ιδέες τοπίου καφέ βεράντα φίλων

Μια βεράντα στον τελευταίο όροφο ή μια βεράντα προσφέρει αυτοσχέδιο χώρο για συγκεντρώσεις φίλων και συγγενών

 Πριν τοποθετήσετε ένα ανεξάρτητο πυροσβεστήρα σε μια ταράτσα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτό που προσφέρει πυροπροστασία για τη δομή, όπως μεταλλική βάση και κάλυμμα. Προσθέστε ενδιαφέροντα, ενσωματωμένα κουτιά φυτών.

Ελεύθερα δοχεία τοποθετημένα στις γωνίες και στα σκαλοπάτια βοηθούν στον καθορισμό των ορίων της ταράτσας, η οποία προσφέρει αυξημένη οικειότητα. Εάν είναι πραγματικά απαραίτητο, τα μεγάλα σκαλοπάτια μπορούν να προσφέρουν επιπλέον καθίσματα. Δεδομένου ότι αυτή η βεράντα δεν συνδέεται με το σπίτι ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή, τα δέντρα και οι θάμνοι προσφέρουν επιπλέον άνεση.

Ένα μοναδικό πλέγμα ομορφαίνει μια κατά τα άλλα κοινή ταράτσα – ιδέες τοπίου

ιδέες τοπίου υποστηρίζουν δοκάρια μικτά στοιχεία

Ένα μοναδικό πλέγμα ομορφαίνει μια κατά τα άλλα συνηθισμένη βεράντα στον τελευταίο όροφο. Κρυμμένη ανάμεσα σε δοκούς στήριξης, μια γκρι μάσκα προσθέτει μια μινιμαλιστική προφορά. Ο πίνακας με χάντρες που στρέφεται κάθετα προστατεύει το χώρο κάτω από τη βεράντα από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα ανιχνευτικά ζώα. Υπάρχουν πολλοί απλοί, φθηνοί τρόποι για να απολαύσετε περισσότερη σκιά, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού υφάσματος που περιβάλλει. Το πορτοκαλί ράφι που παραλαμβάνεται από το μεταλλικό κιγκλίδωμα προσθέτει μια ποικιλία χρωμάτων και τόνων. Τα φώτα στην ίδια γκρι απόχρωση με το κιγκλίδωμα παρέχουν λεπτό φωτισμό.

 Ξύλινη βεράντα στον τελευταίο όροφο επιπλωμένο σε ρουστίκ στιλ

ιδέες τοπίου ξύλο φυτό χαμηλό τραπέζι δέντρο

Φυτά και μια δομή πάνω περιβάλλουν τη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Προσθέστε μερικές κρεμάστρες στις δοκούς στήριξης για να κρεμάσετε καλάθια λουλουδιών. Μια στέγη πάνω από τον πάγκο προσφέρει μικρή προστασία στην περιοχή. Ένα μοτίβο chevron «τοίχου» παρέχει ιδιωτικότητα. Το δοχείο λουλουδιών στο σύρμα στήριξης εξαλείφει επίσης την ανάγκη προστασίας του δαπέδου της ταράτσας από ζημιές από νερό.

 Πορτοκαλί διακοσμητικά στοιχεία – κουρτίνες και μαξιλάρια

ιδέες τοπίου κουρτίνες πορτοκαλί μαξιλάρια καθισμάτων

Τα μινιμαλιστικά στοιχεία και λεπτομέρειες στη βεράντα του τελευταίου ορόφου είναι χαρακτηριστικά του μινιμαλιστικού στιλ. Ένα απλό κορδόνι σύρει ασυνήθιστες βαριές πορτοκαλί κουρτίνες. εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να παραδοθούν για να περιβάλλουν τη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Η επιλογή του ίδιου χρώματος με την πρόσοψη του σπιτιού συνδέει τις δομές. Τα δοχεία, η τέχνη των τοίχων και τα υφάσματα προσθέτουν υπέροχα χρώματα. Ένας τοίχος μεσαίου μεγέθους προσφέρει ελεύθερο χώρο όπου μπορούν να ενσωματωθούν ψηλά φυτά. Μια σειρά από γεωμετρικές βάσεις κεριών προσθέτουν ένα γλυπτό στοιχείο στη βεράντα.

Έπιπλα από γρασίδι σε βεράντα στον τελευταίο όροφο – πραγματικά χαλαρωτικό καθιστικό ιδέες τοπίου πράσινο ύφασμα κάθισμα γωνιακή βεράντα

Πρακτική και όμορφη βεράντα στον τελευταίο όροφο

ιδέες τοπίου ταράτσα βεράντα κιγκλίδωμα ξύλο

Ποικιλία ζωηρών χρωμάτων και υφών

ιδέες τοπίου ταράτσα βεράντα φωτιστικό δαπέδου γυάλινο παράθυρο προστασίας από ξύλο

Σύγχρονος εξοπλισμός – ενσωματωμένο τζάκι στη βεράντα

ιδέες τοπίου ενσωματωμένο τζάκι μοντέρνα ξύλινα καθίσματα

Πολυτελής χώρος χαλάρωσης – ξαπλώστρες και πολυθρόνες – μπεζ μαξιλάρια

ιδέες τοπίου μοναδικό ξύλινο κάγκελο ξαπλώστρα κόκκινο  Ευχάριστος χώρος χαλάρωσης σε εξωτερικούς χώρους ιδέες τοπίου ψάθινα έπιπλα πολυθρόνα φυτά καλά