Στα μάτια μας, τα μοντέρνα σπίτια κήπου είναι ένα παράδειγμα πολυτέλειας χωρίς το οποίο δεν μπορεί κανείς να κάνει. Μέσω αυτού επεκτείνετε τον χώρο διαβίωσής σας και έτσι αυξάνετε την ευημερία σας. Πλησιάζετε στη φύση και κάνετε κάτι καλό για την υγεία σας. Με τα μοντέρνα σπίτια στον κήπο μπορείτε να απολαύσετε όλες τις εποχές πολύ πιο έντονα. Οι σύγχρονοι αρχιτέκτονες γνωρίζουν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα. Με μοντέρνα σχέδια, λειτουργίες και σχέδια, προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες αυτού του τύπου κτιρίου. Ας δούμε και αναλύσουμε εικόνες μαζί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις!

Μοντέρνα σπίτια κήπου μερικές φορές χρησιμεύουν ως επέκταση βεράντας

Διακόσμηση για τον κήπο μοντέρνους κήπους

Σπίτια κήπου για τη βεράντα

Ο συνδυασμός βεραντών και κατοικιών κήπου είναι προτιμότερος όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη βεράντα άνετη. Μπορείτε επίσης να τα εξοπλίσετε με γυάλινους τοίχους και να τα χρησιμοποιήσετε ενεργά στις μεταβατικές περιόδους. Μπορείτε να εγκαταστήσετε συρόμενες πόρτες έτσι ώστε να έχετε ακόμα επαρκή πρόσβαση στον καθαρό αέρα το καλοκαίρι.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επανεντάξετε αυτό το δωμάτιο κανονικά στον εξωτερικό χώρο τις ζεστές μέρες. Η πρακτική στέγη σας εξυπηρετεί πολύ καλά.

Οι καινοτομίες στην κατασκευή συνδυάζονται με παραδοσιακά υλικά

Η έμπνευση του μοντέρνου σχεδιασμού του κήπου

Μοντέρνα σπίτια κήπου με βελτιστοποιημένη κατασκευή

Οι γυάλινοι τοίχοι είναι μία από τις πολλές πιθανές καινοτομίες που έχουν τα μοντέρνα σπίτια κήπου στην κατασκευή τους. Τα κύρια νέα είναι το βελτιστοποιημένο και εξαιρετικά σταθερό σύστημα κατασκευής. Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπετε πάντα τις καινοτομίες σας στα σπίτια του κήπου. Συχνά μπορούν να επενδυθούν με πολύ παραδοσιακά υλικά όπως το ξύλο.

Τα μοντέρνα σχέδια και σχέδια δαπέδου ακολουθούν τουλάχιστον τις πρακτικές ανάγκες

Ιδέες σχεδιασμού μοντέρνα σπίτια κήπου

Ποικιλία κάτοψεων

Τα μοντέρνα σπίτια κήπου διατίθενται σε μια ποικιλία διατάξεων. Αυτό γίνεται για πρακτικούς λόγους. Κάποιος αναζητά το πιο βέλτιστο σχήμα για τη λειτουργική προσθήκη στον εξωτερικό χώρο. Δεδομένου ότι γενικά επιπλώνουμε κτίρια σε εξωτερικούς χώρους με πιο σπιτικό τρόπο από πριν, οι παραλληλισμοί μεταξύ αυτής και της εσωτερικής αρχιτεκτονικής του εσωτερικού είναι επίσης πολύ δημοφιλείς. Στρογγυλά και μετά Feng Shui επιπλωμένα σπίτια κήπου γίνονται επίσης όλο και πιο δημοφιλή.

