Εάν είστε ένας από τους τυχερούς και έχετε έναν μικρό ή μεγάλο κήπο, τότε σίγουρα γνωρίζετε τι εννοούμε με τον όρο «επαγγελματική κάρτα για τον εξωτερικό σας χώρο». Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια πύλη κήπου μπορεί να μιλήσει πολλά για την ιδιοκτησία σας. Θα μπορούσε να καλωσορίσει θερμά τους καλεσμένους σας ή να τους τοποθετήσει σε αποθήκη. Στο σημερινό άρθρο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την ποικιλία σχεδίων για πύλες κήπου. Επειδή ακόμη και με αυτό το στοιχείο του σχεδιασμού του κήπου, το οποίο με την πρώτη ματιά δεν είναι πολύ αισθητό, μπορείτε να διακρίνετε μεταξύ διαφορετικών στυλ. Επιπλέον, μια πύλη στο πράσινο βασίλειο μπορεί να είναι κατασκευασμένη από διαφορετικά υλικά, αλλά το μέταλλο και το ξύλο κυριαρχούν. Μπορεί επίσης να φαίνεται ρομαντικό και διακριτικό, να φαίνεται κλασικό ή ρουστίκ ή να είναι εντελώς μοντέρνο. Ανεξάρτητα από το στυλ και το σχέδιο, μια πύλη κήπου πρέπει να είναι φιλόξενη και να καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες.

Παρακαλώ ελάτε και μπείτε στο πράσινο βασίλειο!

Ιδέες για πόρτες κήπου

Επιλέγοντας μια πύλη κήπου, εσείς ως ιδιοκτήτης σπιτιού και κήπου εκφράζετε επίσης το στυλ και το γούστο σας. Η πύλη κήπου που προτιμάτε πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο συνολικό σχέδιο του κήπου και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Ορθογώνια ή κυρτά, λευκά, χρωματιστά ή μαύρα, κατασκευασμένα από ξύλο ή μέταλλο – πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας.

Αλλά πριν επιλέξετε μια συγκεκριμένη πύλη κήπου, θα ήταν σκόπιμο να διαβάσετε περαιτέρω αυτό το άρθρο και να δείτε προσεκτικά όλες τις εικόνες. Μόνο τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο χωρίς δισταγμό. Και αυτή θα ήταν αναμφίβολα η σωστή, καλά ενημερωμένη απόφαση!

 Μια παλιά πύλη κήπου δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται άσχημη.

Ξύλο πύλης κήπου

Maybeσως έχετε μια παλιά πύλη κήπου και θέλετε να την ανανεώσετε λίγο. Ναι, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το βάψετε ξανά, για παράδειγμα σε λευκό χρώμα, έτσι φαίνεται ανακαινισμένο, ακόμη και ολοκαίνουργιο. Όμορφα και απαλά αρωματικά φυτά αναρρίχησης δείχνουν μόνο ότι αυτή είναι μια παλιά πύλη και ότι την ανακαινίσατε πρόσφατα.

Αυτή είναι η τέλεια αρμονία στο σχεδιασμό ανάμεσα σε ξύλο, πέτρα και πολύ πράσινο!

Εξωτερική πύλη κήπου

  • Πόρτα κήπου από ξύλο, μέταλλο ή μίγμα διαφορετικών υλικών?

Χωρίς αμφιβολία, το ξύλο και το μέταλλο είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα υλικά στην κατασκευή πύλων κήπου. Αυτά είναι ανθεκτικά, αψηφούν τον κρύο και δυνατό ήλιο και ταιριάζουν υπέροχα σε κάθε σχεδιαστική ιδέα. Επιπλέον, κάνουν έναν εκπληκτικό συνδυασμό με πέτρα. Μια πύλη κήπου μπορεί να έχει ένα πλαίσιο ή ένα θόλο από πέτρα και να χρησιμεύσει ως ένα πραγματικό βλέμμα έξω. Αλλά ποτέ δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα κλασικό σχέδιο. Κάποια πατίνα, αντίθετες ράβδοι σιδήρου και μεντεσέδες ενισχύουν το αποτέλεσμα WOW.

