επανασχεδιάστε την μπροστινή αυλή απλή βεράντα με δέντρο

Επανασχεδιασμός της μπροστινής αυλής – 8 συμβουλές για τη μετατροπή της περιοχής της αυλής σας σε κοινωνικό χώρο

Πολλοί άνθρωποι διοργανώνουν διάφορα δείπνα και συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια στον κήπο. Τα μικρά γεγονότα λαμβάνουν χώρα συνήθως στις αυλές και κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση απολύτως απαραίτητο.

Τα πλεονεκτήματα? Οι μπροστινές αυλές παρέχουν περισσότερη ψυχαγωγία και είναι πιο κοινωνικές. Νιώθετε πιο άνετα και άνετα εκεί στις περισσότερες περιπτώσεις. Στο σημερινό άρθρο σας έχουμε 8 εύχρηστες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Φτιάξτε μια άλλη ηλιόλουστη βεράντα

Εάν αυτό το στοιχείο λειτουργεί στην πίσω αυλή, τι σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται επίσης στην μπροστινή περιοχή; Φροντίστε να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για τους κανονισμούς και τις απαραίτητες οικοδομικές άδειες.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε ξύλο ή ανακυκλωμένα υλικά και θα δημιουργήσετε μια αποτελεσματική και εύκολη στη συντήρηση λύση. Οι ηλιόλουστες βεράντες κομπόστ φαίνονται οργανικές και ζεσταίνετε γρήγορα την ατμόσφαιρα στην αυλή και κατά τη διάρκεια κάθε πάρτι.

Κλείστε την αυλή

Η αυλή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο σε μεγαλύτερα όσο και σε μικρότερα σπίτια. Σε λιγότερο εκτεταμένες περιοχές αποτελούν κομβικό σημείο και σε ευρύτερες περιοχές είναι ένα μυστηριώδες μέρος.

Ζεστό και απομονωμένο με μια ρομαντική αίσθηση

Επανασχεδιάστε τις μπροστινές αυλές σφυρήλατες καρέκλες και στρογγυλό τραπέζι

Η έννοια της αυλής περιλαμβάνει επίσης τους τοίχους και αυτοί με τη σειρά τους μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί. Παρέχουν περισσότερη ιδιωτικότητα και απομόνωση. Έχετε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά υλικά – γυψομάρμαρο, τούβλο, ξύλο. Αλλά σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε κάτι στην μπροστινή περιοχή που ταιριάζει καλά με την πρόσοψη του σπιτιού σας.

Δημιουργήστε νέους χώρους για συναντήσεις

Έχετε ήδη βεράντα, βεράντα ή σκεπαστή αυλή; Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε περιορισμένοι από τη δημιουργία μιας τέτοιας περιοχής. Αυτό μπορεί να έχει δευτερεύον αποτέλεσμα ως προς το μέγεθος και την αντιπροσωπευτική λειτουργία.

Χρησιμοποιώντας υλικά που εναρμονίζονται μεταξύ τους, θα επιτύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα

επανασχεδιάστε τις καρέκλες από ξύλο τικ στην μπροστινή αυλή φυσικές πέτρες

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τη βεράντα σας

Είστε από τους τυχερούς που το σπίτι τους έχει βεράντα; Τότε πιστεύω ότι πρέπει να το αξιοποιήσεις στο έπακρο, γιατί είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά.

Στην παρακάτω εικόνα, αυτό το δωμάτιο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την εξωτερική αρχιτεκτονική

επανασχεδιάστε την μπροστινή αυλή στιβαρές καρέκλες από ελαφρύ ξύλο

Κλείστε τη βεράντα σας

Έχετε βεράντα, αλλά αποφεύγετε να την χρησιμοποιήσετε ενεργά λόγω των πολύπλοκων καιρικών συνθηκών και άλλων κακών συνθηκών ή ελαττωμάτων; Maybeσως ζείτε σε μια πολύ θυελλώδη περιοχή με πολλά έντομα το καλοκαίρι; Θα μπορούσατε να κλείσετε αυτήν τη βεράντα ή να την προστατέψετε με άλλο τρόπο. Τι θα λέγατε για έναν ανεμιστήρα προσαρτημένο στο ταβάνι?

Παραδοσιακό και αξιοπρεπές

Επανασχεδιάστε το κρεμαστό κάθισμα στην μπροστινή αυλή και καρέκλες από σφυρήλατο σίδερο

Ένα είδος κιόσκι στην είσοδο σχεδιασμένο από CRISP Architects

Επανασχεδιάστε την ατμόσφαιρα του περιπτέρου στην αυλή

Σκεφτείτε να σχεδιάσετε μερικές περιοχές με βότσαλα

Οι Γάλλοι και οι Ιταλοί χρησιμοποιούν πολύ τα βότσαλα και υπάρχουν πολλά να πουν γι ‘αυτό. Είναι ένα οργανικό, φιλικό προς το περιβάλλον και πολύ όμορφο υλικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επισημάνετε μια συγκεκριμένη περιοχή, να δομήσετε ολόκληρη την εμφάνιση της βεράντας και να εξασφαλίσετε μια σταθερή βάση για τα έπιπλα κήπου.

Στρογγυλή εξωτερική βεράντα από βότσαλα – πολύ πρακτική και κομψή

Επανασχεδιάστε τη βεράντα της μπροστινής αυλής με τιρκουάζ καρέκλες

Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ένα διαμέρισμα

Η δημιουργία ενός φιλικού και ανοιχτού χώρου στην μπροστινή αυλή σίγουρα δεν αποκλείει τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ότι είστε σε βιτρίνα.

Μερικά εύχρηστα φυτά που βλέπουν στο δρόμο ή δίπλα στους πεζόδρομους θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμα εδώ

επανασχεδιάστε την πλούσια βλάστηση της αυλής ως οθόνη απορρήτου

Οι χαμηλές πέργκολες είναι ένας άλλος τρόπος επίτευξης του ίδιου αποτελέσματος.

Τα αμπέλια θα προσθέσουν απαλότητα και χρώμα

Επανασχεδιάστε την μπροστινή αυλή άνετα με αμπέλι

Στην τελευταία εικόνα του άρθρου μας μπορείτε να δείτε τοίχους από διάτρητα πάνελ. Έτσι δημιουργείτε μια ημι-ανοιχτή περιοχή. Αυτό είναι ακριβώς το σημείο μιας μπροστινής αυλής – μπορείτε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα μπροστά από το σπίτι, η οποία είναι συνήθως πιο κοινωνική από τη θέα από την πίσω αυλή, και ταυτόχρονα εξασφαλίζει αρκετή ιδιωτικότητα.

Ξανασχεδιάστε τα ξύλινα μαξιλάρια μοτίβου chevron της οθόνης της ιδιωτικής ζωής