Ο κήπος που χύνεται δίπλα στην πισίνα θα ήταν μια πολύ πρακτική ιδέα

Σχεδιασμός κήπου μοντέρνα σπίτια κήπου

Βιωσιμότητα από όλες τις απόψεις

Η βιωσιμότητα έχει από καιρό μετατραπεί από μια αφηρημένη αρχή σε ένα προφανές, πρακτικό θέμα. Αυτόματα το προσπαθούμε τώρα, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζουμε πλήρως. Βιωσιμότητα σημαίνει στην πραγματικότητα να ζεις σε αρμονία με τις δικές σου εσωτερικές ανάγκες. Χρειαζόμαστε καλά Σύνδεση με καθαρή φύση, Ελευθερία, χαλάρωση των αισθήσεων. Αυτό μας κάνει πιο υγιείς, πιο δυνατούς και πιο αποτελεσματικούς στην καθημερινή ζωή. Τα μοντέρνα σπίτια κήπου είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά γιατί είναι καλά για εμάς τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Επιπλέον, η φροντίδα των σύγχρονων σπιτιών κήπου είναι εύκολη. Καινοτομίες όπως αυτές στα προϊόντα επεξεργασίας επιφάνειας καθιστούν ακόμη και ξύλινα κτίρια εύκολα φροντίδα και ανθεκτικά. Επιπλέον, όλο και πιο βιώσιμα υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή επίπλων και την εσωτερική μόνωση. Φυσικά, οι οικολογικές πηγές ενέργειας ενσωματώνονται επίσης όλο και πιο συχνά.

Ο φωτισμός και η θέρμανση με βάση τις οικολογικές αρχές είναι πρακτικά απαραίτητες

Ο κήπος έριξε ιδέες για σύγχρονες τάσεις

Λειτουργικότητες κήπου υπόστεγου

Μη διστάσετε να επιλέξετε τη λειτουργικότητα του σπιτιού στον κήπο σας. Υπαίθριες κουζίνες, επιπλέον δωμάτια, χώροι καθιστικού – όλα αυτά είναι καλές ιδέες. Τα μοντέρνα σπίτια κήπου με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών γίνονται ευπρόσδεκτα στο πλαίσιο των τρεχουσών τάσεων ζωής. Τα δωμάτια μελέτης στον κήπο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Αυτό είναι κατανοητό με δεδομένο το επαναλαμβανόμενο κλείδωμα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει έλλειψη χώρου για όλους όσους εργάζονται στο γραφείο του σπιτιού. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι έχουν συνηθίσει στο γεγονός ότι οι χώροι διαβίωσης και εργασίας διαχωρίζονται σαφώς μεταξύ τους. Περιτριγυρισμένοι από την πράσινη φύση, όλοι εργαζόμαστε με πιο χαλαρό και αποτελεσματικό τρόπο.

Τα μοντέρνα σπίτια κήπου είναι πλέον πολύ άνετα και βολικά

Κήπος υπόστεγο ιδέες μοντέρνα αρχιτεκτονική

Μοντέρνα σπίτια κήπου και ζώνες σπα στον εξωτερικό χώρο

Γνωρίζετε το άρθρο μας για τις φυσικές πισίνες; Πώς μεταμορφώνετε τον κήπο σε μια ζεστή όαση με τη διάθεση ενός τόπου διακοπών; Αυτή είναι μια φυσική αίσθηση εγκατάσταση σπα. Αφού μείνετε σε μια τέτοια πισίνα, θα μπορούσατε να μείνετε σε ένα σπίτι δίπλα στον κήπο με θέα στη φύση. Αυτό σίγουρα θα εντείνει την εμπειρία της φύσης και θα την κάνει ιδιαίτερα ευχάριστη.

Η αρχιτεκτονική του σπιτιού κήπου πρέπει να αντιστοιχεί στο κεντρικό κτίριο του σπιτιού σας

Ο κήπος έριξε μεγάλες τάσεις σχεδιασμού

Σπίτια κήπου υψηλής τεχνολογίας

Πολλά σύγχρονα σπίτια κήπου ενσωματώνουν υψηλές τεχνολογίες που εγγυώνται άνεση και ενεργειακή απόδοση ταυτόχρονα. Είναι κυρίως υπεύθυνοι για τη θέρμανση και τον φωτισμό. Η αρχική επένδυση είναι σχετικά υψηλή, αλλά οι νέες τεχνολογίες αποδίδουν φυσικά με τη μακροπρόθεσμη λιτότητά τους.

Προσοχή: Ενσωματώστε μόνο καινοτομίες που έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί στην πράξη!

Η αγορά πλημμυρίζει από σύγχρονα προϊόντα με ισχυρό μάρκετινγκ που δείχνουν πολύ χαμηλή ποιότητα στην πράξη. Η εγγύηση επιστροφής είναι ιδιαίτερα σημαντική για καινοτόμα προϊόντα για σπίτια κήπου.

