ιδέες κήπου έπιπλα τικ εξωτερική τραπεζαρία

Το Teak είναι ένας θησαυρός στον κήπο

Το Teak ήταν από καιρό ένα από τα πιο προτιμώμενα υλικά για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Οι λόγοι για αυτό είναι, μεταξύ άλλων, το ματ χρυσό χρώμα και η μεγάλη αντοχή του. Περιέχει επίσης καουτσούκ και λάδι. Είναι φυσικά αδιάβροχο και επίσης ανθεκτικό σε σήψη και έντομα.

Είναι σίγουρο ότι θα είναι δικό σας Έπιπλα κήπου από τικ θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Τα έπιπλα κήπου από τικ παραμένουν για πάντα

έπιπλα κήπου τικ καναπές πολυθρόνα διακόσμηση τραπεζιού σε εξωτερικούς χώρους

  1. τιμή

Όλες αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το υλικό όχι μόνο δημοφιλές, αλλά και πολύ κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Εάν μετακινείστε συχνά ή σας αρέσει να αλλάζετε διακοσμητικά, τότε δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Τραπεζαρία τικ

έπιπλα κήπου τικ τραπέζι και καρέκλες

  1. βιωσιμότητα

Σε ορισμένες περιοχές στα νότια και νοτιοανατολικά της Ασίας, πολλά δάση έχουν καταστραφεί για να αποκτήσουν αυτό το ξύλο. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μάθετε από πού προέρχεται το ξύλο που χρησιμοποιείτε. Ζητήστε τα κατάλληλα πιστοποιητικά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει ένα βιώσιμο υλικό.

Στη βεράντα

έπιπλα κήπου teak βεράντα σχεδιαστικές ιδέες καθιστικό

  1. Βαφή και καιρικές συνθήκες

Εδώ έχετε τρεις κύριες επιλογές: φυσικές (όχι βαμμένες), σφραγισμένες, ξεπερασμένες.

Ασημένια εμφάνιση

Έπιπλα εξωτερικού χώρου από καρέκλες τικ

Εάν εκτίθεται σε εξωτερικές συνθήκες, η τικ θα γίνει ασημί-φως με την πάροδο του χρόνου. Αυτό συμβαίνει με τα έπιπλα εδώ και είναι ιδιαίτερα αισθητό στα μπράτσα. Θα γίνουν εντελώς γκρι σε λίγους μήνες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ξύλο που έχει ήδη ξεπεραστεί. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η σκίαση δεν θα αλλάξει και έτσι μπορείτε απλά να επιλέξετε τα χρώματα που ταιριάζουν.

Το χρυσό καφέ χρώμα των επίπλων κήπου από τικ φαίνεται υπέροχο

Ρυθμίστε το τραπέζι από ξύλο τικ στο δωμάτιο της πισίνας

Θέλετε τα έπιπλα σας να φαίνονται χρυσοκάστανα; Η σφράγιση μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της διαδικασίας διάβρωσης. Αλλά τα στεγανωτικά μπορούν επίσης να καιρικές συνθήκες. Ρωτήστε λοιπόν τον πωλητή για τον καλύτερο τύπο φροντίδας.

Έπιπλα κήπου από τικ δίπλα στην πισίνα

έπιπλα κήπου από τικ δίπλα στην πισίνα

  1. Πρέπει να λαδωθεί ή όχι?

Μερικοί ειδικοί συνιστούν να λαδώνετε τα έπιπλα από τικ για να διατηρήσετε το χρώμα. Αλλά αυτό φέρνει μαζί του τον κίνδυνο μούχλας. Όταν αποφασίζετε εάν θα εφαρμόσετε ή όχι μια στρώση λαδιού, λάβετε υπόψη την τοποθέτηση των επίπλων. Τα έπιπλα από τικ στο εσωτερικό συνήθως δεν ξεπεράζονται.

Το ξύλο μπορεί να αντέξει από τις ακτίνες του ήλιου

έπιπλα κήπου από τικ δίπλα στο σπίτι

Ωστόσο, εάν τοποθετηθούν σε πλήρη ηλιοφάνεια, το ξύλο θα αλλάξει. Αποφασίστε λοιπόν εκ των προτέρων τι είναι σημαντικό για εσάς, αποφεύγοντας τον κίνδυνο μούχλας και το οπτικό αποτέλεσμα που θέλετε. Δεν δημιουργούνται όλοι οι τύποι λαδιού ίσοι, οπότε ρωτήστε τον πωλητή για τις λεπτομέρειες.

Βουρτσίστε προσεκτικά

έπιπλα από τικ σχεδιασμό διακόσμηση κήπου ρίξτε μαξιλάρια

  1. Καθάρισε

Τα έπιπλα από τικ πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Έτσι αφαιρείτε τη βρωμιά, τη σκόνη και τους λεκέδες. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας με απορρυπαντικό και βούρτσα. Ρωτήστε τον πωλητή για τα συγκεκριμένα μέσα που πρέπει να επιλέξετε για τα έπιπλά σας. Perhapsσως κάποιος θα ρίξει κόκκινο κρασί ή σάλτσα σαλάτας στα έπιπλά σας. Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα μέσα για τον καθαρισμό ξύλου δρυός. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικός με αυτό το υλικό, αλλά σίγουρα θα αποδώσει.

Χαλαρώστε στον κήπο

      έπιπλα κήπου από τικ στην κοιλάδα του λιβαδιού