τέλεια εργασία εδάφους φυτεύοντας καρπούς

Τέλειο χώμα – το κλειδί για υγιή φυτά και γόνιμο κήπο

Οι καλοί εξειδικευμένοι κηπουροί έχουν ένα βρώμικο μικρό μυστικό και, δηλαδή, γνωρίζουν ότι το χώμα είναι το κλειδί για υγιή φυτά και έναν γόνιμο κήπο. Αλλά όχι μόνο καλό χώμα, αλλά και σκληρή, τακτική εργασία απαιτείται.

Το τέλειο χώμα προσφέρει στα φυτά ένα ισορροπημένο μείγμα νερού, αέρα και θρεπτικών συστατικών. Ένας εξαιρετικός πηλός αποτελείται από πλούσιο σε χούμο αργιλώδη, άμμο και πηλό σε ισορροπημένη κατάσταση. Ωστόσο, πολλοί κηπουροί αποφεύγουν τη σωστή φόρμουλα για εύφορο έδαφος και ακόμη και εκείνοι που ξεκίνησαν με καλό χώμα πρέπει να διδάσκουν συνεχώς το έδαφος να παραμένει έτσι γιατί είναι ζωντανό και αλλάζει με τον καιρό και τον καιρό.

Τέλειο χώμα – ένα ισορροπημένο μείγμα νερού, αέρα και θρεπτικών συστατικών

τέλειο χώμα χούμο χόρτο γόνιμο

 Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές:

Γονιμοποιήστε το χώμα, όχι μόνο τα φυτά, και κάντε το κάθε εποχή όποτε ξαναφυτεύετε. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε οργανικά λιπάσματα. Εάν το χώμα είναι πολύ υγρό ή πολύ ξηρό, δεν είναι κατάλληλο για καλλιέργεια. Μην πηγαίνετε στο μέρος όπου φυτεύετε, διαφορετικά το χώμα θα γίνει πολύ πυκνό και τα χρήσιμα θρεπτικά συστατικά, νερό και αέρας δεν θα φτάσουν στο φυτό. Προσέξτε όταν οργώνετε, το πολύ είναι κακό για το χώμα.

Η κηπουρική απαιτεί υπομονή

τέλεια εργασία χώματος δίνει καρπούς

Μη φοβάστε τη δουλειά

τέλεια εργασία εδάφους εξαιρετικά ακριβής

Ό, τι σπέρνουμε θερίζουμε

τέλεια καλλιέργεια εδάφους τρακτέρ γόνιμο

Γραφικό της τέλειας γης

σχέδιο δομής συστατικών εδάφους