Το γραφείο στο σπίτι στον κήπο είναι μια πολύ κοινή έννοια

Σχεδιασμός τάσεων κήπου υπόστεγων

Ποιες είναι οι βασικές αρχές σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν τα μοντέρνα σπίτια κήπου;?

Με την ποικιλία στη λειτουργικότητα, η άνεση αποκτά σημασία σε μοντέρνα σπίτια κήπου. Όλες οι αρχές σχεδιασμού για το εσωτερικό χρησιμοποιούνται εδώ. Στα μεγαλύτερα κτίρια, δίνεται μεγάλη έμφαση στον υπαίθριο χώρο, επιπλώνοντάς τον με μινιμαλιστικό τρόπο και προσαρτώντας τα έπιπλα στους τοίχους. Για τα μικρότερα κτίρια, τηρούνται οι αρχές της επίπλωσης μικρών διαμερισμάτων.

Τα σπίτια κήπου είναι εκεί για να διευρύνουν τον χώρο διαβίωσής μας

Σύγχρονος σχεδιασμός σπιτιού κήπου

κινητικότητα

Πολλά μοντέρνα σπίτια κήπου είναι πλέον κινητά. Μεταφέρονται μέσα στον δικό τους χώρο στον κήπο σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες των διαφορετικών εποχών. Για παράδειγμα, το ίδιο κτίριο θα μπορούσε να είναι στη σκιά ενός μεγάλου δέντρου το καλοκαίρι. Το χειμώνα, με τη σειρά του, μπορεί να εγκατασταθεί πιο κοντά στο σπίτι ή σε πιο ηλιόλουστο μέρος. Επιπλέον, μπορούν να εγκατασταθούν σε εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτό δίνει στους ιδιοκτήτες πολλές επιλογές: μπορούν να μετακινούνται, να ταξιδεύουν κ.λπ. Τέλος, τέτοια σπίτια κήπου θα μπορούσαν επίσης να πωληθούν. Αυτό εξοικονομεί χρήματα για μια νέα ιδέα κήπου.

Οι συρόμενοι τοίχοι διευκολύνουν την προσαρμογή των σπιτιών του κήπου στις διαφορετικές εποχές 

Μοντέρνος σχεδιασμός κήπου διακόσμηση κήπου

Τα σπίτια στον κήπο γίνονται όλο και πιο ενημερωμένα

Τα σπίτια κήπου είναι απλά μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής. Προσφέρουν εγγύτητα στη φύση και ευελιξία, που αντιστοιχούν απόλυτα στον δυναμικό χαρακτήρα της εποχής μας. Ως εκ τούτου, η επένδυση σε κάθε τύπο καινοτομίας αξίζει τον κόπο όταν είναι καλά μελετημένη και προσαρμοσμένη στις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Βρείτε έμπνευση για το υπόστεγο του κήπου σας κάτω από τις παρακάτω εικόνες!

Πολλά σπίτια κήπου είναι πλέον κινητά και μπορούν ακόμη και να μεταπωληθούν

Μοντέρνος σχεδιασμός κήπου Μοντέρνα σχέδια

Μοντέρνος σχεδιασμός κήπου υπέροχα μοντέρνα σχέδια

Μοντέρνες ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό κήπου

Με τον χώρο του σπα και την κουζίνα, ο χώρος του κήπου έχει μετατραπεί σε μια ξεχωριστή, ζεστή ζώνη για το καλοκαίρι

μοντέρνα σπίτια κήπων τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού

μοντέρνοι κήποι στεγάζουν σούπερ μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού

ο σύγχρονος κήπος στεγάζει υπερσύγχρονες ιδέες

Ένα κινητό σπίτι στον κήπο στη στέγη στη μέση της πόλης; γιατί όχι?

μοντέρνα σπίτια κήπων τάσεις στο σχεδιασμό

Ιδέες τάσεων κήπος υπόστεγο

Ιδέες τάσεων μοντέρνο σχεδιασμό κήπου

υπέροχα μοντέρνα σχέδια μοντέρνα σπίτια κήπου

μοντέρνο υπόστεγο κήπου υπόστεγο