Στην ταραχώδη καθημερινότητά μας, συχνά ξεχνάμε να βρούμε χρόνο για να χαλαρώσουμε. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε ψυχική και σωματική εξάντληση με την πάροδο του χρόνου. Αν και ένας κήπος απαιτεί πολλή δουλειά και συντήρηση όλο το χρόνο, μπορεί εξίσου εύκολα να είναι ένα προσωπικό καταφύγιο. Εκεί μπορείτε να ξεφύγετε από τις καθημερινές ανησυχίες, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση σε όλη της την εκπληκτική ομορφιά. Ο δικός σας κήπος είναι το απόλυτο φάρμακο κατά του στρες που ανεβάζει αμέσως τη διάθεσή μας και μας φορτίζει με θετική ενέργεια. Για να μπορέσετε να απολαύσετε στο έπακρο αυτόν τον ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο, είναι φυσικά σημαντικό να συμπεριλάβετε καθίσματα εκεί. Εδώ μπαίνει ένας πάγκος κήπου! Στις επόμενες γραμμές θα σας δείξουμε πόσο εύκολο και όμορφο είναι να διακοσμήσετε τον δικό σας πάγκο στον κήπο.

Οι πάγκοι ρουστίκ κήπου από ξεπερασμένο ξύλο φαίνονται πάντα πολύ ξεχωριστοί

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου diy παγκάκια κήπου παστέλ χρώματα

Οι ελιές σε γλάστρες δημιουργούν μια υπέροχη μεσογειακή ατμόσφαιρα

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για ένα μαγικό κήπο με μεσογειακό στιλ ελιάς

Οι κάθετοι κήποι δεν είναι μόνο εξοικονόμηση χώρου, αλλά και πολύ αξιοθαύμαστοι

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου ιδέες κάθετων κήπων

Γιατί πρέπει να διακοσμήσετε τον πάγκο του κήπου σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πιείτε το τσάι ή τον καφέ σας σε έναν όμορφα διακοσμημένο πάγκο το πρωί, να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο ή περιοδικό και να απολαύσετε τη θέα, τις μυρωδιές και τους ήχους του δικού σας κήπου. Αυτό το έπιπλο κήπου, το οποίο με την πρώτη ματιά φαίνεται συνηθισμένο, όχι μόνο προσφέρει ένα άνετο μέρος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε, αλλά μπορεί επίσης να είναι διακοσμητικό με πολλούς τρόπους. Ένας καλά επιλεγμένος, σωστά τοποθετημένος και όμορφα διακοσμημένος πάγκος κήπου μπορεί να κάνει μια τεράστια οπτική διαφορά στον εξωτερικό σας χώρο.

Αξίζει να επενδύσετε σε έναν όμορφο πάγκο κήπου

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για έναν μαγικό κήπο με μινιμαλιστικές boho chic ιδέες

Διακοσμήστε τον τέλειο πάγκο κήπου

Κέντρα κήπου, καταστήματα επίπλων και ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν πολλούς τύπους πάγκων κήπου. Από την πλευρά τους, όλοι σας προσφέρουν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ορισμένοι πάγκοι έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να κάθεστε άνετα πάνω τους για ώρες. Άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο άνετοι, αλλά μοιάζουν με εκπληκτικά έργα τέχνης στην αυλή σας. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ένας πάγκος κήπου συνδυάζει τέλεια και τις δύο ιδιότητες.

Ωστόσο, αν θέλετε κάτι πραγματικά μοναδικό ή απλά δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουν να σας προσφέρουν τα καταστήματα, μπορείτε πραγματικά να δοκιμάσετε να φτιάξετε μόνοι σας έναν πάγκο κήπου. Υπάρχουν πολλοί απλοί οδηγοί στο διαδίκτυο που θα σας δείξουν ακριβώς πώς να το κάνετε. Παραδόξως, απαιτείται μόνο λίγη προηγούμενη γνώση για αυτό. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν όλοι οι τύποι υλικών, από ξύλινα κουτιά, παλέτες, παλιά έπιπλα όπως ράφια, ντουλάπια, ακόμη και πόρτες έως τούβλα και κοίλα μπλοκ.

Χαρούμενος κίτρινος πάγκος για μια όμορφη καλοκαιρινή διακόσμηση κήπου

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης πολύχρωμες

τοποθέτηση

Η επιλογή του τέλειου πάγκου για τον εξωτερικό σας χώρο είναι μόνο το πρώτο βήμα! Πριν καν το αγοράσετε, θα πρέπει πρώτα να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για αυτό. Ακόμα και πάγκοι κήπου από στιβαρά, ανθεκτικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες υλικά πρέπει να φροντίζονται και να προστατεύονται για να παραμείνουν πιστοί σύντροφοι στον κήπο για πολλά χρόνια.