 Διακοσμήστε την παλιά σας πύλη κήπου με αφορμή μεγάλες γιορτές και διακοπές και κάντε την ελκυστική και φιλόξενη! Ρομαντικές ιδέες από ξύλινο μέταλλο με πύλη κήπου

Αυτή η πύλη εντυπωσιάζει με την όμορφη πατίνα της και ταιριάζει απόλυτα στον περιβάλλοντα εξοχικό κήπο.

Garden gate patina εξοχικό σπίτι κήπο πολύ πράσινο

Μια ρουστίκ πέτρινη αψίδα και μια ξύλινη πόρτα δίνουν στην είσοδο αυτής της γραφικής αυλής την εμφάνιση ενός κρυμμένου διαδρόμου.

Ιδέες για ξύλινες πύλες κήπου

  • Κάντε την περιοχή πίσω από την πύλη του κήπου κομψή

Για να νιώσετε άνετα κάθε επισκέπτης, και κυρίως εσείς, στον κήπο σας, πρέπει επίσης να σχεδιάσετε και να διατηρήσετε με κομψότητα την περιοχή μπροστά και πίσω από την πύλη. Ο σχεδιασμός αυτού του χώρου κήπου πρέπει να είναι σε οπτική αρμονία με την πύλη, γιατί αυτό είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε πρώτα κάθε φορά που περπατάτε μέσα από την πύλη. Ένα όμορφα διαμορφωμένο μονοπάτι συχνά οδηγεί απευθείας στο σπίτι από την πύλη του κήπου. Γύρω σας μπορείτε να φυτέψετε διάφορα λουλούδια κήπου, κατά προτίμηση εκείνα που επίσης ανθίζουν το φθινόπωρο. Όχι πολύ ψηλά δέντρα και αειθαλείς θάμνοι είναι επίσης απαραίτητα εκεί.

Ένας χαμηλός τοίχος κήπου χωρίζει αυτήν την ιδιοκτησία από το δρόμο και η πύλη οδηγεί στη ζεστή μεσογειακή ατμόσφαιρα του κήπου.

Μαύρη μεταλλική πύλη κήπου

Η βαριά πύλη του κήπου και οι ψηλοί τοίχοι του κήπου εμποδίζουν την περίεργη θέα των γειτόνων.

Πόρτα κήπου μεταλλικό μαύρο ψηλό τοίχο κήπου λευκά φανάρια

Οι μπλε ορτανσίες στην πύλη του κήπου μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως οθόνες απορρήτου

Πόρτα κήπου ξύλινη αψίδα λευκή πέτρα

Κοντά στη φύση και ελκυστικό σε στιλ εξοχικού σπιτιού

Πύλη κήπου λευκό εξοχικό στυλ

Το μονοπάτι προς την απλή λευκή πύλη του κήπου πλαισιώνεται από πλούσιες, λευκές ορτανσίες. Κανείς δεν μπορεί να χαθεί σε αυτόν τον φυσικό παράδεισο.

Ένας λείος πέτρινος τοίχος και μια πύλη σκαλισμένη από ξύλο μιλούν για υψηλή αισθητική και υπέροχο στιλ

Ξύλινα φανάρια με πύλη κήπου

 Σίγουρα θα είστε ενθουσιώδεις με τις πύλες του κήπου τώρα, τουλάχιστον όσο εμείς! Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θαυμάστε τα παρακάτω σχέδια πύλης κήπου που έχουμε επιλέξει για εσάς. Μπορείτε σίγουρα να βρείτε την πύλη του κήπου ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα παραδείγματα εικόνων που ταιριάζουν καλύτερα στον εξωτερικό σας χώρο και εκφράζουν καλά την προσωπικότητά σας.

