κορυφαίες ερωτήσεις κήπου απαντά λουλούδια μοβ

Απαντήσεις στις κορυφαίες ερωτήσεις για την κηπουρική – χρήσιμες πληροφορίες για τους κηπουρούς

ερώτηση: Η ορτανσία μου δεν ανθίζει. Είχε μόνο ένα λουλούδι σε έξι χρόνια. Γιατί δεν ανθίζει; Μήπως τους κάνω περιτομή σε λάθος χρόνο?

απάντηση: Το κλάδεμα σε λάθος εποχή του χρόνου είναι στην πραγματικότητα ένας από τους λόγους που η ορτανσία σας δεν θα ανθίσει.

(Αργά την άνοιξη, αφού μαραθούν τα λουλούδια, είναι η καλύτερη στιγμή για να κλαδέψουμε τις περισσότερες ορτανσίες.)

Το γκαζόν είναι καλυμμένο με σέρνοντας τον Τσάρλι και βρύα

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντήσεις άνθη φύλλωμα μπροστά κήπο

ερώτηση: Το γκαζόν μου είναι καλυμμένο με σέρνοντας τον Τσάρλι και βρύα. Πώς μπορώ να τα αφαιρέσω και αντ ‘αυτού να καλλιεργήσω γρασίδι?

απάντηση: Ο αναρριχητικός Τσάρλι και ο Μος λατρεύουν και τις δύο σκιερές συνθήκες. Ελέγξτε τις προτάσεις του γιατρού κηπουρού για τη μείωση της σκιάς στην αυλή σας για να ελέγξετε τον ανιχνευτή Τσάρλι.

Μαύρες κηλίδες στην κάτω πλευρά της ντομάτας

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντά ντομάτες μαύρο λεκέ

ερώτηση: Τα τελευταία δύο χρόνια, οι ντομάτες μου έχουν εμφανίσει μαύρες κηλίδες στην κάτω πλευρά του καρπού. Τα φυτεύω στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο. Θα βοηθούσε να αναπτυχθούν σε διαφορετική θέση?

απάντηση: Ένα μαύρο στίγμα στην κάτω πλευρά μιας ντομάτας είναι ένα σύμπτωμα μιας κατάστασης – που ονομάζεται σήψη του άκρου του λουλουδιού. Τα καλά νέα είναι ότι δεν προκαλείται από καμία ασθένεια ή έντομο.

Σκιερός κήπος – κατάλληλα λαχανικά?

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντούν άνθη φύλλωμα αυλή κήπου

ερώτηση: Έχω ένα κρεβάτι στη βόρεια πλευρά του σπιτιού μου που σκιάζεται τις περισσότερες φορές. Τι λαχανικά θα μπορούσα να καλλιεργήσω εκεί;?

απάντηση: τα περισσότερα λαχανικά αναπτύσσονται καλύτερα σε πλήρη ηλιοφάνεια, αλλά μερικά κάνουν πολύ καλύτερα σε ψυχρότερες συνθήκες.

Τα ελάφια τρώνε τα φυτά μου

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντά λουλούδια ελάφια

ερώτηση: Τα ελάφια τρώνε τα πάντα στην αυλή μου. Υπάρχει κάτι που δεν θα φάνε; Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτό?

απάντηση: Παρόλο που τα ελάφια θα τρώνε σχεδόν οτιδήποτε όταν πεινάσουν αρκετά, υπάρχουν πολλά φυτά, συμπεριλαμβανομένων των στραβών φυλλωμάτων, που αποφεύγουν. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε διάφορα απωθητικά και προστατευτικές συσκευές στη δάφνη.

Τα εκπληκτικά τριαντάφυλλα δεν μεγαλώνουν σωστά

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντούν λουλούδια θαμνώδη τριαντάφυλλα

ερώτηση: Τα εκπληκτικά τριαντάφυλλα μου είναι ψηλά και καθόλου θαμνώδη. Τα συντόμευσα, αλλά επιστρέφουν εξίσου ψηλά και ποδαρικά. Μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι?

απάντηση: Στις αρχές της άνοιξης, κλαδέψτε τα στη σωστή θέση και θα χωριστούν από το έδαφος.

Εξοικονομήστε χρήματα για τη συντήρηση του γκαζόν

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντήσεις λουλούδια λίπασμα

Ερώτηση: Για να εξοικονομήσουμε χρήματα για τη συντήρηση του γκαζόν, αντί να χρησιμοποιήσουμε μια υπηρεσία συντήρησης γκαζόν, κάνουμε το γκαζόν να αυτολιπανθεί. Αγοράσαμε ένα πρόγραμμα λίπανσης 4 βημάτων. Πρέπει να εφαρμόσουμε έναν έλεγχο κάμπιας ξεχωριστά;?

Απάντηση: Τα περισσότερα προγράμματα λιπάσματος δεν περιέχουν εντομοκτόνο ελέγχου κάμπιας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο της κάμπιας.

Γιγάντιο πεύκο σκιάζει μια γωνιά της αυλής μου

κορυφαίες ερωτήσεις κήπου απαντήσεις κουτί λουλούδια δοχείο

Ερώτηση: Ο γείτονάς μου έχει ένα τεράστιο πεύκο που σκιάζει μια γωνιά της αυλής μου. Υπάρχει κάτι που θα αναπτυχθεί κάτω από αυτό το δέντρο;?

Απάντηση: Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να απορροφήσουν σχεδόν όλη την υγρασία, αλλά είναι ιδανικό για πολλαπλές ανθεκτικές στη σκιά ανθίσεις όπως πολυετή φυτά και θάμνους.

Γκιστέρια 10 ετών στην αυλή

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντήσεις άνθη μοβ δέντρο

Ερώτηση: Έχω μια wisteria 10 ετών που δεν άνθισε ποτέ. Σε πλήρη ήλιο, το έκανα εύφορο με φυτικό λίπασμα που περιέχει πολύ φώσφορο. Δεν ανθίζει ακόμα. Τι μπορώ να κάνω?

Απάντηση: Η Wisteria που ξεκίνησε από τον σπόρο μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για να ανθίσει. Η σωστή λίπανση και το κλάδεμα είναι σημαντικά για το πόσο γρήγορα θα ανθίσει το αμπέλι.

Φοβάμαι τα φίδια στον κήπο μου

κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντά λουλούδια φίδια

Ερώτηση: Έχω πολλά φίδια στον κήπο μου. Παρόλο που ξέρω ότι υποτίθεται ότι είναι καλά παιδιά, τους φοβάμαι θανάσιμα, τι μπορώ να κάνω για να τους κρατήσω μακριά?

Απάντηση: Τα φίδια βοηθούν να συγκρατηθούν τα ποντίκια και οι φωνές στην αυλή σας, αλλά αν ο φόβος των φιδιών σας εμποδίζει να απολαύσετε το τοπίο σας, η απομάκρυνσή τους μπορεί να αξίζει τον κόπο.

       Όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια – κόκκινο και άσπροκορυφαίες ερωτήσεις κήπου απαντήσεις λουλούδια κόκκινο λευκόΚαλλιεργήστε λαχανικά σε γλάστρες ή δοχεία κορυφαίες ερωτήσεις στον κήπο απαντούν άνθη ντομάτα  Υπέροχος και υπέροχος σχεδιασμός κήπουκορυφαίες ερωτήσεις κήπου απάντηση φράχτη

Η βόλτα στο σπίτι – πίσω από το σχολείο

κορυφαίες ερωτήσεις κήπου απαντούν ομπρέλα βροχής κίτρινο μπλε