Όπως μπορεί κανείς να συμπεράνει από το όνομα του φυτού, τα διακοσμητικά κρίνα προέρχονται από τη Νότια Αφρική. Το Αφρικανικό Αφρικανικό κρίνο είναι ένα εντυπωσιακό φυτό κήπου και δοχείου και είναι ακόμα γνωστό ως ο κρίνος ή το λουλούδι της αγάπης. Σε κάποιον αρέσει να τα έχει όχι μόνο λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής τους. Θεωρείται επίσης ένας εύκολος-φροντιστικός κήπος και φυτό βεράντας. Μάθετε περισσότερα για αυτό το δημοφιλές καλοκαιρινό λουλούδι παρακάτω. Σας δίνουμε επίσης συμβουλές για το πώς να φροντίσετε σωστά τον Αφρικανικό κρίνο.

Αφρικανική Αφρικανική κρίνος – Μια πολυετής πολυετής

Αφρικανικός διακοσμητικός κρίνος ασυνήθιστος χρόνος ανθοφορίας του καλοκαιρινού λουλουδιού

Μια επισκόπηση του Αφρικανικού Αφρικανικού κρίνου

Ο Αφρικανικός Αφρικανικός κρίνος είναι ένα αειθαλές φυτό κήπου. Είναι επίσης ένα όμορφο μάτι που τραβάει το χειμώνα. Το λουλούδι κρεμμυδιού έχει επιβλητική ανάπτυξη και τεράστιες, όμορφες μπάλες λουλουδιών. Σχηματίζει παχιά ριζώματα στο έδαφος και μπορεί γρήγορα να γίνει θαμνώδες φυτό. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πυκνό φράκτη με αυτά τα φυτά στον κήπο.

Όσοι θέλουν να φέρουν μια μεσογειακή ατμόσφαιρα στην ατμόσφαιρα θα χτυπήσουν το μάτι του ταύρου με το διακοσμητικό κρίνο. Επειδή ως φυτό εμπορευματοκιβωτίων, είναι υπέροχα κατάλληλο για να αρωματίσει το καθιστικό.

Ο αφρικανικός κρίνος συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται γρήγορα

αφρικανική διακοσμητική κρίση φρεσκάδα ιδέες σχεδιασμού κήπου

Ο Αφρικανός Αφρικανός κρίνος έχει το βοτανικό όνομα Agapanthus. Έχει μεγάλη περίοδο ανθοφορίας από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο. Το φυτό έχει εξαιρετική εμφάνιση. Έχει ισχυρούς μίσχους λουλουδιών που μεγαλώνουν πολύ. Η διάμετρος των λουλουδιών μπορεί με τη σειρά του να φτάσει τα 30 εκατοστά. Λόγω της έντονης μυρωδιάς τους, τα κρίνα αγάπης προσελκύουν πολλά έντομα. Έτσι, αν έχετε επιλέξει διακοσμητικά κρίνα για τον εξωτερικό σας χώρο, τα κρίνα αγάπης όχι μόνο θα ευχαριστήσουν το μάτι, αλλά θα περιποιηθούν και τις αισθήσεις του ιδιοκτήτη του κήπου. Κατά κανόνα, τα λουλούδια του Αφρικανικού Αφρικανικού κρίνου εμφανίζονται σε σκούρο μπλε χρώμα, αλλά μπορούν επίσης να φανούν συχνά σε άλλες αποχρώσεις του μπλε και σε λευκό. Τα φύλλα αναπτύσσονται απευθείας από τη ρίζα και μπορούν να έχουν μήκος έως 150 εκατοστά. Ένα πραγματικά μεγάλο φυτό λοιπόν!

Με διακοσμητικά κρίνα μπορείτε να κάνετε το καθιστικό στον κήπο ακόμα πιο ελκυστικό

Αφρικανικός διακοσμητικός σχεδιασμός καθιστικών κρίνων αρωματίζει τα ξύλινα έπιπλα

Συμβουλές φροντίδας για τον Αφρικανικό κρίνο

Το αφρικανικό αφρικανικό κρίνο αρέσει σε ζεστές και ηλιόλουστες τοποθεσίες. Η αφθονία των λουλουδιών είναι λιγότερο σε μερική σκιά. Ένα στεγνό και καλά στραγγισμένο πάτωμα προτιμάται από το φυτό.

Το αφρικανικό αφρικανικό κρίνο είναι στιβαρό και εύκολο στη φροντίδα, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο δημοφιλές στους κηπουρούς. Πρέπει να είναι τακτική νερό, αλλά μπορεί επίσης να κάνει χωρίς νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα διακοσμητικά κρίνα μπορούν να αποθηκεύσουν νερό στις σαρκώδεις ρίζες και τα ριζώματα τους. Η κατάκλυση νερού, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στο φυτό, όπως σαπικές ρίζες.