Στην ιδανική περίπτωση, ο πάγκος του κήπου σας θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μια σκιερή έως μερικώς σκιασμένη και προστατευμένη περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βραχεί τη βροχερή άνοιξη, φθινόπωρο και χειμώνα. Το καλοκαίρι προστατεύεται επίσης από τον καυτό ήλιο, ο οποίος μπορεί να είναι εξίσου βλαβερός με τη βροχή, τον άνεμο και το χιόνι. Ο ήλιος μπορεί γρήγορα να ξεθωριάσει όμορφα χρώματα και να ξεφλουδίσει το χρώμα. Το σκούρο ξύλο, το μέταλλο και η πέτρα θερμαίνονται επίσης γρήγορα και καθιστούν το άνετο κάθισμα πρακτικά αδύνατο.

Εξωτική διακόσμηση πάγκου κήπου σε στυλ Boho Chic

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου boho chic πάγκος κήπου εξωτικός

Διακοσμήστε τον δικό σας πάγκο κήπου

Ο τρόπος με τον οποίο θέλετε να διακοσμήσετε τον πάγκο του κήπου σας εξαρτάται κυρίως από το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα και την ατμόσφαιρα που επιτυγχάνεται. Θα θέλατε τα έπιπλα κήπου σας να παραμείνουν λειτουργικά; Θα προτιμούσατε να εξυπηρετεί μόνο μια διακοσμητική λειτουργία; Τι γίνεται με τον υπόλοιπο σχεδιασμό του εξωτερικού σας χώρου; Όταν διακοσμείτε τον πάγκο του κήπου σας, η ολοκληρωμένη όψη του δεν πρέπει να τον κάνει να ξεχωρίζει σαν τον πληγή, αλλά μάλλον να τον συνδυάζει ως μέρος του συνόλου. Ο σχεδιασμός σας δεν πρέπει να αποκλίνει από τη συνολική εικόνα του υπόλοιπου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Ο πάγκος είναι μια υπέροχη προσθήκη σε κάθε εξωτερικό χώρο

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου φθινοπωρινό ντεκόρ λουλούδι κολοκύθας

Για την Ημέρα των Ευχαριστιών, χρησιμοποιούνται πολλές κολοκύθες, αποξηραμένα ή συνήθως φθινοπωρινά λουλούδια

Διακοσμήστε τον πάγκο του κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου ιδέες φθινοπώρου αποκριές

Η επιλογή των χρωμάτων

Ένας πάγκος κήπου μπορεί να είναι ένα εκπληκτικά καλό κομμάτι προφοράς στον κήπο. Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν πρέπει να προσελκύει υπερβολική προσοχή, αλλά θα πρέπει να επιστήσει την προσοχή στον εαυτό του. Ένας όμορφα διακοσμημένος πάγκος κήπου σας καλεί να καθίσετε έξω όταν κοιτάτε. Ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα είναι να βάψετε απλά τον πάγκο σας σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα σωστά διακοσμητικά στοιχεία – μαξιλάρια καθισμάτων, ριζικά μαξιλάρια, κουβέρτες, γλάστρες κλπ. Ακολουθούν μερικές πολύχρωμες προτάσεις:

Φυσικό ξύλο, ουδέτερο λευκό, γκρι και μπλε: Ο συνδυασμός αυτών των κομψών, τραβώντας την προσοχή και ταυτόχρονα απίστευτα χαλαρωτικών χρωμάτων τονίζει διακριτικά την ομορφιά της φύσης. Είναι πολύ καθολικά και ταιριάζουν υπέροχα σε κάθε κήπο. Μεσογειακό στυλ, καθώς και shabby chic, scandi chic, μινιμαλισμός και εξοχικό στυλ μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτό.

Τα ουδέτερα χρώματα ταιριάζουν με όλα

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου ιδέες κήπου μπολ με τζάκι

Έντονα, ζεστά χρώματα: Η επιλογή τολμηρών, τολμηρών, έντονων χρωμάτων αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα ενός εξίσου τολμηρού, παιχνιδιάρικου και δημιουργικού ιδιοκτήτη σπιτιού. Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά και φαίνονται απολύτως εκπληκτικά σε έναν εξίσου πολύχρωμο κήπο γεμάτο λουλούδια. Εδώ, ωστόσο, είναι σημαντικό να βρείτε ισορροπία και να προσθέσετε μερικές πιο λεπτές αποχρώσεις.

Πολύχρωμα, γεωμετρικά και μοντέρνα μαξιλάρια ρίψης συμπληρώνουν υπέροχα τον κίτρινο πάγκο του κήπου

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου καλοκαιρινή διακόσμηση πολύχρωμη όμορφη

πράσινος: Δεν μπορεί ποτέ να υπάρχουν πάρα πολλά πράσινα πράγματα στον κήπο. Εδώ το χρώμα θυμίζει καταπράσινα παράδεισα δάση και ατελείωτα λιβάδια. Το πράσινο είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα που χαλαρώνει και εμπνέει. Ένας πράσινος βαμμένος ή διακοσμημένος πάγκος κήπου, περιτριγυρισμένος από ψηλές φτέρες και δέντρα, φαίνεται πραγματικά μαγικός.

