Όμορφα κρεμαστά καλάθια λουλουδιών στον κήπο – σχεδιασμός κήπου

Κρεμαστά καλάθια σχεδιασμού κήπου

Δημιουργήστε ένα εύχρηστο δοχείο παχύφυτων στον κήπο. Βρήκαμε μια μεγάλη πρόκληση στην τακτοποίηση όμορφων καλαθιών με λουλούδια με αυτά τα φυτά, όπου μπορούν να αντέξουν ακόμα περισσότερο πριν στεγνώσουν. Μπορείτε να φυτέψετε διαφορετικούς τύπους παχύφυτων μαζί, για παράδειγμα: τις ανθεκτικές “κότες και νεοσσούς”, echeveria, sedum ή άλλα είδη που αντέχουν στην ξηρασία.

Είναι εύκολο σαν πίτα! Τα παχύφυτα είναι μια ασυνήθιστη επιλογή, αλλά δεν απαιτούν σχεδόν πότισμα, ακόμη και σε ζεστές, ηλιόλουστες μέρες.

Τα κόκκινα γεράνια

Εκπληκτικά καλάθια στον κήπο

Ακόμα κι αν είστε ντεμοντέ, τα γεράνια εξακολουθούν να είναι η κορυφαία επιλογή για ζεστά, ηλιόλουστα σημεία – και συνδυάζονται καλά με σχεδόν όλα τα άλλα είδη λουλουδιών. (Δεν είναι περίεργο, είναι δοκιμασμένα και αληθινά αγαπημένα με τις νοικοκυρές!) Σε συνδυασμό με μια ρέουσα κουρτίνα από κισσό και μπλε λομπέλια, αυτά τα κόκκινα γεράνια έχουν ένα καπέλο φτιαγμένο από ένα απλό δράκο για κλασική εμφάνιση.

Α. Γεράνι (Pelargonium ‘Designer Cherry’) – 1

Β. Dracaena marginata – 1

C. Lobelia ‘Waterfall Blue’ – 4

D. κισσός (έλικα Hedera) – 3

Μίγμα λουλουδιών

Μείγμα σχεδιασμού κήπου με λουλούδια

Τέλος πάντων, αυτά είναι υπέροχα χρώματα που τραβούν το βλέμμα σας από μια ορισμένη απόσταση. Η συμβουλή μας: κατά τον επανασχεδιασμό και την αναδιάταξη του κήπου ή του σπιτιού σας, επιλέξτε φωτεινά, ζωντανά χρώματα. Οι γείτονές σας θα είχαν σίγουρα ένα άλλο θέμα για συνομιλία!

Α. Γεράνι (Pelargonium ‘Designer Cherry’) – 1

Β. Swan River Daisy (Brachyscome iberidifolia ‘Mini Yellow’) – 1

C. Nirembergia ‘Purple Robe’ – 3

D. Marigold (Tagetes ‘Lemon Gem’) – 3

E. Petunia ‘Supercascade Rose’ – 1

αποτελεσματικός συνδυασμός λουλουδιών

φυτά-με-μικρά-φύλλα

Τα φυτά με μικρά φύλλα και λουλούδια δημιουργούν έναν υπέροχο συνδυασμό που θα προσθέσει μια νότα κομψότητας στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Μας αρέσει αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό μείγμα – είναι σαν μια πινελιά χιονιού το καλοκαίρι. Αυτό το καλάθι είναι καλύτερα τοποθετημένο σε ήλιο.

Α. Swan River Daisy (Brachyscome iberidifolia) – 3

B. Bacopa (Sutera «χιονοθύελλα») – 3

Γ. Διακοσμητικά σπαράγγια (Asparagus sprengeri) – 1

Ένα κρεμαστό καλάθι με τα ωραία λουλούδια του

Σχεδιασμός κήπου κρέμονται αποτελεσματικά καλάθια

Σας δείξαμε πολλά καλάθια λουλουδιών, τα οποία δημιουργούνται στην αντίθεση του χρώματος και του συνδυασμού διαφορετικών τύπων λουλουδιών. Ο στόχος μας είναι πάντα να δείχνουμε όμορφοι, να δείχνουμε όμορφοι – χωρίς υπερβολές.

A. Impatiens ‘Victorian Lilac’ – 3

B. Impatiens ‘Xtreme Pink’ – 3

Όμορφα μοβ φύλλα

Μείγμα σχεδιασμού κήπου με λουλούδια

Τα μοβ φύλλα κεφαλαιοποιούνται αυτές τις μέρες, αλλά δεν τα πάνε τόσο καλά στη σκιά γιατί το σκούρο χρώμα τους τείνει να ξεθωριάζει. Ευτυχώς, το χρυσό φύλλωμα βρίσκεται επίσης στον κήπο – και αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα προσθέσει χρώμα και σκιά στον κήπο σας.

A. Fuchsia magellanica ‘Variegata’ – 1

Β. Αμπέλι γλυκοπατάτας (Ipomoea batatas ‘Margarita’) – 1

μοβ alternanthera και μοβ ανθισμένη τορένια

Μείγμα σχεδιασμού κήπου με λουλούδια

Εδώ είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πόσο διασκεδαστικά μπορούν να είναι τα νέα φυτά στην αυλή σας. Τα παλιομοδίτικα impatiens και οι κερί μπιγκόνιες είναι τέλειες επιλογές για περισσότερη σκιά στον κήπο-αλλά τώρα συμπληρώνονται από δύο υπέροχους νεοφερμένους, το μοβ φύλλο Alternanthera και το μοβ λουλούδι Torenia. Η συμβουλή μας: Μπορείτε να κάνετε μεγάλο αντίκτυπο, ακόμη και χωρίς λουλούδια, φυτεύοντας ποικιλίες με μεγάλα φύλλα όπως αυτή η Alternanthera.

A. Alternanthera ‘Ruby’ – 1

B. Torenia ‘Catalina Blue’ – 2

Γ. Σειρά “Accent” Impatiens – 5

D. Wax Begonia (Begonia ‘Prelude Red’) – 2

Αυτό το καλάθι μεγαλώνει καλύτερα στον ήλιο

Μείγμα λουλουδιών σχεδιασμού κήπου

Χρησιμοποιήστε καταπράσινα αναρριχητικά όπως αυτά για να γεμίσετε ένα παραδοσιακό κρεμαστό καλάθι και, στη συνέχεια, καλύψτε το με μια φούστα με έντονο χρώμα. Αυτό το καλάθι μεγαλώνει καλύτερα στον ήλιο.

A. Calibrachoa ‘Cabaret Purple’ – 2

B. Verbena ‘Aztec Cherry Red’ – 1

C. Snapdragon (Antirrhinum ‘Bells White’) – 2

 Το Calibrachoa ανθίζει σχεδόν σε κάθε απόχρωση

Σχεδιασμός κήπου κρέμονται αποτελεσματικά καλάθια

Δεν μπορείτε να ξεχάσετε το Calibrachoa (που ονομάζεται επίσης Εκατομμύρια καμπάνες) για την απίστευτη αντοχή των λουλουδιών του. Γεμίστε ένα καλάθι γεμάτο χρώμα από μία μόνο ποικιλία. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό κρεμαστό καλάθι με υπέροχα φυτά που φαίνονται υπέροχα μαζί. Το Calibrachoa ανθίζει σχεδόν σε κάθε απόχρωση, μπορείτε να βρείτε αυτό που είναι η τέλεια προσθήκη στον κήπο σας.

A. Calibrachoa ‘Cabaret Rose’ – 4

Τρυφερά ροζ λουλούδια

Κρεμαστά καλάθια στον κήπο