Ο κρίνος αγάπης δεν χρειάζεται να είναι κανονικός Τομή να γίνει ακόμα κι αν μεγαλώνει γρήγορα. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να αφαιρέσετε τα μαραμένα μέρη με ψαλίδι. Εάν υπάρχουν νεκρά φύλλα, πρέπει να σκιστούν και να μην κοπούν.

Ο αφρικανικός αφρικανικός κρίνος είναι ένα ποώδες πολυετές

Αφρικανικό διακοσμητικό κρίνο λευκό λεπτό λουλούδια κήπου καλοκαίρι

Ο Αφρικανικός κρίνος είναι ένας πολυετές ευαίσθητο στον παγετό και ως εκ τούτου πρέπει να ξεχειμωνιάσει σε ένα δροσερό και φωτεινό μέρος. Η ιδανική θερμοκρασία είναι μεταξύ 1 και 5 βαθμών Κελσίου. Εάν οι συνθήκες του χειμώνα είναι πολύ ζεστές, τα φύλλα γίνονται μαλακά και ευαίσθητα σε παράσιτα. Προκειμένου να διευκολυνθεί ο χειμερινός κρίκος της Αφρικανικής Αφρικής, προτιμάται να καλλιεργηθεί ως φυτό δοχείο. Ο χειμώνας χωρίς παγετό εγγυάται στον αφρικανικό κρίνο μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα διακοσμητικά κρίνα ανθίζουν καλύτερα όταν έχουν ισχυρές ρίζες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε μόνο τα φυτά σε γλάστρες μεταφυτεύω, όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Για παράδειγμα, εάν ο κάδος είναι πολύ στενός για τις ρίζες ή εάν η γη έχει στραγγίσει εντελώς. Την άνοιξη, τα ανθισμένα κρίνα αγάπης μόλις που ανθίζουν. Συνιστάται λοιπόν το νέο δοχείο να μην είναι πολύ μεγαλύτερο από το παλιό. Με αυτόν τον τρόπο ο κάδος ριζώνεται γρηγορότερα.

Εάν δεν υπάρχει αρκετός ήλιος και ζεστασιά, το φυτό δεν θα ανθίσει. Εάν υπάρχει λίγο νερό και λίπασμα, τα λουλούδια θα αποτύχουν επίσης.

Τα κρίνα αγάπης εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική γοητεία τους

αφρικανικό διακοσμητικό κρίνο φρέσκος ιδέες κήπου καλοκαίρι

Τα φυτά σε γλάστρες γονιμοποιούνται με υγρό λίπασμα

Αφρικανική διακοσμητική βεράντα κρίνων διακοσμεί τη ζαρντινιέρα

Τα άνθη του Αφρικανικού κρίνου είναι μεγάλα και στρογγυλά 

Αφρικανικά διακοσμητικά κρίνα agapanthus lils λουλούδια

Οι μπάλες λουλουδιών του Αφρικανικού Αφρικανικού κρίνου θυμίζουν διακοσμητικό κρεμμύδι

αφρικανικά διακοσμητικά κρίνα χρώματα μοβ ιδέες σχεδιασμού κήπου

Ο αφρικανικός κρίνος έχει μια συνήθεια που μοιάζει με σβώλους

Αφρικανικοί διακοσμητικοί κήποι κρίνων σχηματίζουν καλοκαιρινά φυτά κήπου

Με τα επιβλητικά ομπρελό λουλούδια τους, τα διακοσμητικά κρίνα κόβουν μια ωραία φιγούρα στο σύγχρονο κήπο

Καλοκαιρινές ιδέες αφρικανικής αφρικανικής κρίνος λευκού φρέσκου κήπου

Πολλά έντομα χρησιμοποιούν το φυτό ως πηγή τροφής

Ιδέες σχεδιασμού αφρικανικών διακοσμητικών κήπων κρίνων

Τα λουλούδια του Αφρικανικού κρίνου φαίνονται απλά υπέροχα σε λευκό χρώμα!

αφρικανικές διακοσμητικές ιδέες καλοκαιρινού κήπου κρίνων

Τα δείγματα που έχουν φυτευτεί γονιμοποιούνται με πλήρες λίπασμα την άνοιξη

Αφρικανικός κρίνος μεγάλες διαστάσεις όμορφα λουλούδια

Προστατέψτε το λουλούδι της αγάπης από το κρύο εγκαίρως

Η πίσω αυλή των αφρικανικών διακοσμητικών κρίνων κάνει μεγάλα λουλούδια κήπου

Μπαλκόνι κήπου με συμβουλές φροντίδας αφρικανικών διακοσμητικών κρίνων

συμβουλές σωστής φροντίδας αφρικανικού κρίνου

αφρικανικό διακοσμητικό κρίνο όμορφο κήπο λουλούδια μικροσκοπικά λουλούδια

αφρικανικό διακοσμητικό κρίνο όμορφα διακοσμητικά φυτά κήπο σχήμα καλοκαίρι

Αφρικανικά διακοσμητικά κρίνα κομψά παρτέρια σχεδιασμού κήπου