Οι πράσινοι πάγκοι συνδυάζονται με το περιβάλλον τους και δείχνουν μόνο πιο φανταστικοί 

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για έναν μαγικό κήπο με όμορφο πράσινο πάγκο κήπου

Συμβουλές και κόλπα

Ακολουθούν μερικές πιο χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τη διακόσμηση του πάγκου του κήπου σας:

Εξωτερικά μαξιλάρια: Πετάξτε μαξιλάρια, πουφ και ρίξτε μαξιλάρια προσθέστε χρώμα, υφή και οπτικό ενδιαφέρον στον πάγκο του κήπου σας. Είναι διακοσμητικά και λειτουργικά ταυτόχρονα. Ωστόσο, τα ειδικά εξωτερικά μαξιλάρια είναι συχνά εκπληκτικά ακριβά και, επιπλέον, δεν είναι ακόμη διαθέσιμα σε τόσο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων όπως τα συνηθισμένα εσωτερικά μαξιλάρια. Μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού με το όνομα Impregnation Spray. Μερικά στρώματα είναι αρκετά για να μετατρέψετε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας μαξιλάρια σε εξωτερικό μαξιλάρι.

Το τέλειο καταφύγιο για να χαλαρώσετε, να διαβάσετε, να ζωγραφίσετε και να εμπνευστείτε

Διακοσμήστε τον πάγκο του κήπου - ιδέες και συμβουλές για έναν μαγικό κήπο με απλή διακόσμηση με μαξιλάρια

φυτά: Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να τοποθετήσετε διαφορετικά φυτά γύρω ή απευθείας στον πάγκο του κήπου σας. Ωστόσο, τα διακοσμητικά φυτά σε γλάστρες μπορούν να είναι τόσο βρώμικα όσο και όμορφα. Για να ελαχιστοποιήσετε τη βρωμιά και ταυτόχρονα να θαυμάσετε τη φυσική τους ομορφιά, μπορείτε απλά να τα τακτοποιήσετε μαζί με μερικά μικρά διακοσμητικά στοιχεία της επιλογής σας σε ένα μεγάλο δίσκο σερβιρίσματος. Έτσι μπορείτε να τακτοποιήσετε ξανά γρήγορα.

Εξοικονομήστε χώρο με έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για μαγικές ιδέες πάγκου κήπου με γλάστρα

φωτισμός: Ο κήπος δεν μπορεί να θαυμάζεται μόνο όταν ο ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό. LED νεράιδες, φανάρια, μπολ φωτιάς και ηλιακά φώτα που φορτίζουν τη μέρα και ανάβουν τη νύχτα δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο το βράδυ. Μην ξεχάσετε να φέρετε μια ζεστή κουβέρτα.

αλεξήλιο: Μια ομπρέλα όχι μόνο προστατεύει εσάς, τον πάγκο και τη διακόσμηση του κήπου σας από τον ήλιο και τη βροχή, αλλά εκπληρώνει επίσης μια επιπλέον διακοσμητική λειτουργία. Επιλέξτε χρώματα και σχέδια που θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο το καθιστικό σας.

Τα φώτα των νεράιδων και τα φώτα των νεράιδων είναι εντελώς μαγικά, ακόμη και εκτός των εορτών των Χριστουγέννων

Διακοσμήστε τον πάγκο του κήπου - ιδέες και συμβουλές για έναν μαγικό κήπο με πράσινα διακοσμητικά φώτα

Όταν διακοσμείτε τον πάγκο του κήπου σας, δεν διακοσμείτε μόνο τον εξωτερικό σας χώρο, αλλά δημιουργείτε επίσης ένα μοναδικό, προσωπικό καταφύγιο για χαλάρωση.

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για έναν μαγικό κήπο με παλιό ξύλινο πάγκο κήπου χωρίς πλάτη

Οι πάγκοι των δέντρων είναι πολύ άνετοι, πρακτικοί και πολύ κοντά στη φύση

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για έναν μαγικό πάγκο κήπου γύρω από το δέντρο μωβ ντεκό

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου φθινοπωρινό ντεκό παγκάκι κήπου όμορφο

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για έναν μαγικό κήπο με φυσική διακόσμηση στο δάσος

Διακοσμήστε τον πάγκο κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου φυτέψτε όμορφα μπλε χρώματα διακοσμήσεις πάγκου

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να φτιάξετε ή να διακοσμήσετε μόνοι σας έναν πάγκο κήπου

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου

Διακόσμηση πάγκου κήπου - ιδέες και συμβουλές για μια μαγική αίσθηση κήπου