Οι συντάκτες ελπίζουν να σας αρέσει να ψάχνετε και να ψάχνετε!

 Κλασική εμφάνιση αναμεμειγμένη με λίγη βρετανική γοητεία

Μαύρες ιδέες μεταλλικές πόρτες κήπου

Αυτή η αψίδα κατάφυτη από αναρριχώμενα φυτά μοιάζει με μια μαγική σήραγγα στον μυστηριώδη κήπο πίσω της.

Μοντέρνα ιδέα κήπου πύλη κήπου

 Ένα στενό πλακόστρωτο μονοπάτι οδηγεί στον ρουστίκ πέτρινο τοίχο με αυτή τη μοναδική ξύλινη πόρτα

Ρουστίκ πέτρινο τοίχο πύλη κήπου ξύλο λευκό

Αγνή φύση! Η μεταλλική τέχνη σε αυτήν την πύλη του κήπου είναι εντυπωσιακή και μιλά για την υψηλή αισθητική του ιδιοκτήτη του κήπου

πύλη κήπου ρουστίκ σχεδιασμός ιδέες σχεδιασμού κήπου

Αυτή η πύλη περιστρέφεται γύρω από τον άξονα και αφήνει μια κομψή πρώτη εντύπωση κατά την είσοδο στον κήπο

πύλη κήπου ξύλινη πύλη κήπου κήπος

 Το εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχήμα αυτής της πύλης από σφυρήλατο σίδερο δίνει σε ολόκληρη την εικόνα μια γοητεία αντίκες.

Πύλη κήπου παλιά γοητεία πλούσιο πράσινο

 Μια χαμηλή, μοντέρνα πύλη ενσωματωμένη σε τοίχο κήπου με κουτιά λουλουδιών καθιστά δυνατή την απρόσκοπτη είσοδο σε αυτόν τον αστικό υπαίθριο χώρο.

Άνευ ραφής είσοδος σύγχρονη πύλη κήπου

 Συνήθως ρουστίκ – μεταλλική πύλη σε γαλάζιο

Μεταλλική πύλη ανοιχτό μπλε τυπικά αγροτικά αναρριχώμενα φυτά

Ρουστίκ γοητεία σε συνδυασμό με το παραμυθένιο περιβάλλον

Ρουστίκ γοητεία παλιά ξύλινη πύλη

 Φυσικό και βιομηχανικό σε ένα

Πόρτα κήπου ξύλινο φράχτη κήπου σκυρόδεμα και μέταλλο

Αυτή η πόρτα, που συνδυάζει ένα ζωντανό μπλε με ένα γοτθικό εμπνευσμένο σχήμα από μόνη της, όχι μόνο δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, αλλά αυξάνει επίσης το μυστήριο του τι βρίσκεται πίσω από την είσοδο.

Πύλη κήπου ξύλο μπλε

 Περισσότερες πύλες κήπου που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης για εσάς.

Πράσινο ξύλο πύλης κήπου

υπέροχη πύλη κήπου από μέταλλο μαύρο σφυρήλατο αμπέλι

ρουστίκ πύλη κήπου ξύλο παλιό πράσινο

Ξύλινο φράχτη πύλη κήπου μέταλλο υπέροχο κήπο τοπίο πολύ πράσινο

Μεταλλική πύλη κήπου σε λευκό χρώμα

Πόρτα κήπου ξύλο κίτρινο οπτική αντίθεση με πράσινο

Λευκή τοξωτή πύλη κήπου ανοίγει όμορφο τοπίο κήπου

ρουστίκ γοητεία ξύλινη πύλη κήπου

Μεταλλική αψίδα όμορφο τοπίο κήπου χωρίζει ζώνες

Καθαρή ρομαντική άσπρη πύλη κήπου ξύλινα κόκκινα τριαντάφυλλα οπτική αντίθεση