ξαναχτίστε την ιδέα της βεράντας κάθετους τοίχους τοίχων κήπου

Ανακατασκευάστε τη Βεράντα – Ανανεώστε και αναδιαμορφώστε την εξωτερική περιοχή

Εάν θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας, θα πρέπει να κάνετε καλή εντύπωση στους πιθανούς αγοραστές. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το διαμέρισμα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο και επιπλωμένο, τόσο εντός όσο και εκτός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξασφαλίζετε έναν ζεστό εξωτερικό χώρο.

Κάθε φροντίδα και βελτίωση του κήπου, της αυλής ή της βεράντας σας αξίζει τον κόπο. Μη διστάσετε λοιπόν να επανασχεδιάσετε. Σύμφωνα με έρευνα της RE / MAX, κάθε νοικοκυριό επενδύει το 7% του εισοδήματός του σε εξωραϊσμό. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι ένας σίγουρος τρόπος, θα μπορούσατε να το πουλήσετε γρηγορότερα … και πιο ακριβά επίσης.

Φωτεινή, φιλόξενη εξώπορτα διακοσμημένη με πράσινο στεφάνι

ξαναχτίστε την ιδέα της βεράντας στην μπροστινή πόρτα

Εδώ έχουμε ετοιμάσει μερικές συμβουλές και προτάσεις για εσάς που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον εξωτερικό σας χώρο πρακτικό και κομψό.

Παλαιός κλασικός σχεδιασμός σπιτιού

η ανοικοδόμηση της ιδέας της βεράντας είναι κλασική δομή κτιρίου

 Γκαζόν στην μπροστινή αυλή

Κλαδεύετε και συντηρείτε τακτικά το γκαζόν, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να το διατηρήσετε φρέσκο. Χρησιμοποιήστε λιπάσματα και ρυθμίστε την ανάπτυξη.

Σύγχρονος σχεδιασμός σπιτιού – ενδιαφέρουσα δομή

ανακατασκευάστε την ιδέα της βεράντας φωτίζοντας όμορφο σχέδιο

Πόρτα εισόδου, φωτισμός και βεράντα

Η μπροστινή πόρτα πρέπει να φαίνεται φιλόξενη και ευχάριστη. Βάψτε την πόρτα με φρέσκο, ελαφρύ χρώμα. Βεβαιωθείτε ότι το χρώμα που επιλέγετε ταιριάζει με το εσωτερικό σχέδιο και τα στοιχεία του, προσθέστε φυτά σε γλάστρες και λίγο πράσινο για φρεσκάδα. Εάν είναι απαραίτητο, αλλάξτε τον εξωτερικό φωτισμό και την πόρτα και επιλέξτε καινούργιους. Τακτοποιήστε ένα βοηθητικό τραπέζι και μερικές καρέκλες στη βεράντα εάν υπάρχει αρκετός χώρος.

Περίεργο και όμορφο εξωτερικό χώρο

ανακατασκευή της βεράντας ιδέα βήματα βεράντα πρόσοψη

Σχεδιασμός κήπου

Διατηρήστε την περιοχή του κήπου και καλλιεργήστε είδη φυτών με εύκολη φροντίδα. Αφαιρέστε τα ζιζάνια και προσθέστε χρωματιστό κάλυμμα φλοιού. Εάν δεν έχετε μεγάλο κήπο, προσθέστε τέτοια λουλούδια, δέντρα και θάμνους που είναι πιο ώριμα για να ολοκληρώσετε ολόκληρη την εμφάνιση.

Εξωτική χλωρίδα στην πίσω αυλή – αιώρα

ξαναχτίστε την ιδέα της βεράντας χαλαρώστε αιώρα

Μικρό σπίτι με κίτρινη πρόσοψη και περιποιημένο εξωτερικό χώρο

ανακατασκευάστε την ιδέα της βεράντας relax house small compactΜονοπάτι / διάδρομος

Ο διάδρομος καταλαμβάνει λίγο, αλλά πάντα σημαντικό, χώρο στο προαύλιο σας, οπότε θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Όταν είναι στρωμένο, προσθέστε ένα στρώμα στεγανωτικού.

Πολυτελής και κομψός εξωτερικός σχεδιασμός – ισπανική βίλα

ανακατασκευάστε την ιδέα της βεράντας χαλαρώστε τη βίλα με πισίνα

Βεράντα / βεράντα στον τελευταίο όροφο

 Σκουπίστε τη βεράντα και μετά αποχρωματίστε την. Μερικές γλάστρες τοποθετημένες παντού προσθέτουν ωραία και φρέσκια προφορά στην εξωτερική περιοχή. Δημιουργήστε έναν υπαίθριο χώρο καθιστικού, οι αγοραστές θα ψάξουν για ένα τέτοιο σπίτι.

   Μικρό σπίτι αμερικάνικου στιλξαναχτίστε την ιδέα της βεράντας ψέμα ήλιος αμερικάνικο στιλΕξαιρετικός σχεδιασμός σπιτιού – ένα πραγματικό έργο τέχνης

η βεράντα ανακατασκευάζει τη λίμνη ιδεών πισίνας

Δύο λευκές ξαπλώστρες στην αυλή

ξαναχτίστε την ιδέα της βεράντας ψέμα ήλιο έξω από το σπίτι Σπίτι σχεδιαστών – γεωμετρικά σχήματα και μια υπερβολική πρόσοψη ξαναχτίστε την ιδέα της βεράντας χαλαρώστε τον κήπο   Παλαιός σχεδιασμός σπιτιού – πέτρινοι τοίχοι και μαύρος ξύλινος πάγκος, κήπος με νερό επίσης ανοικοδόμηση της βεράντας ιδέα πέτρινο τοίχο αρχαία