίγουρα θα βρεθούν αν επενδύσετε τον κατάλληλο χρόνο και προσπάθεια. Προτιμάτε κάτι vintage; Ρίξτε μια ματιά στους λαμπτήρες πυρσού που διατίθενται στην αγορά!

Πολλές λάμπες μπορούν να δώσουν στον κήπο σας μια ατομική εμφάνιση

συναρπαστικό φωτισμό στον κήπο κεριά πεζοδρόμιο μονοπάτι

Φωτισμός των λεωφόρων του κήπου

 Μπορείτε να συνδέσετε φωτισμό στα πλευρικά περιγράμματα. Εδώ έχετε μια πραγματικά μεγάλη επιλογή. Μπορείτε να βρείτε τόσο κλασικούς λαμπτήρες όσο και μινιμαλιστικά σχήματα.

Είναι οι λεωφόροι του κήπου κοντά στο σπίτι?

συναρπαστικό φωτισμό στο μονοπάτι τέχνης κήπου με τέχνη

Πρακτικός φωτισμός στον κήπο για μεγαλύτερη άνεση

Φωτίστε τον συναρπαστικό φωτισμό στο μονοπάτι του κήπου

Μπορείτε να συνδυάσετε τα δημιουργικά φώτα με τον σταθερό φωτισμό ταπετσαρίας εδώ. Το ένα βοηθά για φυσικό προσανατολισμό και το άλλο – για όμορφα εφέ φωτισμού στην επιφάνεια.

Ενδιαφέρουσες λάμπες φωτίζουν το διάδρομο προς την μπροστινή πόρτα

συναρπαστικό φωτισμό στον κήπο πρωτότυπο πρακτικό πέτρινο τοίχο

Φωτισμός δωματίου

Τέτοια φώτα τοίχου είναι πολύ αποτελεσματικά όσον αφορά τις ανάγκες του εξωτερικού αίθριου. Έχετε σχεδιάσει μέρος του εξωτερικού σας χώρου ως χώρο διαμονής για το καλοκαίρι; Είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν πιο ισχυρό και σταθερό φωτισμό κρεμαστού πάνω από το τραπέζι. Φοβάστε τη βροχή; Υπάρχουν ωραίες και αποτελεσματικές παραλλαγές για θωράκιση. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιοχή για προστατευτικούς σκοπούς (π.χ. βεράντα).

Παραμυθένια ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο – διακοσμητικό τζάκι

συναρπαστικό φωτισμό στον κήπο λαμπτήρες τοίχου καθιστικό τζάκι

Ελαφριά αλυσίδα πάνω από το καθιστικό – μαζικά ξύλινα έπιπλα

συναρπαστικός φωτισμός στον κήπο φώτα νεράιδα ξύλινα έπιπλα

Πολύ κατάλληλοι είναι και οι μόνιμοι λαμπτήρες δαπέδου με διακόπτες φωτισμού.

Φωτεινή λίμνη / πισίνα

Ο κήπος σας έχει λίμνη; Τοποθετήστε εδώ λαμπτήρες ταπετσαρίας στην άκρη, ή ακόμα καλύτερα – σφαιρικό φωτισμό στο πάτωμα. Υπάρχουν επίσης παραλλαγές που μιμούνται το σχήμα του βουνού · όλοι οι λαμπτήρες εδώ πρέπει να είναι αδιάβροχοι. Υπάρχουν ακόμη και μερικές πλωτές παραλλαγές σε διαφορετικά σχήματα. Ειδικές παραλλαγές δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Εξαιρετικός σχεδιασμός κήπου – μεγάλη πισίνα με υποβρύχιο φωτισμό

συναρπαστικός φωτισμός στην πισίνα του κήπου υποβρύχια

Εντυπωσιακό σύστημα νερού, αυτοσχέδιος καταρράκτης

συναρπαστικός φωτισμός στο νερό του κήπου πέτρες καταρράκτη

Φωτισμός λουλουδιών

Μπορείτε να βρείτε μικρούς λαμπτήρες δαπέδου σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων. Διατίθενται όπως καλλιέργεια βράχων ή σωλήνες LED. Έχετε δέντρα στον κήπο σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε κρεμαστά φώτα ιαπωνικού στυλ κρεμώντας τα στα κλαδιά και να διασκεδάσετε! Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτή την όμορφη και όχι πολύ ακριβή απόλαυση στον κήπο σας.

Βεράντα στον τελευταίο όροφο σχεδιασμένο με στιλ – γυάλινα κάγκελα και ξύλινο δάπεδο

συναρπαστικός φωτισμός στην ταράτσα του κήπου

Υποβρύχιος φωτισμός στην πισίνα – πίσω αυλή

συναρπαστικός φωτισμός στην εξωτερική πισίνα του κήπου

Έμμεσος φωτισμός σε εξωτερικούς χώρους

συναρπαστικός φωτισμός στον κήπο φύτευση ξύλου καρέκλας